• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Merhaba kizlar kontrolden geldık şükür herseyımiz iyiymiş.
Ikılı test ıcın kan verdık 15gun sonra ogrenıcem sonucu. Dr amca ense kalınlığı 1.5 dedi gayet ıyı dedı boyunuda dedı burun kemiğide guzel dedı hatta 1kılo almış neredeyse dedı folık asıtı bırakabilirsin dedı vitamin yazdı devıt 3 verdıgıni soyledım saglik ocagının tmm kullan dedı ay o kadar cok sey sordum soyledıki şükür hersey yolunda dedı ve benım kuzucum kıpır kıpırdı yuzunu bı bize döndu elleri ayakları cama yapışır gb bıde yan dondu nasıl buyumuş ben şok oldum.
Ve herseye ragmen bı tahmin vs cinsiyet hakkında ipucu yokmu hocam dedım erkek 👶 dedı kesin demeyım yınede tmm dedı Tmm hocam dedım gulduk ay cok mutluyum yaa Rabbım cumlenın gonlune gore versin saglik sıhhatli olsunlar hayırlısıyla kavusalım inşaallah Allahım 🙏🙏💙🧿
Arkadaslar buda 13 +2 haftalık ultrasonumuz tabı bıraz karanlık cıkıyor hep oysa gorunce yakından ne kadar netti.bu devletin malzemeleride sıkıntılı Allahtan Dr um kafa dengı👍 sızcede erkek mi ☺Eki Görüntüle 2565666
MaşAllah canım gözün aydın güzel haberler almışsın ❤

Bende de iki gündür damla şeklinde kahverengi akinti vardı, bugün doktora gittim ultrasonda bir kanama alanı görmedi ama birde alttan muayene yapalım dedi, rahim ağzında enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi. Bu tür enfeksiyonlar erken doğuma sebep oluyormuş.
Akintin veya baska bi şikayetin varmiydi? Enfeksiyon risk demek ben cok dikkat ediyorum bendede bazen mantar olur hatta progestan yapmisti o yüzden birakmistim ama mantarin bebeğe bi zarari yok Allahtan. ben başka yerde klozete bile oturmam enfeksiyon kapmamak için dikkat et cok geçmiş olsun

Yanlis değildir cnm düşünce hissetmiyor musun? Benim 8 e 9 a düşünce fenalasiyorum tuzlu yemeye calis hamilelikten dolayı düşüyor sanirim ben tuzlu yiyorum her gün düşmüyor gibi evde tansiyon aleti var olcuyorum ama cok etkilemiyorsa seni bi sorun oluşturmaz sanirim
Canım sen nasıl düştüğünü anlıyorsun bana da arada oluyor ama evdeyken çok.değil dışarı çıktığımda cok oluyor kalabalığa girdigimde oluyor aniden terleme bulanık görme gözlerimin önü simsiyah oluyor elim ayağım boşalıyor tutmuyor

Bende 60 kiloyla hamile kaldım 1 kilo aldm:) ama göbek zerre çıkmadı akşam yemeğinden sonra çıkar gibi oluyor sabaha yerinde yeller esiyor:) ne zaman çıkcak bakalım:)

Canım sen nasıl düştüğünü anlıyorsun bana da arada oluyor ama evdeyken çok.değil dışarı çıktığımda cok oluyor kalabalığa girdigimde oluyor aniden terleme bulanık görme gözlerimin önü simsiyah oluyor elim ayağım boşalıyor tutmuyor
Düştüğü zaman bi halsizlik geliyor ayağa bile kalkamiyorum basim donuyor midem bulaniyor eğer o halde kalkip yürümeye zorlarsam gözlerim kararir hatta bayilma hissi de gelir kalkmiyorum yatiyorum yanimda biri varsa tuzlu ayran istiyorum yoksa yatiyorum biraz iyi hissedince yavaşça kalkiyorum tuzlu ayranimi takip iciyorum tekrar yatiyorum

Arkadaslar buda 13 +2 haftalık ultrasonumuz tabı bıraz karanlık cıkıyor hep oysa gorunce yakından ne kadar netti.bu devletin malzemeleride sıkıntılı Allahtan Dr um kafa dengı👍 sızcede erkek mi ☺Eki Görüntüle 2565666
Masaalh ya haftaya pazartesi bende 13 hafta 3 günlük olucam umarım bana da cinsiyet söyler drm

Valla rekor bende sanırım 58 ile hamıle kaldıydım su an 66 olmuşum 3.ayı bitirdik. Dr buyumus dıyor inşaallah bebegım alıyordur kiloyu. Gobegımde var maasallah 🙈
Masallah şimdiden 8 kilo kiz hic miden bulanmadimi istahin mi acildi 😁 dikkat et hamur işinden uzak dur ben 3 kg aldim diye cok diyordum çünkü genelde ilk 3 ay alinmaz mide bulantilarindan ötürü benim yeni geçti istahim artti asermeye basladim ama hamur isi yemek istemiyorum mantiyi saymazsak sürekli manti çekiyor canim 😊

Yanlis değildir cnm düşünce hissetmiyor musun? Benim 8 e 9 a düşünce fenalasiyorum tuzlu yemeye calis hamilelikten dolayı düşüyor sanirim ben tuzlu yiyorum her gün düşmüyor gibi evde tansiyon aleti var olcuyorum ama cok etkilemiyorsa seni bi sorun oluşturmaz sanirim
Yok canım beni pek etkilemyori yani biraz halsizlik var ama ben bulantidan diye düşünüyorum normalde de 10 a 7 falan çıkardı ama hamilelikte hep düşük çıktı son haftalarinda artmazsa sıkıntı yok kızımda 15 e falan çıkıyordu bı ay alfamet deye tansiyon ilacı kullanmıştım çok da tuzlu yiyorum aslında

Yok canım beni pek etkilemyori yani biraz halsizlik var ama ben bulantidan diye düşünüyorum normalde de 10 a 7 falan çıkardı ama hamilelikte hep düşük çıktı son haftalarinda artmazsa sıkıntı yok kızımda 15 e falan çıkıyordu bı ay alfamet deye tansiyon ilacı kullanmıştım çok da tuzlu yiyorum aslında
Senin zaten düşük seyrediyormus belki de ondan etkilenmiyorsun bazi insanların normalde düşük olur benimki 11 un altina dustumu siknti yapiyor hissediyorum yükselmesi riskli Allah korusun annem kardeşime hamileyken 7 aylik doktora gidiyor tansiyonu 19 cikmis kontrolde anliyorlar bebegin kalp atislari zayiflamis acil sezaryen olmuştu oradan biliyorum tansiyona dikkat etmek lazim annem ondan sonra tansiyon hastasi oldu 17 yildir ilaç kullanıyor senin geçti mi ilaç kullaniyormusun?

Back
X