2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben birde hastane çıkışlarına baktım özel yaptırmayı düşünüyorum. Onu da göstereyim. Ay ilk çocuk birde ben süsü falan meraklı bir insanım o yüzden herşey olsun istiyorum 😄
Screenshot_2020-01-16-16-08-48.webp
Screenshot_2020-01-16-16-08-32.webp
Screenshot_2020-01-16-16-08-25.webp

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-16-16-08-39.webp
    Screenshot_2020-01-16-16-08-39.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 27
hasatane süsü bana gereksiz geliyor ama herkes sonra içinde kalır diyor ya
Banada gereksiz geliyor bı de çok kimsem gelmez hastaneye. Ama kapı isimligi ve tüllerle süslemeyi düşünüyorum sadece kapıyı o kadar magnet vs hepsi eve gelenlere veririm fotoğrafta düşünmüyorum ama Mayıs da kardeşimin nişanı var abiye türban vs yapılacak mecbur çekimi de o zaman yaparım kendi güzel fotoğraf makinemiz var yani böyle ucuza kapatmayı düşünüyorum bı de 3. Olunca aman diyosun 😁🤗😆

Benim ilk çocuk bilmiyorum 🙄 doğumu da araştırmıyorum 😅 nasıl gelirse gelsin bebişko yeterli zamanında sağlıklı gelsin. Çıkış yolunu kendi bulacak artık 😅 ister normal çıkışı kullanır ister acil çıkışı 😅
Bazıları cok cesaretlı oluyor ya normal olursa super cıkısı olur 😄 bılmedıgım dogum kaldımı baska bılmıyorum bu durumda spinal istiyorum sanki ben. Saglık koşulları geregınce. Hayırlısı bakalım. ☺️

Merhabalar arkadaslar dogum ıle ılgıli bildiklerimi pqylasmak ıstıyorum.
Ben belfıtıgı olan bırıyım bu yuzden nornal dogum yapmam ımkansız. Ama cesaretlı olan ısteyen her arkadasa tavsıyemdır herkes genelde tercıh eder.
İkincisi spinal dogum ve sanırım benım tercıhım cunku belden asagı uyuşturulup karnının altını gormeden önunuzde perde ıle esınızıde yanınıza alarak doguma gırebılıyorsunuz. Ve cabuk toparlanıyormussunuz.
Üçüncüsü epidural dogum oda belden asagı uyuşturulup esınle gırebılıyorsun fakat sırtına belıne katater denen bır alet takıyorkarmış ve agrı hıssettıgınde bır dugme varmıs ona basıyormussun ve dogum sonrası agrıların hemen kesılmıyormuş o katater duruyormus filan.
Dorduncusü komple sezeryan yanı tum bayıltılıp amelıyay olup cıkıyorsunuz ve sonra bıraz ıyılesme surecınız oluyormuş. Hemen ayaga kalkamıyorsunuz.
Arkadaslarımdan ogrendıgım bılgılerım bunlar artık hangısını tercıh edersınız bılmıyorum.
Hakkımızda inşaallah hayırlısı olsun. 🙏💙
Canim ben epidural dogum yaptim kizima ama senin dedigin gibi degil 3.5 cm aciklik oldugunda kataterle uyusturuyorlar ve aninda uyusuyosun uyuzmazsan ki ben uyusmadim soyledim hemsireye seruma bir igne daha yaptilar ondan sonra uyustum ve inanilmaz rahatladim ve uyudum taki acilmam 9.5 cm olana kadar doktor uyandirdi beni ve doguma basladik katater sirtimdaydi incecik bisey zaten dogum oldugunda hix aci hissetmedim ama kendimdeydim ve ikinmalarimi kontrol edebiliyordum. Kizim dogdu yaklasik 5 dk sonra katateri cikardilar cikarirkende cikardiktan sonrada 0 agrim oldu kizimi kucagima verdiler odama cikardilar. Bana gore cok ama cok rahat bi dogum oldu ki benim agri esigim dusuktur odum kopar canim yanacak diye ama benim bile hic bir sekilde canim yanmadi 😀 hatta dogum esnasinda arkadasim yanimdaydi o video cekiyodu ona komut veriyodum birazda resim cek felan diye

Back
X