2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Yok canım öyle düşünme. Mayıs anneleri grubunda yazılana tekrar baktım onda doktor kayboluyor genelde kaybolmaya o görmedim demiş. Üzülme sakın.

İnşallah bişey çıkmaz cnm içini ferah tut

Kızlar detaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor
Ben yurtdışında yaşıyorum ama büyük ihtimal türkiyede de aynıdır, ilk detaylı ultrason ve ikili test 11 ila 13+6 haftaya kadar yapılıyor, ikinci detaylı ultrason ise 2. trimesterda 22 ila 24+6. haftada yapılıyor

Mayıs grubundaki yazıyı araştırdım buldum şimdi ekliyorum canım. Üzüldün diye içime dert oldu 40 sayfa falan bsktım. Arkadaşa özelden yazarsın.

Eklentiler

• Screenshot_20200117-173154.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 59
Çok gecmıs olsun canım inşallah rabbım tez sıfalar versın. Gecer inşallah takıpte kalın. Allah hayırlı ugurlu etsın prensesını inşaallah

Kızlar evde misafirim var ve uzunca bi süre bizde kalacak. Işın tedavisi görüyor kanser için bebeğe zararı olur mu acaba ya? Doktor olmaz demiş ama doktorlar arasında da görüş ayrılığı var gibi

Maasallah canım aynıyız allah hayırlı kavusmalar nasıp etsın. Gıttıkce buyuyorlar inşallah

canım çok geçmiş olsun ya inşallah bişey çıkmaz sen canını sıkma ayrintiliyi bekle inşallah güzel haberler alırsın

Kızlar evde misafirim var ve uzunca bi süre bizde kalacak. Işın tedavisi görüyor kanser için bebeğe zararı olur mu acaba ya? Doktor olmaz demiş ama doktorlar arasında da görüş ayrılığı var gibi
Bilemiyorum canım ikinci gebeligimde gorumcem böbrek nakli olacakdi eşim kan verip radyasyona girdiler hamilelerden uzak durun iki gün demisdi onu hatirladim

iyi akşamlar arkadaşlar kanımda enfeksiyon çıktı crp yüksek çıktı yani antibiyotik verdi doktor biraz önce interneyte kuru dut kaynatılıp suyu içilince crp değerini hızlıca düşürdüğünü okudum ama antibiyotikle dut suyu beraber kullanılırsa bi zararı olur mu acama bilen başına gelen var mı

Dream1988 canım aynı şey sana da mı dedi Dr araştırırken başka sayfada seni gördüm

evet iki prof a gidiyorum ben onemli degilmis ayrintiliga gonderiyorum ama bunu dert etme bundan dolayi degil rutin dedi. Ben fetal dna yaptirmistim fetal dna testi sonucu iyi oldugu icin trizomi vs riski ortadan kalkiyo dedi ama nolursa olsun korktum tabi. Fakat kime sorsam hic onemli degil diyor

Kızlar agrılar kalsıyum eksıklıgınden de olabılıyormus,ben ek takvıye calsıyum yazdırdım
Doktorun kasıklarda ağrı ve kasılma için magnezyum başladı. Bol bol yoğurt tüket kalsiyum için dedi. Kullanmama rağmen bel ağrım çoğu zaman aynı fıtıktan benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…