• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar ben bazen limon yiyorum 1 tane hafif tuzlayarak. Hem tiksinmeme iyi gelio kabugunu flan elime sürüyorum rahatlatıyor hemde grip falan korunmak için. Bi zararını görmedim ben. Kanı cıvıtıyor yeme diyenler var. Sizce yemeye devam edeyimmi. Ayrıca benim küçüklükten gelen bi akışkanlıgım tuzlayıp küçük çay kaşıgı ile once suyunu içerim sonra da yerim kalanını 🤭 gerci o zamanda zayıfsın sana yaramaz dediler bi sıkıntısını görmedim. Ama hamilelik malum.
Hicbisey olmaz ben hergun bir tane limonun suyunu iciyorum bebege cok faydaliymis :-) ustune bide kan sulandirici igne kullniyorum

Ben bu gece göbek agrısından biraz zor uyudum gobek deliği altı etrafı ay herhalde genişliyorum dedım. Şükür uyumuşum sag sol donerken. Doktora sorcam inşaallah pazartesiyi iple cekıyorum çok özledim bebişimi 🙄🥰🤗

Gunaydin hanımlar, benim tam mayıs haziran arasi, agirlikli mayis grubunda mesajlasiyordum. Burdaki annelere de selam vereyim dedim. Inşallah herşey yolunda ve güzel devam eder ❤ aslinda haziranda dogmasini cok isterim bende haziran dogumluyum ama bakalim neolur😊
Hayırlısı olsun canım bakalım bizimkilerde haziran ama bakarsın 1 hafta gec yada erken olabılır bunu zaman gosterecek hayırlısıyla gelsinler inşaallah 🙏🤗

selam kızlar cumartesi günü yoğun bir kanama geçirdim çok korktum acil dr a gittik bebeğin kalp atışını duyduk çalıştığım için istirahat verdi ama malesef kanama olduğu için istenilmeyen birşey düşük tehliken var dedi dr sadece derecesi oluyor mu bu gibi durumları biliyormusunuz? birde kanama plesantada değilmiş

selam kızlar cumartesi günü yoğun bir kanama geçirdim çok korktum acil dr a gittik bebeğin kalp atışını duyduk çalıştığım için istirahat verdi ama malesef kanama olduğu için istenilmeyen birşey düşük tehliken var dedi dr sadece derecesi oluyor mu bu gibi durumları biliyormusunuz? birde kanama plesantada değilmiş
Cankm merhaba geçtiğimiz hafta aynısını yaşadım kanamayı bulamadılarda ama iki gün sürdü.. önce bana acilde progestan iğne vurdular ertesi günden itibarende progestanı hap olarak geceleri içiyorum durdu şimdilik çok şükür ama korkumdan 3 ayrı doktor gezdim sana ilaç verdiler mi

Cankm merhaba geçtiğimiz hafta aynısını yaşadım kanamayı bulamadılarda ama iki gün sürdü.. önce bana acilde progestan iğne vurdular ertesi günden itibarende progestanı hap olarak geceleri içiyorum durdu şimdilik çok şükür ama korkumdan 3 ayrı doktor gezdim sana ilaç verdiler mi
geçmiş olsun sanada aynen banada acilde progestan iğne vurdular sonra serum taktılar müşade de kaldım benimde neden olduğunu söylemediler onun için vajinal ultrason yapmaları gerekiyormuş kanama ertesi gün geçti şükür sonra leke gibi oldu şuan oda yok ama progesan 200mg kullanıyorum akşam ve sabah olarak ama korkuyorum p.tesi gittiğimde dr kalp atışını dinletti ama pek birşey söylemedi içimi rahatlamadı o yüzden artık ona gitmeyeceğim. bu gibi durumlarda ağızlarına bakıyor insan benimkinden zor iki kelime düştü keyfi yerinde gibi gözüküyor.

Çok gecmıs olsun kızlar. Allah acil şifalar versin inşaallah sagsalım kavusmak nasıp olsun evlatlarınıza cümlemizin de beraber.
Dıkkat edin kendınıze 🙏🧿

Çok gecmıs olsun kızlar. Allah acil şifalar versin inşaallah sagsalım kavusmak nasıp olsun evlatlarınıza cümlemizin de beraber.
Dıkkat edin kendınıze 🙏🧿

geçmiş olsun sanada aynen banada acilde progestan iğne vurdular sonra serum taktılar müşade de kaldım benimde neden olduğunu söylemediler onun için vajinal ultrason yapmaları gerekiyormuş kanama ertesi gün geçti şükür sonra leke gibi oldu şuan oda yok ama progesan 200mg kullanıyorum akşam ve sabah olarak ama korkuyorum p.tesi gittiğimde dr kalp atışını dinletti ama pek birşey söylemedi içimi rahatlamadı o yüzden artık ona gitmeyeceğim. bu gibi durumlarda ağızlarına bakıyor insan benimkinden zor iki kelime düştü keyfi yerinde gibi gözüküyor.
Aynen canım bende ondan başka doktorlara gitmiştim ama progestan işe yarıyor inşallah sende de yarar bol bol dinlen hiç zorlama kendini bide bol su iç🙏🏻

Benim canım geceleri yemek istemiyo. Sen hamilelikte çıkar canım tadını 47 kilo nedir ki 🤦‍♀️ Hiç kıskanmadım 😒
Yapisal sanirim kilo meselesi ama istahli da değilim normalde fazla yemem yedimmi alirim önemli olan sağlık cnm sende ne güzel fazla kilo almamissin bende senin fazla kilo almadan doğum yapmani kiskandim 😁 catlagin olmamistir benim heryerim çatlak doldu

Yapisal sanirim kilo meselesi ama istahli da değilim normalde fazla yemem yedimmi alirim önemli olan sağlık cnm sende ne güzel fazla kilo almamissin bende senin fazla kilo almadan doğum yapmani kiskandim 😁 catlagin olmamistir benim heryerim çatlak doldu
Aynen yapısal 😒
Evet hiç çatlağım olmadı ama sürekli hindistan cevizi yağı sürdüm tüm vücuduma ☺️ Şiddetle tavsiye ediyorum

Arkadaslar selam kadikoy florance giden varmi aramızda
Canım ben 5-6 sene önce 2 ay regl olmadığım için gitmiştim kadıköy florance nightingale e eve yakın diye tesadüfen. Kadın doğum profu Aslı Somunkıran'a gözüktüm. 7 cm lik kistim olduğunu söyledi ama o kadar tatlı dilliydi ki. İlaçla regl başlatacağız ve 2 regl boyunca takip edicez dedi, aşırı olumlu konuşan bir doktor. Tabi biz 7 cmi duyunca başka doktorlara da gözüktük, mandalina büyüklüğünde bir kist sonuçta. Hepsi ameliyat dedi, patalojiye gidip incelenmesi lazım dedi. Ama Aslı Hanım haklıymış, iyi ki onunla devam etmişim, 2 regl boyunca doğum kontrol hapıyla gözettiği kist hakikaten basit bir kistti ve vücut tarafından atıldı. O zaman çok panik olmuştum daha bekardım, hiç çocuk yok, diğer doktorlar kist ameliyatı tüp alınması vs çok korkutmuştu. Ama aslı hanım karından ultrasonla şak diye çözdü kistin zararsız olduğunu, üstelik özel hastane olmasına rağmen hiç ekstra bir test istemedi bile. Bu olayı anlattığım bir arkadaşımında çikolata kistine ameliyatlık denmişti, beni duyunca Aslı hanıma o da gitmiş ama Aslı Hanım acil ameliyat dedi ona ve o da Aslı hanımla devam etti, tüplere dokunmadan ameliyatını gerçekleştirdi, şimdi arkadaşım da 6 aylık hamile.
2 sene sonra bir iş arkadaşım kendisiyle doğum yaptı, o da çok memnun kalmıştı. Çok sakin, dingin bir kadın. Net konuşan biri ve gözünü para bürümüş doktorlardan değil kendisi. Tabi hala orda mı bilmiyorum ama ordaysa tavsiye ederim.

Back
X