2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar karnınızda bazen aşağıya doğru basınçla birlikte sık sık küçük tuvalet ihtiyacı hissediyor musunuz? Ben bazı günler o kadar sık tuvelete gidiyorum ki ama her zaman olmuyor karnımda bir baskı hissiyle birlikte bir süreliğine oluyor sadece. İdrar yollarında enfeksiyon var desem yaparken zorlanmıyorum yanma gibi bi şikayetim de yok rahimin idrar torbasına baskı yapmasından mı kaynaklanıyor acaba belki böyle bişey yaşayan vardır diye sormak istedim. korkuyorum bir önceki gebeliğimde ki gibi sancı falan başlıcak diye

Bence baskı oluyor ya ondan bende çok sık çıkıyorum idrarimin rengi açık olduğu için enfeksiyon yoktur koyu olunca ve yanma olunca oluyor genelde bunlar yoksa normal bebekler çok hızlı büyüyor büyüdükçe baskı artıyor haliyle korkma yani canım..

Evet bende öyle düşünmek istiyorum bir sorun yoktur diye telkin ediyorum kendimi ama kötü bir tecrübe yaşayınca insan ister istemez korkuyor biraz. Şimdi doktordayım sıramı bekliyorum doktora da sorcam bakalım ne dicek.

Napcan canim olmuyorsa zorla da olduramazsin. Allah merhamet versin karsimiza cikanlara. Hamile kadina yardim etmeyecek kadar gaddar insanlar iste. Olsun alismissin zaten duzenini de kurmussun. Hayirla gelsin bebisin sen bebisinle takil

Bugün doktora bi kaç şey sordum, sizede aktarayim.
●Enfeksiyon kendini belli edermi akıntı vs ile yoksa nasıl anlaşılır dedim?
>Vajinal enfeksiyonda akıntı ile belli olur ama rahim ağzı enfeksiyonları kendini belli etmez, muayene ile belli olur dedi.
● rahimde birden bir acılma olur mu dedim?
> çok nadir görülür genelde birden açılma olmaz dedi, onunda muayenesini elle yapmak gerekir dedi. Mesela bazen ultrasonda uzunluk iyi görülebilir ama rahim ağzı yumuşamışsa açılma olabilir dedi.
●rahim boyu uzunluğunu sordum?alttan veya karından farkedermi dedim?
>Ben her seferinde karından ölçüyorum zaten, bazen olculemeyen durumlarda alttan muayene ederek ölçüyorum dedi. Aralarında fark olabilir dedi.
■bunun dışında plesanta yapisikligi ile alakalı şeyler sordum, tatmin edici şeyler duydum. Bebeği ultrasonda kontrol etti tüm vücuduna uzuvlarına baktı ve bebek hareketlerini 18-20 haftası hissetmeye başlarsın, endişe etme dedi.

Ay çok sevindim gösterdi demek hayırlısı olsun kızlar çoğaldı ya♥♥♥
gözün aydın canım sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah
Aaa maşAllah kızlar çoğalıyor gözğn aydın canım seninde demekki kızlar göstermiyor kolay kolay benimde geçen göstermedi pazartesi özele gidicem.

hepinizden allah razı olsun kızlar. sonunda gösterdi prenses hani şu kızlar göstermiyo diyolar ya bence o doğru artık inanıyorum
bide 2020 kız senesi gibi duruyor bizim belli olanlardan biri erkek sadece diğerleri hep kız

Kızlar bogazlarım şişmiş çok lımonlu sıcak su içtım bugun.zararı olur mu ki ? Buarada sizler yuruyus fln yapıyomusunuz ,ben yorgun oluyorum hep oyuzden hep ya oturuyorum ya uzanıyorum.
Ben de canim cok yorgun hissediyorum evimin isini bile yapmiyorum sayilir.Is ypruyor insani aslinda. Evde olsam yururdum ben de belki ya da itiraf edeyim kronik tembelligim var galiba. Evlendikten sonra kesfettim

bende kücük derecede iltihaplanma vardı tek kullanımlık bi toz verdi onu kullandım ama bazen bir damla olsa tuvalete koşuyorum bazen çok geliyo ama hissetmiyorum değişik yani. bağırsaktaki gazda idrar torbasına baskı yapabiliyor canım çok takılma bence :)

Arkadasimda yapisiklik cikti Allah korusun hepimizi onu da amin.

Bende de oluyor suyu içiyorum yarum saat sonra koşarak gidiyorum. Gece hele bu baskı daha artıyor. 2 kere idrar verdim cıkmadı enfeksiyon. Rahim buyuyo bebek aşagıda o yüzden oluyor muş

Benimde karnımda ağrı oluyo arada geçiyo gün içerisinde sürekli oluyo geçiyo doktora söyledim ama idrar tahlili falan yapmadı bol su iç demişti o kadar bende enfeksiyon mantar vardır falan diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…