• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
O çıkıntı kordondu muhtemelen 😄 benim de 5 yaşında bi kızım var ozaman da hep kız hissetmiştim zaten. Geçen yıl bir kaybım oldu o erkekti onun da erkek olduğunu en başından hissetmiştim. Şimdi bunu da en başından beri erkek hissediyorum bakalım bu sefer tutturabilecek miyim merakla bekliyoruz 😊
Benim kiz da 5 yasinda 😊 baslarda erkek hissediyordum ama simdi hicbir hissiyatim kalmadi, ilk bebeğimi erkek hissetmistim 10 haftalikti kalbi durmuştu kürtaj olmustum, hisler doğru cikiyorsa bizimkiler erkek olur 😁 bir ay daha beklememiz gerekecek netlesmesi için hayirli saglikli evlat olsunlar insallah

Benim kiz da 5 yasinda 😊 baslarda erkek hissediyordum ama simdi hicbir hissiyatim kalmadi, ilk bebeğimi erkek hissetmistim 10 haftalikti kalbi durmuştu kürtaj olmustum, hisler doğru cikiyorsa bizimkiler erkek olur 😁 bir ay daha beklememiz gerekecek netlesmesi için hayirli saglikli evlat olsunlar insallah
Amiiinn kesinlikle sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar gerisi teferruat. Sağlıkla kucağımıza alalım allahın izniyle 🤲🌼

kızlar tüy dökücü kremler hamlilelikte zararlı mıdır? kullanan var mı? acaba :)
Bende bunu merak ediyorum 🙈üst bacak için benim canım çok yanıyor normalde dayanamıyorum şimdi bayılırım herhalde 😂kuaför de temiz olmaz mikrop kaparım diye gidemedim. Haftaya doktoruma mı sorsam 🤷🙂

Benimki ne boyutta acaba 😁 kizimda hic böyle değildim asermiyordum ama bu hamileligimde tavan yaptı asermeler her gün birşey çekiyor Allahtan abes bi şey çekmedi çoğu kolay bulunan şeyler simdi anlatmayim kizlarinda cani cekmesin benim yuzumden 😁
Benimde bazi şeyleri canik çekiyor ama aserme gibi değil görüyorum bi yerde aklıma geliyor:) o sayılmaz herhalde 😆😆

Kızlar aranızda progestan kullanan var mı? Aile hekimine yazdırınca sgk ödüyor mu biliyor musunuz? Doktorum özel reçete yazdığı için parayla alabiliyorum gidip aile hekimine yazdırsam daha az öder miyim ki?
Ben hep yazdiriyorum ama fiyatını bilmiyorum, en son 8 kutu ilaç yazmıştı 44 tlydi hepsi, 2 progestan vardı, vitamin, kan ilacı ve başka bi iki ilaç.

Erkende değilmiş aslında 16 haftalikmis o cikinti neydi acaba 😁 ilk bebek olunca ne olursa kabulun oluyor sende ikinciye hamilesin simdi değil mi? İlki kizmi erkek mi? Benim kizim var bakalim bu ne olacak meraktayim 😊
Bazen kordonu erkek organı olarak görebiliyorlar, küçük kesitler gözüktüğü için karışabiliyormuş :)

Ben de kız hissedıyordum yogun bir sekılde ,11+ 4 te bize de tahminde bulundukız gibi dedıkrsın olmamakla bırlıkte.içine doguyor mugercekten hepımızın ,tesaduf mu :))🦋
YAAA kızlarrr bende hep kız hissediyodum doktr 10.haftada bence erkek ama bakıcaz dedi..sonra araştırdım klitorisle testis o haftalarda karıştırılabiliyomuş...bide beni her gören oğln olcak diyo ondan dolayı erkek hissine döndm ama hala bi tarafm sanki doktr kız dicek gibi hissediyorum =)

Back
X