2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benimde dolgu olacak iki dişim var biri kırıldı dolgusu düştü ama çok şükür agrimiyor Dr da doğumdan sonra yaptır dedi bana ama agrisaydi tedavi ettirdim dış çok zor Allah yardımcın olsun

Bende de oluyor suyu içiyorum yarum saat sonra koşarak gidiyorum. Gece hele bu baskı daha artıyor. 2 kere idrar verdim cıkmadı enfeksiyon. Rahim buyuyo bebek aşagıda o yüzden oluyor muş
Benimde karnımda ağrı oluyo arada geçiyo gün içerisinde sürekli oluyo geçiyo doktora söyledim ama idrar tahlili falan yapmadı bol su iç demişti o kadar bende enfeksiyon mantar vardır falan diye korkuyorum.
Az önce geldim kızlar doktordan bebişim iyi çok şükür 4 boyutlu ultrasonla yüzünü gösterdi dilini çıkardı kuzum çok tatlıydı :) ben bilerek cinsiyet sormadım, doktor kendisi kız gibi dedi ama yine kesin konuşmadı. Sıkıntılarımı anlattım gaz sancısı da aşağı baskı yapar dedi progestan kullanıyordum o gaz yapar dedi artık kullanmama gerek yok bırakabilirsin dedi sık idrara çıktığım için idrar yolu enfeksiyonu da olabilir biz önlem amaçlı antibiyotik başlayalım beş günlük dedi antibiyotik yazdı. Rahim ağzı da iyi dedi 3.2 cm çıktı vajinal ultrasonda. İçim rahatladı biraz Allahım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

kendi annemle çok yakın oturuyoruz hergün gelip gidiyo hiç yanlız değiliz bide benim kızlarım anneanneye ve teyzeye çok duskunler onları görmeyince çok huysuz oluyorlar
Hafta sonu bizde anneanne lerdeyiz okula gidiyor oğlum o yüzden hafta içi bı akşam da onlar gelirler bize kayinvalidemlere de gideriz bı kez girumcelerim falan kalabalık oluruz . Biz çok sıkılıyoruz evde ya gidicez ya gelecekler

Kızlar bende bugün doktora gittim, 14+2 yim ultrasonda 15+3 cıktı, doktor %95 kız dedi hadi bakalım hayırlısı, kızım çok sevindi, hep kız kardeş istiyordu.
evet kızlar prensesimiz geliyor insallah hayırlısıyla
Prensesler cogaliyor gözünuz Aydin kizlar bende yarin doktordayim ayrintilidan baktiricam poposu donuk değilse bende müjdeli haberle gelirim inşallah

Benimde dolgu olacak iki dişim var biri kırıldı dolgusu düştü ama çok şükür agrimiyor Dr da doğumdan sonra yaptır dedi bana ama agrisaydi tedavi ettirdim dış çok zor Allah yardımcın olsun
4 aydir az çok agrilarla idare ediyordum ama dünden beri öyle bi agriyorki parolla bile duramiyorum gerçekten diş başka şeye benzemiyor agri yapmiyorsa doğumdan sonraya birakabilirsin keşke bend agri olmasa da birakabilseydim ama mümkün değil kulagima kadar vuruyor aglicam nerdeyse

Gözün aydın canım. İnşallah. Antibiyotik de keşke içmesen belki yoktur enfeksiyonun. Progestan vajinal mı alıyorsun yutuyor musun

Bende orta idrar veriyorum çıkmadı bişey şükür

Kasik agrisi mi canim. Benim de oluyor arada ama fazlaysa doktorun progestan verir belki. Bisi dedi mi sana doktorun
Yok demedi magnezyumdan falan bahsetti kuruyemiş ye dedi anlamadım belim de ağrıyo demiştim lekenlenme falan yok lekelenme de vermiyorlar mı o ilacı.

Geçen sene çok agrimisdi biliyorum nasıl ağrır gerçekden çok zor çaresine bak bı an önce

MaşAllah canım gözün aydın bi kız daha geliyor :)
Benim doktorum hiç ilaç yazmıyor ya

Benimki doğumdan sonra belli oldu malesef, plesanta kendinden ayrılmıyor, bask müdehale gerekiyor.
Arkadasimi cok korkutmuslardi basta. Simdi profesor e gidiyor ve muayenesi 700 lira. Dogumu da cok pahali. InsaAllah sifa bulur. Erken dogum riski de yuksek demis. 25. Haftada ama hala cocuguna bisi alamadi korkudan. Zor gercekten

Yok demedi magnezyumdan falan bahsetti kuruyemiş ye dedi anlamadım belim de ağrıyo demiştim lekenlenme falan yok lekelenme de vermiyorlar mı o ilacı.
Ben ilk 3 ay kullandim. Lekelenmem yoktu sadece kasiklarim cok agriyordu ihmal olmasin diye verdi. InsaAllah iyi olur bebisler canim icimizi rahat tutmaliyiz

Bende veremedim mi bilemiyorum orta ıdrari bende de enfeksiyon cıktı az ama dedi gerekirse kültür alırım dedi nasil oluyor idrar kültürü merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…