- 24 Kasım 2019
- 1.066
- 1.115
- 83
- 34
Bundan bende görmüştüm ama işe yarıyor mu bilemedim ne kadar mışSundan diyorum alıyım suan indirimde kızlar sizde bakın isterseniz emzirme yastığı olarak da kullanıyormuş yada ortaya bebisi koymuşlar korumalı yastık olarak da fiyatı da uygun geldi çok amaclı bide.
Almakta fayda var canim zaten son aylarda yastiksiz yatilmiyor her halukarda bi yastik lazim ister evdeki yastigindan kullan istersen hamile yastigi alHamile yastığı alan varmı benim karnım baya büyük rahat yatamıyorum sola dönmek iyiymiş kan akışı için birde bacakların arasına yastık kullanırsanız daha iyi oluyormuş kan akışı acısından annede de şişkinlik vs olmuyormuş
Hee nerde olacak peki cnmIstanbuldakiler buluşalım dedik de dün bikac kişiden daha haber bekliyoruz?
60 tl falan güzel bence yorumlar da iyi bebek için kullanabiliyorsun hem..Bundan bende görmüştüm ama işe yarıyor mu bilemedim ne kadar mış
Kadıköy de haftaya ctesi canım gelirim dersen gruba alalım seni de sen nerde oturuyordunHee nerde olacak peki cnm
Fiyatı çok iyimiş alabilirim60 tl falan güzel bence yorumlar da iyi bebek için kullanabiliyorsun hem..
Hiç cıkmamıstı canım şimdıye kadar,ıntte arattım olabılıomıs,ıns hamılelıkten sonra kaybolurya bendede çıktı bi tane ama çok küçük değil hamilelikte bi alakası varmı bende bilmiyorum
Ben de cok zorlanıyorum canım ya dusunuyorum almayı nssıl bişe alsakHamile yastığı alan varmı benim karnım baya büyük rahat yatamıyorum sola dönmek iyiymiş kan akışı için birde bacakların arasına yastık kullanırsanız daha iyi oluyormuş kan akışı acısından annede de şişkinlik vs olmuyormuş
Bulundu canım 13 hafta 5 günlükken kıza benziyor bacak arsi boş dedi ama önümüzdeki ay kesinlestirelim dedi 17 haftalık olduk kesin söyler şimdi galiba tabi kapatmazaa gösterirsedoktorun bi tahminde bulundu mu önceden yoksa yarın mı öğreneceksin ilk defa
Kızdır canım ,benım 11 de kızdı 16 dada kızdı :)Bulundu canım 13 hafta 5 günlükken kıza benziyor bacak arsi boş dedi ama önümüzdeki ay kesinlestirelim dedi 17 haftalık olduk kesin söyler şimdi galiba tabi kapatmazaa gösterirse
Ben almadım ama düşünüyorum çünkü normalde sırt üstü ayağım kolum başka yerde yatan biriydim. Şimdi yan yatmaya çalışıyorum ama hep sol bacağın üstüne yata yata sol kalçam ağrıyor artık. Alırsan ve memnun kalırsan bizimle de paylaş :)Hamile yastığı alan varmı benim karnım baya büyük rahat yatamıyorum sola dönmek iyiymiş kan akışı için birde bacakların arasına yastık kullanırsanız daha iyi oluyormuş kan akışı acısından annede de şişkinlik vs olmuyormuş
BenKızlar gece uyurken bacakları cok agrıyan var mı? Sırt ustu yatamadıgımdan yanlara yattıgından ustune baskı oluyo dıye mı agrıyo oylesıne mı bılemedım
Ben de dun gece agrıdan öldüm,arastırıyorum bakalım,iç malzemesi onemli sanırım hava alan bişey olmalı ,pamuk olursa ii gıbı bi bakalım,elyaf vs ıle de dolu olamlar varBen almadım ama düşünüyorum çünkü normalde sırt üstü ayağım kolum başka yerde yatan biriydim. Şimdi yan yatmaya çalışıyorum ama hep sol bacağın üstüne yata yata sol kalçam ağrıyor artık. Alırsan ve memnun kalırsan bizimle de paylaş :)
Canım banu çiftcti diye bi dr var ,int de anlatıyo vıdeoda nasıl yatmamız gerektgınıBensırt üstü yatıyordum önceden hep kollar suratımda şekilde. Şimdi yan yatınca kalçam bacağımla ağrıyor. Morarmış gibi ağrıyor gece ağrı ile kalkıp diğer tarafa dönüyorum. Bu cumartesi gidince unutmazsam doktora sağa sola yatma olayını bir soracağım.
bende aynısını tamamen yan yattığım için kolumda yaşıyorum. özellikle sağa yattığımda kolum aşırı ağrıyor uykudan uyandıracak kaadar. doktora gittiğimde sorucaktım magnezyum kullanmalı mıyım iyi gelir mi diye ama unuttum. 4 hafta var daha kontrole bakalım napıcamBensırt üstü yatıyordum önceden hep kollar suratımda şekilde. Şimdi yan yatınca kalçam bacağımla ağrıyor. Morarmış gibi ağrıyor gece ağrı ile kalkıp diğer tarafa dönüyorum. Bu cumartesi gidince unutmazsam doktora sağa sola yatma olayını bir soracağım.
İzledim şimdi sağ sol farketmez dedi.Canım banu çiftcti diye bi dr var ,int de anlatıyo vıdeoda nasıl yatmamız gerektgını
Banaagrın varmı dedı,var drdım ,calsıyum magnezyum yazdı .cunku ben zaten süt urunlerını yıyemıyorum yersem de kusuyorumbende aynısını tamamen yan yattığım için kolumda yaşıyorum. özellikle sağa yattığımda kolum aşırı ağrıyor uykudan uyandıracak kaadar. doktora gittiğimde sorucaktım magnezyum kullanmalı mıyım iyi gelir mi diye ama unuttum. 4 hafta var daha kontrole bakalım napıcam
Sırt ustu yatmamalıymısız agırlık sırtın ordakı damarlara bınıyomus kan akısı kotulesıyomus,zaten sadece sola yatarsak sol bacakmahvoluyo,ben yızde 70 sol yuzde 30 sag yatıyom gıbı hece boyuİzledim şimdi sağ sol farketmez dedi.rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?