• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Merhaba kizlar yarin bende ikili test icin gidiyorum ama ilk d3fa icim buruk olarak. Canimin ici anannem 6 gundur yogun bakimda durumu iyi degil bu benim icin cok zor bir sinav oldu gercekten bir yandan cocuklugumdan beri hep ya birgun öldüğünde ben ne yaparim dedigim ananem ölümle pencelesiyor bir yandan 2 yildir bekledigimiz sayisiz igne ilac tedaviden sonra supriz yapip hayatima giren bebegim. Bu kadar uzgunken dik durmaya guclu durmaya calismak gercekten cok zor. Cok zorlaniyorum nefes alamiyorum bazen ama Allah a dua ediyorun guc vermesi icin. Sizinde dualariniza ihtiyacin var. Bu arada hepiniz insallah bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz

Doktora sümüksü alıntıyı sordum kızlar gyno lomexin diye bir ilaç verdi.aslında kötü koku kaşıntı yok ama mantar vardır dedi. Progestanda kullanıyorum fitil. Birini bırakıp diğerini kullanmam gerekecek herhalde. Kullanan var mı
Progestan fitil beni de mantar yapti fitil olarak kullanmayi birakmazsan mantarin tekrarlanabilir agizdan almani öneririm eğer çok yan etki olusturmuyorsa içerek kullan cnm sürekli islaklik biraktigi için mantar oluşuyor herkeste olmuyor tabi be zaten ara ara olurdum protestan tetikledi sonradan agizdan alarak devam etmiştim

Hepimizin hayat gorusu ve beklentisi cok farkli. Dogum aninda ogrenmektense onceden bunu bilip psikolojiyi hazirlamak daha mantikli geliyor bana. Unutmamali ki sadece down sendromlu bebeklek yasiyor. 13 ve 18 krozom bozuklugu olan bebekler zaten yasamiyor. Oyle bir sonuc olmamasini temenli edelim. Oldugu taktirde paylasirim.
Herkesin görüşü farklı tabiki saygi duymak lazim umarim sonucunuz güzel cikar ben şuan ikili test yaptırmaya bile cesaret edemedim kizimda riskli cikmişti ve doğuma kadar cok stres yasamistim onun için bu testlerden uzak durmayi tercih ediyorum Allaha dua ediyorum saglikli olması için en büyük imtihan evlat inşallah hepimiz evlatlarimizi saglikli şekilde kucagimiza aliriz...
[/QUOTE]
Umarim ümitle bekliyoruz. Hepimizin bebekleri icin en hayirlisi olmasi duasıyla 😍

Bende de oluyor hep beyaz akıntı normal demişlerdi ama söylemedim bende doktora hiç koku ve kaşıntı yok bende de
Ben de norml diye sallamamıştım.bir de hicbir şey yok sadece günde bi defa sümüksü akıntı geliyor peçeteye o kadar. Bilemedim suan napsam.
Progestan fitil beni de mantar yapti fitil olarak kullanmayi birakmazsan mantarin tekrarlanabilir agizdan almani öneririm eğer çok yan etki olusturmuyorsa içerek kullan cnm sürekli islaklik biraktigi için mantar oluşuyor herkeste olmuyor tabi be zaten ara ara olurdum protestan tetikledi sonradan agizdan alarak devam etmiştim
Valla imkanı yok mahvoluyorum ağızdan alınca bi de son 8 tane filan kaldı. Kullan bitir daha da kullanma dedi. Acaba o bitince mi fitili kullansam dedim

Kanamam var sebebi belli değil. Doktorlar bebek iyi diyor başka birşey demiyor.
Merhaba daha önce de yazmıştım topiğe benim de ilk hamileliğimde kanamam vardı dr m ısrarla idrar tahlili yapmamıştı dr değiştirdim ben söylemeden benden idrar tahlili istedi dr m. Sonuç kum döküyormuşum bazı gebeliklerde olurmuş. 4 ay boyunca üzüldüm bana rapor verip yatırıyodu ilk dr ikinci dr artık rapor yok sabret bitecek demişti 5. Ay bitiminde bıçak keser gibi kesilmişti kanamam.
İdrar tahlili yapmadılarsa iste dr.ndan ve ısrarcı ol

kızlaar günaydııın

kullanıcı adımı değiştirdim, yabancılamayın :KK9:
konu sahibi oldum, çizelgeyi yarın sabah hazırlıycam.
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
şehir (isterseniz hastanelerimizi de yazabiliriz)
kaçıncı çocuk
isterseniz kilolarımızı da yazabiliriz.

ben diğer sayfalara bakarak bunları buldum, eklemek çıkartmak istenilenleri ve bu bilgileri bu mesajıma cevap olarak yazmanızı rica ediyorum :halay:
SAT:17 Eylül
TDT: 23 Haziran 2020
İstanbul
İlk çocuk
Cinsiyet-isim belli değil

Arkadaşlar 12+5 dedi 3 gün önden gidiyoz tahmin yapmadı uyuyodu ensesi iyi dedi burun kemigi güzel gelişmiş 1 hafta sonrada kan sonucu çıkıcak 66 m dedi sizce cinsiyeti nedir😊

Eklentiler

• 20191209_102602.webp
    20191209_102602.webp
    23 KB · Görüntüleme: 79
Arkadaşlar 12+5 dedi 3 gün önden gidiyoz tahmin yapmadı uyuyodu ensesi iyi dedi burun kemigi güzel gelişmiş 1 hafta sonrada kan sonucu çıkıcak 66 m dedi sizce cinsiyeti nedir😊
Oyy maşallah minnağa bende 12 de gittiğimde 4 gün öndeydi 😊 burun önemli herhalde gelişmesi banada gelişimi çok iyi demişti..hayırlısı olsun oda temiz gelir merak etme cinsiyetten çok anlamıyorum sağlıklı olsun canım 🙏😊

Merhaba kizlar yarin bende ikili test icin gidiyorum ama ilk d3fa icim buruk olarak. Canimin ici anannem 6 gundur yogun bakimda durumu iyi degil bu benim icin cok zor bir sinav oldu gercekten bir yandan cocuklugumdan beri hep ya birgun öldüğünde ben ne yaparim dedigim ananem ölümle pencelesiyor bir yandan 2 yildir bekledigimiz sayisiz igne ilac tedaviden sonra supriz yapip hayatima giren bebegim. Bu kadar uzgunken dik durmaya guclu durmaya calismak gercekten cok zor. Cok zorlaniyorum nefes alamiyorum bazen ama Allah a dua ediyorun guc vermesi icin. Sizinde dualariniza ihtiyacin var. Bu arada hepiniz insallah bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz
Allah şifa versin cnm çok zor bi durum

Genelde cikiyor ben sezaryen doğum yaptim biraz korkum var cikmazsa diye çünkü sezaryen sonrasi rahimde yapisiklik oluşup cikmayabiliyormus inşallah öyle bir durum yasamam senin sanirim ilk doğumun olacak öyle bir durumun yok cikar merak etme hastanede bir kadinla karsilasmistim 4. Dogumunu yapicakti 4 çocuğunda da plesenta asagidaymis normal doğum yaptigi için yapisiklik riski olmadigindan hepsi sonradan yukari cikmis
Insallah cikar canim seninki yapisiklik olmaz insallah.. evet benim insallah ilk olucak canim

canm benm geçmiş olsun allahm şifasını versn inşallahh

Back
X