2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hamilelikte de oluyormuş fıtık sanırım bilmiyorum fıtık mı var acaba ya fena birşey valla son aylarda napcaz bakalım 😞
Ben de bu sefer gittiğimde sormuştum.kuyruk sokumumdaydı ağrı 7. Aydan sonra dayanamzsan beyin cerrahiye sevk ederim dedi
Sevgili haziran anneleri selam. Bu aralar bebek eşyalarını kurcalamaya başladıkça iyice aklıma takıldı. Yaz bebeklerini nasıl giydiricez biz? Her kafadan bi ses çıkıyor, kimi ilk ay bebek üşür diyor kimi yazın çok sıcak tutulursa tenleri ince diye terler ve çok sıvı kaybeder diyor, kimi bikac hafta uzun giydirilir sonra vücutları alışır sıcaklığa diyor, kimi en başta nasıl alistirirsan öyle gider diyor... kafam karıştı 🙂
Ben 40 gün uzun kol badi alt giydiririm ya da tulum giydiririm diye düşünüyorum Ağustos ayı gibi şortlu tulumlar çıkar. Hem biraz büyümüş dış dünyaya da adapte olmuş olurlar.

Canım bız doguma kadar kullancaksak,normal dogum olmaz da sezeryana alırkarla kanımuz cok sulu oldugu için çok kan kaybetmez mıyız? Doguma bir hafta kala mı bırakcaz ki
İlaçlar var canım pihtilastirici bı sıkıntı olacağını sanmam kan takviyesi de yapabilirler sezeryana dönerse ama normal doğum yaptım ben akşam iğne vurdum gündüz doğdu sıkıntım yoktu şükür

Ben de bu sayfadan bu tarz anahtarlık yaptıracağım kapı süsünu de buradan yaptiracagim

Eklentiler

• Screenshot_20200116-231613_Instagram.webp
    Screenshot_20200116-231613_Instagram.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 37
merhaba cocugunu hic cok kalin giydirmeyeb hala bu mevsimde evde yeleksiz. corapsiz giydiren bir anne olarak yaziyorum evet bebekler cok kalin giydirince dariliyorlar yazin isilik oluyorlar ama kisa kollu veya sort yeni dogmus bebek icin cok korumasiz oncelikle vucudu acikta kalan bebek cok gazli oluyor ince pamuk uzun kollu seyler giydirmek en makbulu kaldiki haziranda gunduz disarsi cok sicak oluyor ama evler okadar olmuyor aksam ve gece ise oldukca serin oluyor anne karninda hep belli bir isida koruyu bir suda yasayan bebegin dunyaya alismasi icin biraz firsat vermek gerekiyor ve gercekten nasil alistirirsaniz oyle gidiyor benim kiz kardesiminde benim kizimdan 1 ay buyuk bebegi var o biraz pimpirikli bir annedir taytsiz icliksiz yeleksiz corapsiz yere bastirmaz iyce sarmadan disari cikarmaz ama yinede cok hasta olur bebegi ben rahatim ektra birsey giydirmem azcik kalin giyse darlanir ama yeni dogan bu gruba dahil olamaz
Teşekkürler canım bilgi için bencede öyle ben mesela hiç ısınmayan buz gibi dolaşan biriyim hep kat kat giydirmisler eskiden belki de ondan olabilir ben kısa kollu zıbın da aldım ama 3-6 ay aldım daha sıcakta giydiririm diye haziran baslari gozukuyor ama mayis sonu bile olabilir belki dogumum bende erken dogmusum bana cekerse erken gelir yada kizlar daha erken dogar diyorlar bakalim..uzun kollu aldim yenidogani hep oyuzden cunku çok sıcak olmuyor hava yani

Teşekkürler canım bilgi için bencede öyle ben mesela hiç ısınmayan buz gibi dolaşan biriyim hep kat kat giydirmisler eskiden belki de ondan olabilir ben kısa kollu zıbın da aldım ama 3-6 ay aldım daha sıcakta giydiririm diye haziran baslari gozukuyor ama mayis sonu bile olabilir belki dogumum bende erken dogmusum bana cekerse erken gelir yada kizlar daha erken dogar diyorlar bakalim..uzun kollu aldim yenidogani hep oyuzden cunku çok sıcak olmuyor hava yani
malesef bende cok usuyen biriyim temmuz agustosta bile ayaklarim isinmaz kasimda dogmusum ve asiri sicaga alistirilmisim okadar sicak tutuyorlarmis ki beni besigimi sobanin yanina koymuslar herkes soguktan zature olur ben sicaktan olmusum 😂😂 doktor kizmis ta besigimi uzaga almislar
birde 0 3 ay zibinlari genelde 1 ay ancak giyiyorlar hemen 3 6 aya geciyor

Hamile yastığı alan varmı benim karnım baya büyük rahat yatamıyorum sola dönmek iyiymiş kan akışı için birde bacakların arasına yastık kullanırsanız daha iyi oluyormuş kan akışı acısından annede de şişkinlik vs olmuyormuş

malesef bende cok usuyen biriyim temmuz agustosta bile ayaklarim isinmaz kasimda dogmusum ve asiri sicaga alistirilmisim okadar sicak tutuyorlarmis ki beni besigimi sobanin yanina koymuslar herkes soguktan zature olur ben sicaktan olmusum 😂😂 doktor kizmis ta besigimi uzaga almislar
birde 0 3 ay zibinlari genelde 1 ay ancak giyiyorlar hemen 3 6 aya geciyor
Benimde öyle yazın bile ellerim buz yazın güzel oluyor diyor eşim serinletiyor kışın da kaçıyor ama yapcak bisi yok oda tam tersi aşırı sıcak biri dengeliyoruz kışın soba gibi geliyor bana yazında ben kaçıyorum 🤣🤭

Sundan diyorum alıyım suan indirimde kızlar sizde bakın isterseniz emzirme yastığı olarak da kullanıyormuş yada ortaya bebisi koymuşlar korumalı yastık olarak da fiyatı da uygun geldi çok amaclı bide.

Eklentiler

• Screenshot_20200116-234405_Trendyol.webp
    Screenshot_20200116-234405_Trendyol.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 36
Benimde öyle yazın bile ellerim buz yazın güzel oluyor diyor eşim serinletiyor kışın da kaçıyor ama yapcak bisi yok oda tam tersi aşırı sıcak biri dengeliyoruz kışın soba gibi geliyor bana yazında ben kaçıyorum 🤣🤭
aynen bizde oyle 😂😂 sanki bizi anlattiniz 😆 bende diyorum ikimizin kanini biyerde karistirip sonra bize paylastirsalar dengelensek diyorum birimiz yaniyor birimiz donuyor

Back
X