• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ya cokk tatlı birşeyler gerçekten o bende var ama sanırım karnım büyük olcak top gibi oldu yayılmadı bakalım erkek mi çıkcak herkes öyle dedi..hep seviyorum konuşuyorum babası öpüyor seviyor çok harika bir duygu allah hakeden herkese nasip etsin😊🙏
Demiii 😍 eşim başta anlamıodu ama ultrasonda hareketlerini gördükçe karnım şişince falan idrak etti artık bu kız hamile dedi 🤣 seviyor konuşuyor. Güzel hisler Allah canı gönülden isteyen herkese nasip etsin 😇

B
Benim de cikti o aslinda biz esimle gun gun takip ettigimiz icin gozumuzden kacmiyor😂her seferinde cikmaya basladi 2 gundur masaAllah sertlik de elime geliyor bi de gobegimden asgi inerken cikinti var. MasaAllah ya Rabbim bizlere bagislasin insaAllah. Cok buyuk bi mutluluk. Olmayanlara cok dua edelim hepsinin olsun bizimkileri de bize bagislasin aminnn😍😍
Aynen aynen cıktı demi. Oh cana kurban. Benim sol tarafta yogun şişlik yamuk duruyo hatta 🤣

Hoopp orda duracannn ben yozgatlıyım patent bizde 🤭 anneme gelince ilk işim corbasıyla hamuruyla oh. Yutcan boyle. 😍😍😍🥰🥰
Canın sag olsun patenti matentı senın olsun yolumuz duserse bide Yozgat linin arabası sının tadına bakarız 🤭🤭🥰🥰🥰
Kasıga hamuru doldurup löpppp diye suyuna bandırıp yutarsın 😍😍

Offf canım arabaşı çekti :)) corbası degıl ama yutmalı olanından :)))
Aha sende bilion demeyin demeyin hasretiyle yandım. Sıcak sıcak boyle. Gecen sene yapmıştım bu sene yapamıyorum salça kokusunu sevmiyorum.

Eklentiler

• IMG_20181220_225126-01.webp
    IMG_20181220_225126-01.webp
    38 KB · Görüntüleme: 43
Hep tuzlu asla ekşi çekmiyor tatlı da bazen devamlı çorba içmek istiyorum böyle sıcak sıcak yarım kase biraz ekmek 😄
Bugunde saglik ocagında hemsıre tansiyon kilo ölcuyor ya tansiyonum düşük cıktı ekşi ve limonu cok yeme canım dedı oysa tatlı yiyorum cogunluk eksi yemiyorum hele Limon hiç yani 🤔cunku ılac olunca bulantı için Limon vs eksi seylere gerek kalmadı.

Evet bazıları 3 ıcebılıyor derken cogaltabıliyormus ama bence gerek yok sadece gerekirse bir gece bır sabah ac karnına iç. Etkili bir hap ben hamıle degıl gibiyim bu ilac sayesınde hergun cıkıyorum annemlere carsıya yürüyüş yapıyorum. Bı yemek yapamıyorum. Sogan ve cay cunku tıksındırdı. 😷İnşallah bıtecek tek temennim.
Bazen 4. Ye niyetleniyorum içmek için ama tutuyorum kendimi iki gece yatmadan bı sabah akşam üstü etkisi geçiyor 5 ,6 gibi tekrar başlıyor bulantılar..😟😟

Aha sende bilion demeyin demeyin hasretiyle yandım. Sıcak sıcak boyle. Gecen sene yapmıştım bu sene yapamıyorum salça kokusunu sevmiyorum.
Acılı acılı olacak oyyyy bızde adettir toplanılır gece yarısı kışın acayip içilir 12 gıbı hele kar yagsın 😍😍

Bugunde saglik ocagında hemsıre tansiyon kilo ölcuyor ya tansiyonum düşük cıktı ekşi ve limonu cok yeme canım dedı oysa tatlı yiyorum cogunluk eksi yemiyorum hele Limon hiç yani 🤔cunku ılac olunca bulantı için Limon vs eksi seylere gerek kalmadı.
Ya benimde düşük çiki 9 a 5 çıktı o yüzden biraz tuzlu yiyorum 😄

Acılı acılı olacak oyyyy bızde adettir toplanılır gece yarısı kışın acayip içilir 12 gıbı hele kar yagsın 😍😍
Konya nın yeri bende cok cok ayrı. 4 sene beyşehirde okudum. Orda arkadaşımın annesi yapardı canım isteyince derdik ona. Birde kar yagardı oraya nasıl. Şimdi istanbulda değil kar hamuru dpnduracak soguk yok

Konya nın yeri bende cok cok ayrı. 4 sene beyşehirde okudum. Orda arkadaşımın annesi yapardı canım isteyince derdik ona. Birde kar yagardı oraya nasıl. Şimdi istanbulda değil kar hamuru dpnduracak soguk yok
Yaa o zaman Ereğli yi bilirsin. Ben Ereğliliyim. Şu an kar yok bı ara yagdı eridi gitti. Buraların sogugu iyidir. Karda onumuzdekı haftalarda tekrar gelıyor sanırım.☺️

Yaa o zaman Ereğli yi bilirsin. Ben Ereğliliyim. Şu an kar yok bı ara yagdı eridi gitti. Buraların sogugu iyidir. Karda onumuzdekı haftalarda tekrar gelıyor sanırım.☺
Biliyorum canım bilmemmi. İnsanları cok iyiydi bizim oralar gibi ben cok sevmiştim. Cok istedim ordan biriyle evlenmek nasip olmadı 🤭

Back
X