2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Cok fena diş agrim var duramiyorum parol iciyorum pek etkilemiyor ama azaltiyor zonklama yapiyor haftaya gideceğim randevuyu yarina aldirdim özele gideceğim demiştim doktordan izin alip disciye gececegim devletteki doktorlar pek bir korkak izin kagidi alamadim onlardan kagitsiz dişiler hamilelikte yapmiyolar agrim cok olduğu için yarina çektim randevuyu inşallah bu doktor yardimci olur ayrintili ultrasonu varmis cinsiyetine de bakariz gösterir umarim sabah nasil olacak bilmiyorum dun gece de agridan sabahladim diş agrisi başka şeye benzemiyor

Biz öğrencilerin dişi ağrıyınca zeytin koyduruyorduk bir de tuzlu suyla gargara işine yarar mi bilmiyorum ama hap icemediginde zeytini deneyebilirsin

Onlar da çok büyük değillermiş Allah kolaylık versin canım var mı peki yakınında yardım edebilecek birileri
kendi annemle çok yakın oturuyoruz hergün gelip gidiyo hiç yanlız değiliz bide benim kızlarım anneanneye ve teyzeye çok duskunler onları görmeyince çok huysuz oluyorlar

Canim ben yaşıyorum hatta gece 5 kez uykudan uyanıp çıktığım oluyor doktora da gittim

Bende de oluyor suyu içiyorum yarum saat sonra koşarak gidiyorum. Gece hele bu baskı daha artıyor. 2 kere idrar verdim cıkmadı enfeksiyon. Rahim buyuyo bebek aşagıda o yüzden oluyor muş
Bende ayniyim bazı geceler 5 kez oluyor doktora da gittim idrar yolu enfeksiyonu diye idrar kultuuru ve tahlili vrdim az bişey yüksekti ama üreme yok diye enfeksiyon demedi hamilelikte normal dedi

Ben yine unuttum bu rahim ağzı açıklığını onla ilgili hiç bisi demiyor bana bu gittiğimde bende sorayim dedim bebeği görünce yine unuttum
bende kaç seferdir unutuyordum sonunda bugün sordum şuan bi ölçüm yapmadığını, 20. haftadan itibaren bakacağını söyledi. daha önce bu tarz bi sıkıntı yasanmadıgı sürece suan bakmaya gerek olmadığını söyledi canım

Kızlar idrar verirken orta idrarı ver dedi doktorum bana ben ne zaman idrar versem enfeksiyon cikiyo sonra kültür alıyorlar üreme yok normalde kaşıntı yanma da yok sordum bunu doktora o da dedi kadınlar herzaman orta idrarı vermeli önce biraz yapın sonra idrarınızdan örnek alin dedi ilk idrarda akıntı vs olur o da enfeksiyon gösterir dedi

Biz öğrencilerin dişi ağrıyınca zeytin koyduruyorduk bir de tuzlu suyla gargara işine yarar mi bilmiyorum ama hap icemediginde zeytini deneyebilirsin
Sağol cnm benim durum biraz farklı dişinin üstünde geçici dişler var içeriden agri yapiyor hamileligim planli değildi sürpriz oldu tam o sira üst 6 disimi zirkonyum kaplama yaptiriyordum kendi dislerimi kuculttuler üstüne geçici kaplama taktilar sonrasında kanal tedavisi diğer işlemler yapilacaktiki hamile olduğum ortaya cikti ve ben nerdeyse 4 aydir boyle kalkaldim artik cok agri oluşmaya başladı kanal tedavisi olmam gerekiyor yoksa agrilarim geçmeyecek hamilelikte bu gibi islemleri yapmaktan cekiniyolar 3 ay dolsun dediler devlette kaç doktora gittiysem izin alamadim cekiniyolar yarin özel muayene haneye gidicem duramadigimi soylicem herhalde artik bu doktor izin kagidi verecektir cinsiyet için gidicektim şuan onceligim diş oldu ama gitmisken tabiki cinsiyete de baktiracagim

Aaa ilk kez duyuyorum. Hiç de oyle vermedim

Iyi bari canım beni ayın 22sinde çağırdı tekrar inş yine unutmazsam sorarım of ya 1 ay bekle çok zor yani beklemek ozamanda detaylı ister zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…