Ben buldum bile hepsi için fiyat da aldım canım baya biyerden fiyat aldım öyle karar verdimkızlar kafamda deli sorular yine
hastane odası süsleme - doğum fotoğrafçısı - hamilelik çekimi
bu konulardaki düşüncelerinizi merak ediyorum. hepsi için kafam çok karışık
Bende dogum konusunda bır yazı yazdım valla ona bıle bır fıkır alamadım nedense. Önerıde bulundum ıkı sayfa oncesı fılan baska duyan goren varsa dıye yanlışmı dogrumu dıye tecrube olan yada ogrenen varsa benım gıbı dıye ama ses seda yok.kızlar kafamda deli sorular yine
ben hastane odası süsleme icin uygun fiyat hiç bulamadım. en düşük 650 dediler bana da gereksiz bir rakam geldi açıkcası.Ben buldum bile hepsi için fiyat da aldım canım baya biyerden fiyat aldım öyle karar verdim
Canım valla ben okudum da hiç fikrim yok Allah nasip ederse ben normal doğum istiyorum tabiki bir aksilik birşey olursa mecburi durum öyle sezeryan yaptırırım ama bu epidural falan dediğin sezeryan oluyor dimi yine?Bende dogum konusunda bır yazı yazdım valla ona bıle bır fıkır alamadım nedense. Önerıde bulundum ıkı sayfa oncesı fılan baska duyan goren varsa dıye yanlışmı dogrumu dıye tecrube olan yada ogrenen varsa benım gıbı dıye ama ses seda yok.
valla canım gördüm yazını ama hani yorum yapmadım çünkü ben kafamda sezeryan olarak kesinleştirdim zaten, o yüzden diğerlerini hiç düşünmüyorum bile. allah herkese sağlıklı kolay doğum nasip etsin tabiBende dogum konusunda bır yazı yazdım valla ona bıle bır fıkır alamadım nedense. Önerıde bulundum ıkı sayfa oncesı fılan baska duyan goren varsa dıye yanlışmı dogrumu dıye tecrube olan yada ogrenen varsa benım gıbı dıye ama ses seda yok.
Canım benn sana atcam buldugumu kadınla konuştum tatlı biri belli ve çektiği resimler harika gerçkten aynı kalitede çekimler 1000 ve 2000den başlıyor açıkçası çok yani ben kumbara yapıyorum yaza kadar dolar yarıladım bileben hastane odası süsleme icin uygun fiyat hiç bulamadım. en düşük 650 dediler bana da gereksiz bir rakam geldi açıkcası.
doğumda ve hamilelik çekimi için albümüyle 650 tl fiyat verdiler bu daha cazip gibi.
senin aldığın fiyatlar ve yerler neresi canım?
oo kumbarada benimle yarışamazsınCanım benn sana atcam buldugumu kadınla konuştum tatlı biri belli ve çektiği resimler harika gerçkten aynı kalitede çekimler 1000 ve 2000den başlıyor açıkçası çok yani ben kumbara yapıyorum yaza kadar dolar yarıladım bile
Farkındayım canım. İnşallah olabılırsen en mantıklısı dıyorlar normal dogum.Canım valla ben okudum da hiç fikrim yok Allah nasip ederse ben normal doğum istiyorum tabiki bir aksilik birşey olursa mecburi durum öyle sezeryan yaptırırım ama bu epidural falan dediğin sezeryan oluyor dimi yine?
Evet senın catı darlıgı vardı sanırım. Haklısın inşallah kolaylıkla atlatırsın.valla canım gördüm yazını ama hani yorum yapmadım çünkü ben kafamda sezeryan olarak kesinleştirdim zaten, o yüzden diğerlerini hiç düşünmüyorum bile. allah herkese sağlıklı kolay doğum nasip etsin tabi
Eğer bir aksilik olmazsa ben yaptırmayı düşünüyorum hamilelik fotoğrafı. Belki olmayabilir eşimin yanımda olmama ihtimali var. Fiyat aldım düşünüp ona göre karar verecegimkızlar kafamda deli sorular yine
ya valla bende karar veremiyorum, çok kişi gelir mi hesap edemiyorum aslında ona da bağlı birazhasatane süsü bana gereksiz geliyor ama herkes sonra içinde kalır diyor ya
ne kadar fiyat verdiler canım?Eğer bir aksilik olmazsa ben yaptırmayı düşünüyorum hamilelik fotoğrafı. Belki olmayabilir eşimin yanımda olmama ihtimali var. Fiyat aldım düşünüp ona göre karar verecegim
Artık hayırlısı neyse o olsun gönlüm normalden yana ama şans işte..Farkındayım canım. İnşallah olabılırsen en mantıklısı dıyorlar normal dogum.
Evet epıdural ve spinal belden asagı uyuşturulup sezeryan oluyorsun.
Foto 1000, süsleme 700 den başlıyor konsepte göre değişiyorne kadar fiyat verdiler canım?
Aman hastanemize sorun tatlım benim gittiğim hastane dışarıdan kabul etmiyor. Siz kendiniz süsleyebilirsiniz diyor. Ama hijyen gereği doğumhaneye forografçı almıyor kendi hastane forografçısı var sadece.Bem henuz karar veremedım bakalım hastane suslerı vs nasıl olucak. Kardesımdede son aylarda yaptırmıstık. Her an fıkrım degısebılır ıyuce düşünüp tasınmam lazım.
Ben masa örtüsü sebil çikolata lokum ve hediyelik götüreceğim. Ekstra süslemeye gerek yok gibikızlar kafamda deli sorular yine
Benim ilk çocuk bilmiyorumBende dogum konusunda bır yazı yazdım valla ona bıle bır fıkır alamadım nedense. Önerıde bulundum ıkı sayfa oncesı fılan baska duyan goren varsa dıye yanlışmı dogrumu dıye tecrube olan yada ogrenen varsa benım gıbı dıye ama ses seda yok.
Gobekden bende zorlanıyorum bazen birer sağ sol göbek ardından sağ sol kol devam ediyorum göbek biraz daha çıkınca sadece kıllarla devam edicem kızım da da hep koldan yapmisdimBen bacaktanda yapiyorum canim gobekte yer kalmayinca her zaman kanamiyo nadiren oda 1-2 damla kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?