2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Sundan diyorum alıyım suan indirimde kızlar sizde bakın isterseniz emzirme yastığı olarak da kullanıyormuş yada ortaya bebisi koymuşlar korumalı yastık olarak da fiyatı da uygun geldi çok amaclı bide.
Bundan bende görmüştüm ama işe yarıyor mu bilemedim ne kadar mış

Almakta fayda var canim zaten son aylarda yastiksiz yatilmiyor her halukarda bi yastik lazim ister evdeki yastigindan kullan istersen hamile yastigi al

Kızlar gece uyurken bacakları cok agrıyan var mı? Sırt ustu yatamadıgımdan yanlara yattıgından ustune baskı oluyo dıye mı agrıyo oylesıne mı bılemedım

Ben de cok zorlanıyorum canım ya dusunuyorum almayı nssıl bişe alsak

Ben almadım ama düşünüyorum çünkü normalde sırt üstü ayağım kolum başka yerde yatan biriydim. Şimdi yan yatmaya çalışıyorum ama hep sol bacağın üstüne yata yata sol kalçam ağrıyor artık. Alırsan ve memnun kalırsan bizimle de paylaş :)

Kızlar gece uyurken bacakları cok agrıyan var mı? Sırt ustu yatamadıgımdan yanlara yattıgından ustune baskı oluyo dıye mı agrıyo oylesıne mı bılemedım
Ben sırt üstü yatıyordum önceden hep kollar suratımda şekilde. Şimdi yan yatınca kalçam bacağımla ağrıyor. Morarmış gibi ağrıyor gece ağrı ile kalkıp diğer tarafa dönüyorum. Bu cumartesi gidince unutmazsam doktora sağa sola yatma olayını bir soracağım.

Ben de dun gece agrıdan öldüm,arastırıyorum bakalım,iç malzemesi onemli sanırım hava alan bişey olmalı ,pamuk olursa ii gıbı bi bakalım,elyaf vs ıle de dolu olamlar var

Canım banu çiftcti diye bi dr var ,int de anlatıyo vıdeoda nasıl yatmamız gerektgını

bende aynısını tamamen yan yattığım için kolumda yaşıyorum. özellikle sağa yattığımda kolum aşırı ağrıyor uykudan uyandıracak kaadar. doktora gittiğimde sorucaktım magnezyum kullanmalı mıyım iyi gelir mi diye ama unuttum. 4 hafta var daha kontrole bakalım napıcam

kızlar ben anne bebek çantası arayışındaydım uzun zamandır. e bebekte indirimde 35 tlye de var ama onlar bana hemen kopucak, dikişleri açılıcak gibi geldi. bag mori diye bi markanın çok güzel çantaları var lcwde de satılıyor ama o da biraz pahalıydı (165 tl). bende hepsi buradadan bu modeli aldım. fikir olsun sizede, umarım memnun kalırım :)

Banaagrın varmı dedı,var drdım ,calsıyum magnezyum yazdı .cunku ben zaten süt urunlerını yıyemıyorum yersem de kusuyorum

İzledim şimdi sağ sol farketmez dedi. rahatladım
Sırt ustu yatmamalıymısız agırlık sırtın ordakı damarlara bınıyomus kan akısı kotulesıyomus,zaten sadece sola yatarsak sol bacakmahvoluyo,ben yızde 70 sol yuzde 30 sag yatıyom gıbı hece boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…