2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aynen cannmbünyr meselesi kesnlklee

Allah gönlüne göre verdi canım maşallah sağlıcakla kucağına al canım

O kadar erkeğe rağmen kız diye direttin ve Allah gönlüne göre verdi :) Tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun gelsin prenseslerimiz Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Bende bacak arasını gördüm bir şey yoktu
Bende bir an önce krem alıp başlamalıyım bence sonra çatlak olursa çok takarım
Benimde ultrason 1 2 gün oynuyor çok da önemli değil dedi doktorum

Gözün aydın canim, inşallah sağlıkla kucağına alirsin prensesi

Maşallah cnm çok sevindim ultrason resmi var mı

Hangi doktora gittin cnm nasıldı sendende bilgi alayım ben cinsiyette renkliye kadar emin olamam ya arkadaşın 16 haftaya kadar kız dediler 18 haftalık erkek

Maşallah ya. Kız annesi olmak ayrıcalıktır .

şu heryerde olan çok meşhur markadan mı aldın? fiyatları uçmuş gitmiş ya
Kızlar göğüs cok kararma oldu bide her yerim tüylendi daha erken değil mi üzüldüm biraz
göbeğim acayip tüylendi hatta heryerim ya.
Yok canım normal bende de var hatta epilasyonluydum genital nerdeyse eski haline döndü hormonlardan dolayı göğüslerim baya büyüdü damarlarım cıktı uçları karardı göbeğim kıllandı

Göğüslerim o kadar büyümedi ama göbeğim çok kılllandı hatta heryerim kıllandı :) dökülür inşlllahh ya

Silvernurse benimkinin markası, silverette daha pahalıydı ben şu meshur indirimlerde 120 liraya almıştım ama yorumlarda krem almak daha pahalıya geliyor yazmışlardı. Çok da iyi yorumlar vardı.

Eklentiler

• image.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 27
O kadar erkeğe rağmen kız diye direttin ve Allah gönlüne göre verdi :) Tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
evet ya bana inanıcaklar öğrendiklerinde daha söylemedk ailelere amin ccanm inşallahhhh

=) amin canm benm inşallah yaaaa yerm onları =)

Maşallah cnm çok sevindim ultrason resmi var mı
var teyzesi atayım şimdi size :)

Hangi doktora gittin cnm nasıldı sendende bilgi alayım ben cinsiyette renkliye kadar emin olamam ya arkadaşın 16 haftaya kadar kız dediler 18 haftalık erkek
canm avcılar bayparkta bahar hna gittim canm tatlı biraz çılgın bi doktor
%99 dediii renklide falanda herşeyni gösterdi

Canim ben de sata göre 13+5tim 13+1 çıktı geçendede 4 gün geri çıkmştı aklma taklmıyo değil amadoktrlar önemli değil diyoo sağlklı olsnlar inşallah
3 gün ileri geri cikmasi normalmis cnm Allah saglikla kizini kucagina almaya nasip etsin kiz çocuğu ayri birşey anne-kiz arkadaş gibi oluyorsun biz kizimla avm gezmelerine gidip kiyafet seciyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…