• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ne kadar zayıfsın kızz ben 50 ye yakınım bile bana herkes sen çok zayıfsın diyorlar inşallah alacağımız kilolar bizde kalır azcık gitmezler ☺
Kız 38e düştüm ben kusmaaktaan sen düşüüün 🙄 şükür ki 42 oldum bulantılarım geçse ah neler neler yiyeceğimde hala bişey yapamıyorum malesef 🙄🙄

Bulantıyla alakası yoksa ben ılac sayesinde ayaktayım erkek demezlerdı butun tahmincıler kızlar 🤭 ilacı bıraksam kusmadıgım halde kokudan tiksintidwn mahvoluyorum ogurmekten😑. Bence tamamen bunyeyle alakalı ve bırcok arkadasım hem kız hem oglu oldu resmen bulantıyla mahvolmuşlardı.
Allah saglik sabır versin Valla cumlemıze 🙏
AYNEN İŞTE BENDE BANA ÖYLE DİYENLERE BÜNYEM SAĞLAM DİYORUM İNANMIYOLAR :D ŞAKA BİYANA GERÇKTEN GENETK ANNEM AYNI BENM GİBİ GEÇİRDİGİNİ SÖYLÜYO HEM BENDE HEM KIZ KARDEŞMDE BAKALMM SKULLA GÖRE ERKEK BENMKİ AMA YANILMA PAYI OLABLİYOMUŞ :)

Ahh ne güzel ilaç içebiliyorsun ben bulantılardan artık ilaçları kusuyorum .. 13.haftada zaten folik asiti kesti doktoruum vitamin verdi daha başlayamadım 🙄🙄
Prilam bulantı ilacı ıcıyorum geceleri 2 tane. Derken bugun bende basladim vitamin ilacı kapsul seklinde kahverengi bısey. Birde yıne gun ıcınde demır 9 damla. Bebegım ıcın mecburum. Folıkasıti bıraktım artık. Icmeye calıs vitamin sart.

Benim normalde fıtıgım vardı yurıyemedıgımı bilirim evlenmeden 2yıl once gıtmedıgım Dr kalmadı. Takı bı tanesi cok gencsın sakın ameliyat olma bol yuru dedı o kadar ılac kullandım ki ve agır ılaclardı ve bıgun inat ettim ben yuruyecegım dedim yanı yuruyorsun ama yolda aniden kıtlenıyorsun oturmam lazım vs cok ıyı bilirim lavaboya gıdemedığimi felan.
Derken butun ılacları bıraktım inatla arının ustune yurudum ve o zaman ıyılestim ve moral cok lazım stresle oluyor o zaman okul iş sıkıntısı olmuştu. Herseyi oluruna bıraktım kendıme odaklandım ve basardım. Dr um haklı cıktı. Sadece mevsim gecıslerınde ozellıkle serin havada bı tık yoklar gıbı olur o kadar üşütmeyeceksin. Şükür hersey yolunda sımdı agrısada hamilelikten bılıyorum cok hafif cunku fıtık insanı kilolu olmamalı. Ama Allah kolaylığını verir Rabbım. 🙏

Amin inşallah cümlemize. Ben eski milli atletim disk kayması da yaşadım 50 kiloyken de 90 kiloykende ağrı aynı bir kurtulamadim şimdi de çok arttı bende inadına yürüyorum da bakalım nasıl olacak.

Bulantıyla alakası yoksa ben ılac sayesinde ayaktayım erkek demezlerdı butun tahmincıler kızlar 🤭 ilacı bıraksam kusmadıgım halde kokudan tiksintidwn mahvoluyorum ogurmekten😑. Bence tamamen bunyeyle alakalı ve bırcok arkadasım hem kız hem oglu oldu resmen bulantıyla mahvolmuşlardı.
Allah saglik sabır versin Valla cumlemıze 🙏
Bencede oyle cnm bulantiyla ilgisi yok kiz oldugu kesinlesirse benim icin kanitlanmis olacak bakalim insallah hayirlisi 😊amin insallah 🙏

Kızlar, bir tanıdığımın elinde biri hiç açılmamış diğerinden de sadece 5 adet kullanılmış crınone jel bulunuyor. Forumdan bahsedince sor bakalım isteyen var mı dedi. Son kullanma tarihi 2022 yüksek fiyatlı bir ilacmis sanırım. Ziyan olmasın bir ihtiyacı olan faydalansın tanıdığı olan ve isteyen olursa mesaj atabilir özelden. Rabbim herkesin gönlünde ki muradı nasip etsin insallah. 🙏

Prilam bulantı ilacı ıcıyorum geceleri 2 tane. Derken bugun bende basladim vitamin ilacı kapsul seklinde kahverengi bısey. Birde yıne gun ıcınde demır 9 damla. Bebegım ıcın mecburum. Folıkasıti bıraktım artık. Icmeye calıs vitamin sart.
Doktoruum kendini zorlama dedi çünkü içtikten 5 dk sonra çıkarıyorum canıım 🙄 hani beniim tospiik biraz daha zorluyor hala benii ondan bulantılarımızın kusmalarımızın geçmesini bekleyeceğiz 🙏🏻

Kızlar ikili test sonucunuz dr umuz sorun yok var gıbı sozel mı soyledı yoksa sizle grafık yada deger fln paylastımı
Ben sonuçlarımı gösterdiğimde kağıdı ilk ben netten araştırarak bakmıştım cut off aldındaysa ihtimal düşük oluyormuş Dr baktığında hiç bir sıkıntı çıkmadığını herşeyin normal olduğunu ifade etti

Back
X