2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ay bayıldım bayıldım ya biz de artık net olsak da yaptırabilsem :)
ayy hadi inşallah :) o kadar hoşuma gitti ki bir an önce giydirebilsem keşke ❤
bu arada yaptırdığım yerden çok memnun kaldım düşünenlere sayfanın ismini verebilirim 65 tlye yaptırdım hemde :)

evet gebeligin basindan beri 2 defa alttan muayne oldum ben doktor alttan muayneyle bebege birsey olmaz dedi hic bir sıkıntıda olmadi birazcik canim yandi o aletten dolayi ama dayanilmiycak kadar degildi
Ben daha önce yaptırdım ama hamilelikte hiç yaptırmadım evet acıyo ya

Ben mhrs den randevu alımına baktım anca doktor yönlendirse bilmem sayfa açılsa öyle randevu veriliyor yazıyordu anlamadım ki
Bende şimdi alamadım yarın devletin kadın doğum doktoruna gidip 20. Hafta için ayrıntılı için yönlendirmesini isteyeceğim. Mesajda önce kadın doğuma sonra onun yönlendirme yapması gerektiğini yazıyordu. Benim dokturum özelde başka bir özele yönlendirme yaptı ama o adam herkesi korkutuyor onun için gitmek istemedim.

Bende şahsi bi yer var oraya gitcem olduğu kadar artık ne yapak

AESE canım buluşmaya gelicek misin? haftaya cumartesi kadıköy olarak düşünüyoruz. eğer gelmeye niyetin varsa grup mesaj oluşturduk senide alalım oraya :)

kızlar kafamda deli sorular yine
hastane odası süsleme - doğum fotoğrafçısı - hamilelik çekimi
bu konulardaki düşüncelerinizi merak ediyorum. hepsi için kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…