- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
Kız 38e düştüm ben kusmaaktaan sen düşüüünNe kadar zayıfsın kızz ben 50 ye yakınım bile bana herkes sen çok zayıfsın diyorlar inşallah alacağımız kilolar bizde kalır azcık gitmezler ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız 38e düştüm ben kusmaaktaan sen düşüüünNe kadar zayıfsın kızz ben 50 ye yakınım bile bana herkes sen çok zayıfsın diyorlar inşallah alacağımız kilolar bizde kalır azcık gitmezler ☺
AYNEN İŞTE BENDE BANA ÖYLE DİYENLERE BÜNYEM SAĞLAM DİYORUM İNANMIYOLARBulantıyla alakası yoksa ben ılac sayesinde ayaktayım erkek demezlerdı butun tahmincıler kızlarilacı bıraksam kusmadıgım halde kokudan tiksintidwn mahvoluyorum ogurmekten
. Bence tamamen bunyeyle alakalı ve bırcok arkadasım hem kız hem oglu oldu resmen bulantıyla mahvolmuşlardı.
Allah saglik sabır versin Valla cumlemıze☺
Prilam bulantı ilacı ıcıyorum geceleri 2 tane. Derken bugun bende basladim vitamin ilacı kapsul seklinde kahverengi bısey. Birde yıne gun ıcınde demır 9 damla. Bebegım ıcın mecburum. Folıkasıti bıraktım artık. Icmeye calıs vitamin sart.Ahh ne güzel ilaç içebiliyorsun ben bulantılardan artık ilaçları kusuyorum .. 13.haftada zaten folik asiti kesti doktoruum vitamin verdi daha başlayamadım![]()
Benim normalde fıtıgım vardı yurıyemedıgımı bilirim evlenmeden 2yıl once gıtmedıgım Dr kalmadı. Takı bı tanesi cok gencsın sakın ameliyat olma bol yuru dedı o kadar ılac kullandım ki ve agır ılaclardı ve bıgun inat ettim ben yuruyecegım dedim yanı yuruyorsun ama yolda aniden kıtlenıyorsun oturmam lazım vs cok ıyı bilirim lavaboya gıdemedığimi felan.
Derken butun ılacları bıraktım inatla arının ustune yurudum ve o zaman ıyılestim ve moral cok lazım stresle oluyor o zaman okul iş sıkıntısı olmuştu. Herseyi oluruna bıraktım kendıme odaklandım ve basardım. Dr um haklı cıktı. Sadece mevsim gecıslerınde ozellıkle serin havada bı tık yoklar gıbı olur o kadar üşütmeyeceksin. Şükür hersey yolunda sımdı agrısada hamilelikten bılıyorum cok hafif cunku fıtık insanı kilolu olmamalı. Ama Allah kolaylığını verir Rabbım.![]()
Demekki şuan tam netlik oluşmamış maşallah bende de herkes kız dedi erkek diyen çıkmadıİnstagramda tahmin yapanda kız gibi dedi face grupta herkes erkek dedi burdaki arkadaşlarda kız dedi iyice karıştı bekleyip görecepiz![]()
38 mii ayy demekki iyiye doğru gidiyon 5inci ayda almaya başlarız iyi almışsın 4 kiloKız 38e düştüm ben kusmaaktaan sen düşüüünşükür ki 42 oldum bulantılarım geçse ah neler neler yiyeceğimde hala bişey yapamıyorum malesef
![]()
Bencede oyle cnm bulantiyla ilgisi yok kiz oldugu kesinlesirse benim icin kanitlanmis olacak bakalim insallah hayirlisiBulantıyla alakası yoksa ben ılac sayesinde ayaktayım erkek demezlerdı butun tahmincıler kızlarilacı bıraksam kusmadıgım halde kokudan tiksintidwn mahvoluyorum ogurmekten
. Bence tamamen bunyeyle alakalı ve bırcok arkadasım hem kız hem oglu oldu resmen bulantıyla mahvolmuşlardı.
Allah saglik sabır versin Valla cumlemıze☺
Doktoruum kendini zorlama dedi çünkü içtikten 5 dk sonra çıkarıyorum canıımPrilam bulantı ilacı ıcıyorum geceleri 2 tane. Derken bugun bende basladim vitamin ilacı kapsul seklinde kahverengi bısey. Birde yıne gun ıcınde demır 9 damla. Bebegım ıcın mecburum. Folıkasıti bıraktım artık. Icmeye calıs vitamin sart.
Ahh kusmalarım bitse daha iyi olacağım da bitmiyoor38 mii ayy demekki iyiye doğru gidiyon 5inci ayda almaya başlarız iyi almışsın 4 kilo ☺
Bana ikisi de erkek dedi hadi bakalım çok heyecanlıCanım bana ikra kiz dedi Meyl de erkek dedi bakalim ne olcak sasirdim bende![]()
Öyle yapcam artık bende belli olduğu zaman anneme giderim bendeAyda bire razıyım geç gelmesine
Sende eşinin geç geleceği günlere program yap.
Ayni durumdayim canim malesef cok agriyoVallahi içim tükendi ağrıdan, o derece. Kontrol de bende sorarım artık dayanamıyorum.
Ayni durumdayim canim malesef cok agriyo
Benimde bel kötü ya geçen gün evi supurdum ayağımın üstüne basamadım koptu dedim yani eşime tutunarak yürüdüm bugünde temizlikçi aldım artık ayda bir yeter bana yapamıyorum içimi yiyorAyni durumdayim canim malesef cok agriyo
Ben sonuçlarımı gösterdiğimde kağıdı ilk ben netten araştırarak bakmıştım cut off aldındaysa ihtimal düşük oluyormuş Dr baktığında hiç bir sıkıntı çıkmadığını herşeyin normal olduğunu ifade ettiKızlar ikili test sonucunuz dr umuz sorun yok var gıbı sozel mı soyledı yoksa sizle grafık yada deger fln paylastımı
Bi iki haftaya biter inşallah ya bende de iştahsızlık devam ediyor keşke benimde azcık iştah açılsaAhh kusmalarım bitse daha iyi olacağım da bitmiyoor![]()
Zorlamadan yorgunluktan olmuş sanırım plesantada bebekte bi sıkıntı yok şükür progestan kullanıyorum yatıyorum haftaya kontrolMuayene olabildin mı canım? Ne dedi doktor?