hemen hemen heryerde aynı fiyatlar o zaman ya baya tuzlu vallaFoto 1000, süsleme 700 den başlıyor konsepte göre değişiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen hemen heryerde aynı fiyatlar o zaman ya baya tuzlu vallaFoto 1000, süsleme 700 den başlıyor konsepte göre değişiyor
almaya başlayınca sayfa isimlerini öneride bulunalım bence. ben hiç karar kılamadım dahaBen masa örtüsü sebil çikolata lokum ve hediyelik götüreceğim. Ekstra süslemeye gerek yok gibi
Yani biraz pahalı hele ki hastane parasını falan düşünürsek ooohemen hemen heryerde aynı fiyatlar o zaman ya baya tuzlu valla
ahh o emzik zinciri nedir çok beğendim bende bakıcam hemen bu sayfaya :)Ben birde hastane çıkışlarına baktım özel yaptırmayı düşünüyorum. Onu da göstereyim. Ay ilk çocuk birde ben süsü falan meraklı bir insanım o yüzden herşey olsun istiyorumEki Görüntüle 2577303 Eki Görüntüle 2577305 Eki Görüntüle 2577306
Aynen onu yapalım zaten son aylarda alınır öyle şeyleralmaya başlayınca sayfa isimlerini öneride bulunalım bence. ben hiç karar kılamadım daha
Banada gereksiz geliyor bı de çok kimsem gelmez hastaneye. Ama kapı isimligi ve tüllerle süslemeyi düşünüyorum sadece kapıyı o kadar magnet vs hepsi eve gelenlere veririm fotoğrafta düşünmüyorum ama Mayıs da kardeşimin nişanı var abiye türban vs yapılacak mecbur çekimi de o zaman yaparım kendi güzel fotoğraf makinemiz var yani böyle ucuza kapatmayı düşünüyorum bı de 3. Olunca aman diyosunhasatane süsü bana gereksiz geliyor ama herkes sonra içinde kalır diyor ya
Bazıları cok cesaretlı oluyor ya normal olursa super cıkısı olurBenim ilk çocuk bilmiyorumdoğumu da araştırmıyorum
nasıl gelirse gelsin bebişko yeterli zamanında sağlıklı gelsin. Çıkış yolunu kendi bulacak artık
ister normal çıkışı kullanır ister acil çıkışı
![]()
Aynen bak çok güzel şeyler var o emzik zincirini sende yapabilirsin basit. Hediyelikleri ben kendim yapacagim izine ayrılıncaahh o emzik zinciri nedir çok beğendim bende bakıcam hemen bu sayfaya :)
Aynen bak çok güzel şeyler var o emzik zincirini sende yapabilirsin basit. Hediyelikleri ben kendim yapacagim izine ayrılıncaahh o emzik zinciri nedir çok beğendim bende bakıcam hemen bu sayfaya :)
ayy ben miii. hiç el becerim yok yaaAynen bak çok güzel şeyler var o emzik zincirini sende yapabilirsin basit. Hediyelikleri ben kendim yapacagim izine ayrılınca
Gercekten cok basitayy ben miii. hiç el becerim yok yaa![]()
düşünücem bu konuyuGercekten cok basit![]()
Epidural normal dogum oldum ben canimFarkındayım canım. İnşallah olabılırsen en mantıklısı dıyorlar normal dogum.
Evet epıdural ve spinal belden asagı uyuşturulup sezeryan oluyorsun.
Benim kolum cok acidi o yuzden bacak tercih ettim bacak en iyisi bana goreGobekden bende zorlanıyorum bazen birer sağ sol göbek ardından sağ sol kol devam ediyorum göbek biraz daha çıkınca sadece kıllarla devam edicem kızım da da hep koldan yapmisdim
Bende atmıştım.bitane arakdaşım yapıor daha süslü bende kokoş şeyleri seviyorum çünküYani biraz pahalı hele ki hastane parasını falan düşünürsek ooo![]()
Canim ben epidural dogum yaptim kizima ama senin dedigin gibi degil 3.5 cm aciklik oldugunda kataterle uyusturuyorlar ve aninda uyusuyosun uyuzmazsan ki ben uyusmadim soyledim hemsireye seruma bir igne daha yaptilar ondan sonra uyustum ve inanilmaz rahatladim ve uyudum taki acilmam 9.5 cm olana kadar doktor uyandirdi beni ve doguma basladik katater sirtimdaydi incecik bisey zaten dogum oldugunda hix aci hissetmedim ama kendimdeydim ve ikinmalarimi kontrol edebiliyordum. Kizim dogdu yaklasik 5 dk sonra katateri cikardilar cikarirkende cikardiktan sonrada 0 agrim oldu kizimi kucagima verdiler odama cikardilar. Bana gore cok ama cok rahat bi dogum oldu ki benim agri esigim dusuktur odum kopar canim yanacak diye ama benim bile hic bir sekilde canim yanmadiMerhabalar arkadaslar dogum ıle ılgıli bildiklerimi pqylasmak ıstıyorum.
Ben belfıtıgı olan bırıyım bu yuzden nornal dogum yapmam ımkansız. Ama cesaretlı olan ısteyen her arkadasa tavsıyemdır herkes genelde tercıh eder.
İkincisi spinal dogum ve sanırım benım tercıhım cunku belden asagı uyuşturulup karnının altını gormeden önunuzde perde ıle esınızıde yanınıza alarak doguma gırebılıyorsunuz. Ve cabuk toparlanıyormussunuz.
Üçüncüsü epidural dogum oda belden asagı uyuşturulup esınle gırebılıyorsun fakat sırtına belıne katater denen bır alet takıyorkarmış ve agrı hıssettıgınde bır dugme varmıs ona basıyormussun ve dogum sonrası agrıların hemen kesılmıyormuş o katater duruyormus filan.
Dorduncusü komple sezeryan yanı tum bayıltılıp amelıyay olup cıkıyorsunuz ve sonra bıraz ıyılesme surecınız oluyormuş. Hemen ayaga kalkamıyorsunuz.
Arkadaslarımdan ogrendıgım bılgılerım bunlar artık hangısını tercıh edersınız bılmıyorum.
Hakkımızda inşaallah hayırlısı olsun.![]()
Bayıldım ama hiç anlamam bende beceremem el becerim.var ama çizim falanBirde şöyle bir ağız mendil yapacağım Eki Görüntüle 2577318