• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Allah şifa versin çok zor bir durum, geçen sene 2. hamileligimi ogrendikten 3 gun sonra babam vefat etti, hiç bir hastalığı yokken, oturduğu yerde gözlerini yumdu, çok zordu hemde çok zor, resmen sok olduk ama Allaha inanan insanlarız, veren Allah, alan Allah dedik, üzüntüsünü yaşadık sessizce. Cok zor ama insan alisiyor. Acıyı veren Rabbim sabrinida veriyor. 30 yaşındaydım babamı kaybettigimde, daha küçükken babasını kaybedenleri yada hiç gormeyenleri düşününce utandım, elbette çok üzüldüm tarifsiz ama Allaha dayanmak ona teslim olmak en büyük güç insan için, şimdi de sizin için dua vakti. Bol bol dua edin, kuran okuyun, zikir çekin anneanneniz için çünkü ihtiyaci olan tek şey o. Kendinizi cok uzmeyin, strese sokmayin, Rabbim size güc versin, şifa versin.
Rabbim sabrini versin okurken diken diken oldu her yerim. Dayaniyoruz dayanmayiz dedigimiz her seye ama yine de zoruyla sinamasin Allahim. Ben de bugunlerde degisik ruyalar goeuyorum ailemle ilgili. Degisik manalar yukluyorum kendiliginden. Ailemle aramda 3 saatlik mesefa var ama yine de ayrilmasa miydim demeye basliyorum ruyalar yuzunden ki masaAllah cok iyi evliligim var. Yazdiklarini okuyunca yazma geregi hissettim nedensiz. Cektikleriniz ahiretinize de kefaret olsun. Inanciniz cok saglam zaten masaAllah. Tekrardan basiniz sag olsun.

süt içtim şimdi canm sodayıda denerim valla çok sağolll
[/
Allah beterinden korusun canım benimde midem çok kötü olunca dayanamayacak hale geliyorum ama diyorum ki daha kötüleri var yemek yiyemiyip su içemeyenler var teselli ediyorum kendimi :) Allah onlarada şifa versin zor, herkes için farklı boyutta ..

Allah düşmanıma vermesin. Ben Hole yatıyordum kafamı tuvalette bırakıyordum. Kus kus bi hal oluyorsun sancıdan ayaklarını açamıyorsun. Hele mesaneyi tıkadıysa yandın idrara da çıkamıyorsun. Allah düşmanıma vermesin. Doğum sancısı gibi diyorlar. Normal doğumdan korkmuyorum tabi bu durumda alıştım 😅
Gerçekten öyle birşeydi yerlere atmıştım kendimi..onu çektikten sonra normal doğumda yaparım diyorum bende ama inşallah normal olur canım sağlıklı olanı🙏😊

Rabbim sabrini versin okurken diken diken oldu her yerim. Dayaniyoruz dayanmayiz dedigimiz her seye ama yine de zoruyla sinamasin Allahim. Ben de bugunlerde degisik ruyalar goeuyorum ailemle ilgili. Degisik manalar yukluyorum kendiliginden. Ailemle aramda 3 saatlik mesefa var ama yine de ayrilmasa miydim demeye basliyorum ruyalar yuzunden ki masaAllah cok iyi evliligim var. Yazdiklarini okuyunca yazma geregi hissettim nedensiz. Cektikleriniz ahiretinize de kefaret olsun. Inanciniz cok saglam zaten masaAllah. Tekrardan basiniz sag olsun.
Saolun Allah razı olsun, napalim herşey Rabbimden, babamdan 4 ay sonra bebegimide kaybettim, zordu gerçekten ama insan yinede ayağa kalkmasını biliyor. Ailelerimizin değerini bilelim, bizleri en çok düşünen onlar. Çok şükür eşimden yana çok şanslıyım, ailemden yanada Rabbim eksikliklerini göstermesin. Hergunumuze her animiza şükretmeliyiz çünkü biliyorum ki bizden çok daha zor durumda olan bir çok insan var. Rabbim herkesin imtihanını kolay etsin.

Saolun Allah razı olsun, napalim herşey Rabbimden, babamdan 4 ay sonra bebegimide kaybettim, zordu gerçekten ama insan yinede ayağa kalkmasını biliyor. Ailelerimizin değerini bilelim, bizleri en çok düşünen onlar. Çok şükür eşimden yana çok şanslıyım, ailemden yanada Rabbim eksikliklerini göstermesin. Hergunumuze her animiza şükretmeliyiz çünkü biliyorum ki bizden çok daha zor durumda olan bir çok insan var. Rabbim herkesin imtihanını kolay etsin.
Çok zor gerçekten allah nerde varsa yardım etsin sabırlar versin hepimizin hayatında zorlu şeyler yaşanmıştır elbet en güzel şey allaha sığınmak dua etmek ölüm anmak lazım hergun ama insan oğlu işte hayatın akışına kaptiriyoruz allah bu evladına omur sağlık versin sağlıklı olsun inşallah canım 🙏🤲😊

Ay rahata bak dönmüş de yatıyor kız mı acaba bilemedim bizler biraz daha rahata duskunuz ya ondan öyle hissettim sağlıklı olsun inşallah..🙏😊
aa hiç öyle düşünmemiştim olabilir aslında, gönlümüzden geçen kız ama ilk olduğu için fark etmez de aslında. hayırlısı bakalım 🌸🤲🏼

aa hiç öyle düşünmemiştim olabilir aslında, gönlümüzden geçen kız ama ilk olduğu için fark etmez de aslında. hayırlısı bakalım 🌸🤲🏼
Amin canım inşallah bende öyle diyorum sağlıklı olsun da kız olmuş hayırsız olmuş ha erkek olmuş hayırsız olmuş boş yani hayırlı evlat olsunlar inşallah 🙏😊
Arada pit pit atıyor hissediyorum sende varmı öyle birşey erken diyolar ama bilmiyorum elimi koyuyorum sürekli seviyorum hissedince çok mutlu oluyorum 💕

Çok zor gerçekten allah nerde varsa yardım etsin sabırlar versin hepimizin hayatında zorlu şeyler yaşanmıştır elbet en güzel şey allaha sığınmak dua etmek ölüm anmak lazım hergun ama insan oğlu işte hayatın akışına kaptiriyoruz allah bu evladına omur sağlık versin sağlıklı olsun inşallah canım 🙏🤲😊
Oyle gercekten insanoglu herseyi unutuyor 😕Amin amin Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı uzun ömür versin, kimin nerde ne derdi varsa derman olsun 🤲🏻🌸

Bende bugün bebegimi kalp atışını sesli duydum haftasını yakalamış 11 haftalık olmuş herşeyi güzel 2 li teste geç kalmışım özelde yptir olmazsa 16 18. Hafta da 3 lu 4 lu test var dedi sadece benim sanırım idrar yolu enfeksiyonum var tahlilerde lokosit yassı epitel çıkmış çarşamba görecek doktorum

Bende bugün bebegimi kalp atışını sesli duydum haftasını yakalamış 11 haftalık olmuş herşeyi güzel 2 li teste geç kalmışım özelde yptir olmazsa 16 18. Hafta da 3 lu 4 lu test var dedi sadece benim sanırım idrar yolu enfeksiyonum var tahlilerde lokosit yassı epitel çıkmış çarşamba görecek doktorum
Canım ikili teste nasıl geç kalmışsın anlamadım. Daha 11 haftasın. 13. Hafta dahil yapılıyor ikili test. Zaten 11-13 arası yapılıyor. Bana 12+4 te yaptı doktor. Bir yanlış anlaşılma var orda boşuna gitme özele yaptıracaksan.

Bende 11 de gittim hatta dedi doktor 12 den sonra yapsak daha güzel ölçümler alırız dedi 11 14 arası yapılıo zaten. Sen bakma o doktora

Bende 11 de gittim hatta dedi doktor 12 den sonra yapsak daha güzel ölçümler alırız dedi 11 14 arası yapılıo zaten. Sen bakma o doktora
Olabilir canım belki 3 lu 4lu testi beklerim tek sikitintim su an aşırı idrar durumum var 2 haftadır gece uykum yok idrara çıkmaktan o da enfeksiyon muhtemelen ciddi bişey olmasında ama bebeğim çok büyümüş elleri kolları var resmen☺

Back
X