2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Valla canım benim kanamam olduğundan sonra kahverengi devam ederken doktorum normal herşey dedi. Ben inanmadım 3 doktor gezdim benim doktorumun incelediğinin yarısı incelemediler baktım. Bugün bile gittiğimde bana ayak tabanını gösteriyor. Bacak boyunu söylüyor suyumu söylüyor kafasını ölçüyor herşeyimi söylüyor birşey olsun yazıyorum bi kaç saate cevap veriyor. Bu çok önemli kendini huzurlu hissetmen gerek zaten panik halindeyiz. Güvende hissetmek önemli. Hissetmiyorsan değiştir

Kesinlikle haklısınız kizlar bende sizinle ayni fikirdeyimde işte kocam biraz daha rahat ben olamiyorum iyi hissetmek istiyorum umarim degistirirm.bir an evelsağolun iyiki varsiniz

Canim bende gauroferonu kullaniyorum ama acta icsem tokta icsem eetesi gün midem bulaniyor cikariyorum sende boyle bisey yaptimi
Yok canım ben sabah aç içiyorum. 1 saat sonra yemek yiyorum. Ben hamilelikte hiç kusmadım. Belki de ondan. Ama dilersen üstüne portakal suyu iç. Hem etkisi artar hem de asit çabuk eritir. Böylece midene dokunmaz.
Ben akşam da decavit içiyorum. Kilo alamadığım için ilaçlarımı düzgün kullanmaya çalışıyorum

Olmazsa dedigin gibi yaparim canım decavitte aynen olduğugibi duruyor artik iceyim diyorum baslarim tekrar bugun

Olmazsa dedigin gibi yaparim canım decavitte aynen olduğugibi duruyor artik iceyim diyorum baslarim tekrar bugun
Decaviti yatarken içiyorum o biraz ağır bir ilaç. Ama demir ilacı ben çok kullandım o yüzden rahatım kansızlık sorunum hep vardı benim. Mideme dokunduğunda doktorum bana portakal suyu iç çabuk sindirilsin demişti.

Kızlar benim karnım büyüdüğü için galiba göğüsün biraz daha alt tarafı falan yırtılacak gibi oluyor ya.

Galiba bende başlocam 19 haftalık olduk.
Kullanımını soylemıstı dr ama tam hatrkamıyorum ya ,kahvaltıdan bıkac saat sonra yada once iç demıstı galıba,süt urunu yememek gerekıyormus yakın zamanda sanırım? Bılgısı olan varsa bızı aydınlatabılır mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…