- 31 Mart 2011
- 1.059
- 1.122
- 333
Senın nasıldı canım. Arkadasım ılkınde spinal olmuş cok rahattım ıkıncıde epıdural oldum belımdekı agrıdan rahatsız oldum katater dende dedı.Epidural normal dogum oldum ben canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senın nasıldı canım. Arkadasım ılkınde spinal olmuş cok rahattım ıkıncıde epıdural oldum belımdekı agrıdan rahatsız oldum katater dende dedı.Epidural normal dogum oldum ben canim
Cok ıyı o zaman. Ama ben epıduralıde sezeryan olarak mı algıladım ki. Arkadasım uyuşturuyor dedı hıssetmıyorsun dedı. Benmi yanlış anladımki. Oda karından degılmıCanim ben epidural dogum yaptim kizima ama senin dedigin gibi degil 3.5 cm aciklik oldugunda kataterle uyusturuyorlar ve aninda uyusuyosun uyuzmazsan ki ben uyusmadim soyledim hemsireye seruma bir igne daha yaptilar ondan sonra uyustum ve inanilmaz rahatladim ve uyudum taki acilmam 9.5 cm olana kadar doktor uyandirdi beni ve doguma basladik katater sirtimdaydi incecik bisey zaten dogum oldugunda hix aci hissetmedim ama kendimdeydim ve ikinmalarimi kontrol edebiliyordum. Kizim dogdu yaklasik 5 dk sonra katateri cikardilar cikarirkende cikardiktan sonrada 0 agrim oldu kizimi kucagima verdiler odama cikardilar. Bana gore cok ama cok rahat bi dogum oldu ki benim agri esigim dusuktur odum kopar canim yanacak diye ama benim bile hic bir sekilde canim yanmadihatta dogum esnasinda arkadasim yanimdaydi o video cekiyodu ona komut veriyodum birazda resim cek felan diye
Sizin attığınızı da gördüm onu da kaydettimBende atmıştım.bitane arakdaşım yapıor daha süslü bende kokoş şeyleri seviyorum çünkü![]()
benim bu ikinci gebeligim.oldugu icin beni bekleyen acilari biliyorum bunlar kucuk acilar oldugu icin kabullenmesi kolay oluyorBen daha önce yaptırdım ama hamilelikte hiç yaptırmadım evet acıyo ya
kızlar kafamda deli sorular yine
hastane odası süsleme - doğum fotoğrafçısı - hamilelik çekimi
bu konulardaki düşüncelerinizi merak ediyorum. hepsi için kafam çok karışık
niye kalsin ki baskalarinin dayatmalariyla yasamayin bence banada cok sacma geliyor ilk dogumumda da yaptirmadim simdi yine yaptirmam neden insan baskalarinin yaptirdigi seyleri yaptirmak zorunda olsun ki sevmiyosan sevmezsin yani maddiyattan bosa giden para olarak gordugumden degil dunyada tum canlilar doguruyor bundan 10 sene once oda susletmemi vardi niye bazi seyler insanlara yapmak zorunda hissettirilirhasatane süsü bana gereksiz geliyor ama herkes sonra içinde kalır diyor ya
Ben yaptırdım özelden yazarimKızlar afp testi yaptıran var mı ? Degerınız kac cıktı?
Kızlar agrılar kalsıyum eksıklıgınden de olabılıyormus,ben ek takvıye calsıyum yazdırdımYa hamilelikte fıtık olduğunu bilmiyordum. Kesinlikle daha küçük olmamıza rağmen bel ağrısı böyle son aylardan korkuyorum çok ağrımaz inşallah
Canım bız doguma kadar kullancaksak,normal dogum olmaz da sezeryana alırkarla kanımuz cok sulu oldugu için çok kan kaybetmez mıyız? Doguma bir hafta kala mı bırakcaz kiGobekden bende zorlanıyorum bazen birer sağ sol göbek ardından sağ sol kol devam ediyorum göbek biraz daha çıkınca sadece kıllarla devam edicem kızım da da hep koldan yapmisdim
Bende yaptırdım canım afp testi 41 çıkmış afp mom yazıyor oda 1,8 çıkmış doktor normal demiştiCanım bız doguma kadar kullancaksak,normal dogum olmaz da sezeryana alırkarla kanımuz cok sulu oldugu için çok kan kaybetmez mıyız? Doguma bir hafta kala mı bırakcaz ki
Haziran nasıl isim olur acaba ?:))Sevgili haziran anneleri selam. Bu aralar bebek eşyalarını kurcalamaya başladıkça iyice aklıma takıldı. Yaz bebeklerini nasıl giydiricez biz? Her kafadan bi ses çıkıyor, kimi ilk ay bebek üşür diyor kimi yazın çok sıcak tutulursa tenleri ince diye terler ve çok sıvı kaybeder diyor, kimi bikac hafta uzun giydirilir sonra vücutları alışır sıcaklığa diyor, kimi en başta nasıl alistirirsan öyle gider diyor... kafam karıştı![]()
Once benımkı aralıkta degıl dıye telaslandım sonra mom cınsınden dıye okuyunca rahatladım canım ,benım de 2,33 mu neydi . Bu 16.haftada yapıkıyo arkadaslar,karaciğer ve omırılıkle ılgılı bişi sanırımBende yaptırdım canım afp testi 41 çıkmış afp mom yazıyor oda 1,8 çıkmış doktor normal demişti
Evet canım doktor öyle demişti banada yaptirmistim bende ne derse yaptırıyorum zatenOnce benımkı aralıkta degıl dıye telaslandım sonra mom cınsınden dıye okuyunca rahatladım canım ,benım de 2,33 mu neydi . Bu 16.haftada yapıkıyo arkadaslar,karaciğer ve omırılıkle ılgılı bişi sanırım
Güzel isimHaziran nasıl isim olur acaba ?:))
Evet o da guselGu
Güzel isimdahası son adet tarihlerimiz eylül, yani bebislerin esas var olma tarihleri de eylül dersek eylül ismi de uygun gibi
![]()
benim bebeğimin ismi Muhammet Burak olcakEvet o da guselvar mı bu ismi düşünen ?
merhaba cocugunu hic cok kalin giydirmeyeb hala bu mevsimde evde yeleksiz. corapsiz giydiren bir anne olarak yaziyorum evet bebekler cok kalin giydirince dariliyorlar yazin isilik oluyorlar ama kisa kollu veya sort yeni dogmus bebek icin cok korumasiz oncelikle vucudu acikta kalan bebek cok gazli oluyor ince pamuk uzun kollu seyler giydirmek en makbulu kaldiki haziranda gunduz disarsi cok sicak oluyor ama evler okadar olmuyor aksam ve gece ise oldukca serin oluyor anne karninda hep belli bir isida koruyu bir suda yasayan bebegin dunyaya alismasi icin biraz firsat vermek gerekiyor ve gercekten nasil alistirirsaniz oyle gidiyor benim kiz kardesiminde benim kizimdan 1 ay buyuk bebegi var o biraz pimpirikli bir annedir taytsiz icliksiz yeleksiz corapsiz yere bastirmaz iyce sarmadan disari cikarmaz ama yinede cok hasta olur bebegi ben rahatim ektra birsey giydirmem azcik kalin giyse darlanir ama yeni dogan bu gruba dahil olamazSevgili haziran anneleri selam. Bu aralar bebek eşyalarını kurcalamaya başladıkça iyice aklıma takıldı. Yaz bebeklerini nasıl giydiricez biz? Her kafadan bi ses çıkıyor, kimi ilk ay bebek üşür diyor kimi yazın çok sıcak tutulursa tenleri ince diye terler ve çok sıvı kaybeder diyor, kimi bikac hafta uzun giydirilir sonra vücutları alışır sıcaklığa diyor, kimi en başta nasıl alistirirsan öyle gider diyor... kafam karıştı![]()
Ben Ece düşünüyorumEvet o da guselvar mı bu ismi düşünen ?