Gayet güzel sonuçların canım risk için 10000 de bir diyor bence ama Dr daha doğrusunu bilirKızlar 2 li test sonucum anlayan varmi aranizda Hcg cok düşük degilmi ,internetten oranlara baktim ama net bi yazi yok doktora sali gidicem
Bende canım yaslari kaç diğerlerinin ❤Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattirsin gerçekten çok zor bende iki sene sonra kendiligimden hamile kaldım allaha çok şükür haziranda 3 çocuk annesi olucam
Kasik agrisi mi canim. Benim de oluyor arada ama fazlaysa doktorun progestan verir belki. Bisi dedi mi sana doktorunAnladım canım bu ağrılar beni biraz korkutuyor da
büyüğü 4 küçüğü 2 yaşında canımBende canım yaslari kaç diğerlerinin ❤
Biz öğrencilerin dişi ağrıyınca zeytin koyduruyorduk bir de tuzlu suyla gargara işine yarar mi bilmiyorum ama hap icemediginde zeytini deneyebilirsinCok fena diş agrim var duramiyorum parol iciyorum pek etkilemiyor ama azaltiyor zonklama yapiyor haftaya gideceğim randevuyu yarina aldirdim özele gideceğim demiştim doktordan izin alip disciye gececegim devletteki doktorlar pek bir korkak izin kagidi alamadim onlardan kagitsiz dişiler hamilelikte yapmiyolar agrim cok olduğu için yarina çektim randevuyu inşallah bu doktor yardimci olur ayrintili ultrasonu varmis cinsiyetine de bakariz gösterir umarim sabah nasil olacak bilmiyorum dun gece de agridan sabahladim diş agrisi başka şeye benzemiyor
Onlar da çok büyük değillermiş Allah kolaylık versin canım var mı peki yakınında yardım edebilecek birileribüyüğü 4 küçüğü 2 yaşında canım
kendi annemle çok yakın oturuyoruz hergün gelip gidiyo hiç yanlız değiliz bide benim kızlarım anneanneye ve teyzeye çok duskunler onları görmeyince çok huysuz oluyorlarOnlar da çok büyük değillermiş Allah kolaylık versin canım var mı peki yakınında yardım edebilecek birileri
Canim ben yaşıyorum hatta gece 5 kez uykudan uyanıp çıktığım oluyor doktora da gittimKızlar karnınızda bazen aşağıya doğru basınçla birlikte sık sık küçük tuvalet ihtiyacı hissediyor musunuz? Ben bazı günler o kadar sık tuvelete gidiyorum ki ama her zaman olmuyor karnımda bir baskı hissiyle birlikte bir süreliğine oluyor sadece. İdrar yollarında enfeksiyon var desem yaparken zorlanmıyorum yanma gibi bi şikayetim de yok rahimin idrar torbasına baskı yapmasından mı kaynaklanıyor acababelki böyle bişey yaşayan vardır diye sormak istedim. korkuyorum bir önceki gebeliğimde ki gibi sancı falan başlıcak diye
Bende ayniyim bazı geceler 5 kez oluyor doktora da gittim idrar yolu enfeksiyonu diye idrar kultuuru ve tahlili vrdim az bişey yüksekti ama üreme yok diye enfeksiyon demedi hamilelikte normal dediBende de oluyor suyu içiyorum yarum saat sonra koşarak gidiyorum. Gece hele bu baskı daha artıyor. 2 kere idrar verdim cıkmadı enfeksiyon. Rahim buyuyo bebek aşagıda o yüzden oluyor muş
bende kaç seferdir unutuyordum sonunda bugün sordumBen yine unuttum bu rahim ağzı açıklığını onla ilgili hiç bisi demiyor bana bu gittiğimde bende sorayim dedim bebeği görünce yine unuttum
Amin inşallah cümlemizinkiYaa ne guzel. Hayırlı gelsin inşallah
Amin, benim iki hamileligimde de oldu inşallah bu sefer olmaz bakalım, zor bir durum.Arkadasimda yapisiklik cikti Allah korusun hepimizi onu da amin.
Sağol cnm benim durum biraz farklı dişinin üstünde geçici dişler var içeriden agri yapiyorBiz öğrencilerin dişi ağrıyınca zeytin koyduruyorduk bir de tuzlu suyla gargara işine yarar mi bilmiyorum ama hap icemediginde zeytini deneyebilirsin
Benimki doğumdan sonra belli oldu malesef, plesanta kendinden ayrılmıyor, bask müdehale gerekiyor.Kanamasi cok olmustu gidince anlasilmisti. Doktorlar bakiyor zaten plesentanin nerde olduguna merak etme canim
Aaa ilk kez duyuyorum. Hiç de oyle vermedimKızlar idrar verirken orta idrarı ver dedi doktorum bana ben ne zaman idrar versem enfeksiyon cikiyo sonra kültür alıyorlar üreme yok normalde kaşıntı yanma da yok sordum bunu doktora o da dedi kadınlar herzaman orta idrarı vermeli önce biraz yapın sonra idrarınızdan örnek alin dedi ilk idrarda akıntı vs olur o da enfeksiyon gösterir dedi
Iyi bari canım beni ayın 22sinde çağırdı tekrar inş yine unutmazsam sorarım of ya 1 ay bekle çok zor yani beklemek ozamanda detaylı ister zatenbende kaç seferdir unutuyordum sonunda bugün sordumşuan bi ölçüm yapmadığını, 20. haftadan itibaren bakacağını söyledi. daha önce bu tarz bi sıkıntı yasanmadıgı sürece suan bakmaya gerek olmadığını söyledi canım
Maşallah 2 ser yaş iyiymiş büyüyünce iyi olurbüyüğü 4 küçüğü 2 yaşında canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?