İğnesi küçük ya istesen de denk getiremezsin korkma demişti doktorum. Benim de göbeğim morardı ama bacaktan ya da koldan daha çok korkuyorum nedense. Baldırın arkasından yapabilirsin demişti bana sanki öyle hatırlıyorum ama sen sor yine de, yanlış yönlendirmiş olmıyım.Gobegim cok morardı artık ,,bi de korkuyom bebege gelırse dıy gelmezmiş teişte..ben de 16 haftadır gobektendı ,ıkı gundur bacaga gectım canım
Haklısınız aslında o zamanları hatırlatıyor olabilirYa açıkcası hiç canımız istemiyo. hani o istek olsa korkudan yapmıyoruz desek öyle de değil. galiba bu tedavi sürecindeki doktorların gün saat vermesinden dolayı bi tiksinti geldi ikimize de
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
aynen canım daha gençliğimizin baharındayızHaklısınız aslında o zamanları hatırlatıyor olabilirdaha uzun bir ömür inşallah var unutulur bütün zor zamanlar
Mhrs den kadın doğuma mı alınıyor sonra o perinatoloji bölümüne yönlendiriyor onu bilmiyorum benim kuzenim orda çalışıyor ondan rica ettin randevu aldı Benim adımaBen mhrs den randevu alımına baktım anca doktor yönlendirse bilmem sayfa açılsa öyle randevu veriliyor yazıyordu anlamadım ki
acaba kadın doguma kaçıncı haftada randevu almak gerekiyo ki bizi perinatolojiye yonlendirsinMhrs den kadın doğuma mı alınıyor sonra o perinatoloji bölümüne yönlendiriyor onu bilmiyorum benim kuzenim orda çalışıyor ondan rica ettin randevu aldı Benim adıma
Nere kızSüper gel gel canım bekleriz
Kız bende sana yazcaktım nerdesin diyeNere kız
Istanbuldakiler buluşalım dedik de dün bikac kişiden daha haber bekliyoruz?Nere kız
Çok teşekkür ederim canım hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım inşallahHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İşte 20 ile 24. Haftalar arası detaylıya giriliyor randevuyu ne kadar sonraya veriyorlar onu sormak lazım ben kendim almadığım için bilmiyorumacaba kadın doguma kaçıncı haftada randevu almak gerekiyo ki bizi perinatolojiye yonlendirsin
burda çok geç veriyorlar randevuyu o yüzden sordum neyse benim eltimde girmişti ayrintili ya bide ona sorarımİşte 20 ile 24. Haftalar arası detaylıya giriliyor randevuyu ne kadar sonraya veriyorlar onu sormak lazım ben kendim almadığım için bilmiyorum
Koldan vurmani tavsiye ederim canım bacak kanama yapıyormus Dr öyle demisdiKızlar oksPar kullanan var mı aranjzda? Ben bacaktan vurmaya basladım ıkı gundur,sız neredsn tAm olarak neresıne vuruyorsunuz,cok morarıyo ,bacaktan da olabılır demi bir sıkıntı olmaz?
Cok morardı canım ya zaten varıs gıbı seylerım var ona mı denkgeldi nedir bılmıorum,kolun ust kısmından mıKoldan vurmani tavsiye ederim canım bacak kanama yapıyormus Dr öyle demisdi
Evet canım asi yaparken ki kadar yukardan değil dirsekden bı 5. 6 cm yukaridan esim yapıyor ben tutuyorumCok morardı canım ya zaten varıs gıbı seylerım var ona mı denkgeldi nedir bılmıorum,kolun ust kısmından mı
5 parmak yukarı hattaCok morardı canım ya zaten varıs gıbı seylerım var ona mı denkgeldi nedir bılmıorum,kolun ust kısmından mı
Eşim ben iğne vurunurken odadan cıkıyo ya arkasını donuyo ,bakamıyoEvet canım asi yaparken ki kadar yukardan değil dirsekden bı 5. 6 cm yukaridan esim yapıyor ben tutuyorum
Sagol canımEvet canım asi yaparken ki kadar yukardan değil dirsekden bı 5. 6 cm yukaridan esim yapıyor ben tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?