• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Sanırım botoksla da tedavi yapıyorlarmış o etkili oluyormuş benim öğretmen arkadaşım yaptırdı
Artık hangisi iyiyse durumuna göre karar veriyormuş doktor kaç seans falan diye sanırım botoks da var ben bıktım çünkü artık dün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım annemler gelip aldı orda kalcam bikac gün beynim cıktı koptu dedim yani o derece çok kustum dün bide..

Acillere mümkün oldukça gitmeyin canım. Çünkü devlet hastanesi acili temizlenmiyor ve hastane mikrobuna çok açık Allah korusun hepimizi. Kayınvalidem tansiyon yüzünden gidip enfeksiyon kapmıştı hastanede. Bütün vücudu kabarmıştı. O günden beri dikkat ediyorum ben. Serum taktırsam da sedyelerini kullanmıyorum snadalyede oturuyorum
BEnde carsafi degistirdim söylemeden insanlar o pis çarşafa yatiyolar kimbilir kaç hasta yatti o sedyede. Degismesseniz yatmayacagim dedim serum takilacakti mecbur degistiler gerçekten berbat durumda aciller

Son düzenleme:
Istanbuldayim canım bitane kadın doktor var çok iyiymiş yorumlar falan yok ya korkma ufacık bisi ben kafama hacamat yaptırdım felaketti baya azaldı ise yaradı ama devam etmedim 6 ay idare etti oyuzden
Ay yok ben asla hacamat felan yaptiramam niyerim yaralansa basbasbagiriyorum ☺ elime makas batmisti panikten bayilmistim bi keresinde ama elinin içine girmişti ucu sivriydi baya girdi kemiğe kadar hacamatta da kesiyorlar bile bile cesaret edemem akupunktur belki olabilir hamilelik te mi gidiceksin?

Bu arada ultrasonda 12+3 yazıyor kızlar ama ona takılmayın doktoruum oynama olabiliyor 4 5 gün sorun değil dedi :)
Saat itibariyle 13+1 iz 👼🏼🙏🏻
Sizce cinsiyetimiiiz ney 👼🏼🙏🏻
Maşallah kuzucuga cinsiyeti belli oldu mu? Olduysa erkektir muhtemelen erkekler erken belli ediyorlar kendilerini 😁 ben Dr gittiğimde cinsiyetini sordumda daha cok erken en az bir ay sonra demişti farklı bi ultrasondanmi bakiyolar daha detayli? Normal ultrason da görülmesi için erken olduğunu söyledi bana iki doktorda.. Bende merak ediyorum ayrintili ultrasona daha bir aydan fazla var orda kesin belli oluyorda ben sabredebilicemmi bakalim 😁

Kızlar gunes kremı kullanıyor musunuz ? Hangi marka onerırsınız
Ben kremsiz yillardir disariya cikmam canim. Solante pigment kullandim cok memnundum ama her gun surdugum icin gozeneklerim genisledi gibi hissettim 4 yil falan her gun dusun. Belki de baska sebepti de ben ona bagladim. Bu yil yine ayni etkiye sahip losyon olan aradim ve daylong u buldum. Simdi kullaniyorum memnunum ama hamilelikte solante tercih ediliyormus. Fiziksel gunes kremi oldugu icin. Yani ikisi de cok guzel. Tercih senin😊

Artık hangisi iyiyse durumuna göre karar veriyormuş doktor kaç seans falan diye sanırım botoks da var ben bıktım çünkü artık dün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım annemler gelip aldı orda kalcam bikac gün beynim cıktı koptu dedim yani o derece çok kustum dün bide..
Geçmiş olsun migren kötü bişey hele ki hamilelik varken ilaçta alınmaz valla Allah kolaylık versin

Bu ben de de oluyordu rennie surup kullaniyorum cok sukur kendime geldim. Gece bu aci su dan uyuyuyamiyordum ben
Ay sabahları senmısın diş fırcalayan su gibi sarı zehir akarım dıyo karnın yırtılacak gıbı olur diyor. Değilse bulantım yok prilam içiyorum. 😷

Maşallah kuzucuga cinsiyeti belli oldu mu? Olduysa erkektir muhtemelen erkekler erken belli ediyorlar kendilerini 😁 ben Dr gittiğimde cinsiyetini sordumda daha cok erken en az bir ay sonra demişti farklı bi ultrasondanmi bakiyolar daha detayli? Normal ultrason da görülmesi için erken olduğunu söyledi bana iki doktorda.. Bende merak ediyorum ayrintili ultrasona daha bir aydan fazla var orda kesin belli oluyorda ben sabredebilicemmi bakalim 😁
Bazı doktorlar risk almak istemiyor yanlış tahmin etmekte güzel olmuyor çünkü :) ama ultrason görüntüsünün kaliteli olması çok fark ediyor, bazılarında cidden zor gözüküyor, bir doktor bana geçen sene 12.haftada erkek dedi, kendi doktorum 13.haftada kiza benziyor dedi ama erkek cıktı. Erkek olduğunu söyleyen doktor ben pek yanılmam demişti ve makinası cidden iyiydi. Belki yine ona giderim cinsiyet için :)

Bu arada ultrasonda 12+3 yazıyor kızlar ama ona takılmayın doktoruum oynama olabiliyor 4 5 gün sorun değil dedi :)
Bence bebeğin burda küçük çıkması çok normal çünkü düz durmuyor eğer düz dursa gün olarak belki ileri bile çıkardı :)

Bazı doktorlar risk almak istemiyor yanlış tahmin etmekte güzel olmuyor çünkü :) ama ultrason görüntüsünün kaliteli olması çok fark ediyor, bazılarında cidden zor gözüküyor, bir doktor bana geçen sene 12.haftada erkek dedi, kendi doktorum 13.haftada kiza benziyor dedi ama erkek cıktı. Erkek olduğunu söyleyen doktor ben pek yanılmam demişti ve makinası cidden iyiydi. Belki yine ona giderim cinsiyet için :)
Devlette gec mı soyluyorlarmış benimkini inşaallah soyler devlete gidiyorum ortalarda bı özele gıdecegım Oyle istiyorum.

İlk fotografta nubu daha net ve erkek gibi :) hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin

Ay yok ben asla hacamat felan yaptiramam niyerim yaralansa basbasbagiriyorum ☺ elime makas batmisti panikten bayilmistim bi keresinde ama elinin içine girmişti ucu sivriydi baya girdi kemiğe kadar hacamatta da kesiyorlar bile bile cesaret edemem akupunktur belki olabilir hamilelik te mi gidiceksin?
Yok ben korkmam baya cesaretliyimdir hastanede çalıştım ben ozelde çocuk bolumunde biraktim ama ..Düşünüyorum aslında hamilelikte de yapılıyormuş aslında bir kendime geliyim su kusmalar bitsin de öyle giderim diyorum canım..

Ay sabahları senmısın diş fırcalayan su gibi sarı zehir akarım dıyo karnın yırtılacak gıbı olur diyor. Değilse bulantım yok prilam içiyorum. 😷
Bana yaramadi prilam dün bütüngün kustum eski hapimi alcam onyzd o iyiydi daha kuvvetli bide ağızda eriyor dil altı daha rahat bunu suyla içiyorum yine bulantı ve içmeme rağmen baya kustum😞

Devlette gec mı soyluyorlarmış benimkini inşaallah soyler devlete gidiyorum ortalarda bı özele gıdecegım Oyle istiyorum.
Ben devlete hiç gitmedim ama gidenler öyle söylüyor, tip merkezlerine gidebilirsiniz fiyatları uygun oluyor, doktora bağlı ama bazılarının cihazları çok iyi oluyor. Eğer cinsiyet merak ediyorsanız 14 hafta gibi özel bir hastaneye gidebilirsiniz.

Back
X