2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bana o konuda bişey demedi ama eczane de söylerler herhalde nasıl kullanılacağını.

Kızlar benim karnım büyüdüğü için galiba göğüsün biraz daha alt tarafı falan yırtılacak gibi oluyor ya.
Bebek yukarı çıkıyor canım yemek yiyince benim de oluyor. Bugün doktor bebeğe kaburgamın orada baktı midemi sıkıştırması normal. Senin de sıkıştırıyor olabilir.

Bebek yukarı çıkıyor canım yemek yiyince benim de oluyor. Bugün doktor bebeğe kaburgamın orada baktı midemi sıkıştırması normal. Senin de sıkıştırıyor olabilir.
Ben zaten bebeğin hareketlerini kasığımda hissediyorum ya ama geçen gün göbek deliği hizasında tekme attı resmen dışardan hissedildi

Ben zaten bebeğin hareketlerini kasığımda hissediyorum ya ama geçen gün göbek deliği hizasında tekme attı resmen dışardan hissedildi
Şuradan anlarsın yemek yiyince miden dışarı fırlıyor nefes almak zor oluyor benim başından beri sıkıntım bu. Bebek yukarı çıktıkça daha da olacak dedi doktor. Ama bugün çok şaşırdım kaburgamın orada idi.

Benim şuan öyle bir midem yanıyor ki anlatamam canım ya.Benim aşağıdan bakıyordu ultrason la bi aşağı bi yukarı geziyo galiba

Ben kullanıyorum çok rahat gerçekten

Benim kziim 4 kilo doğdu belki bu kızımda kilolu dogacakdir ondan olabiliraman sağlıklı olsunda
Maşallah ya ne yedin kızında kilolu doğmuş Allah bağışlasın canım benim kızımda bir hafta önden gidiyordu ama 41. Haftada 2,780 doğdu önde gitmeyle değil de yediğimiz şeylerle alakalı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…