Bana o konuda bişey demedi ama eczane de söylerler herhalde nasıl kullanılacağını.Kullanımını soylemıstı dr ama tam hatrkamıyorum ya ,kahvaltıdan bıkac saat sonra yada once iç demıstı galıba,süt urunu yememek gerekıyormus yakın zamanda sanırım? Bılgısı olan varsa bızı aydınlatabılır mı ?
Çok şükür birşey çıkmadı ultrason da da idrar tahlili de yapıldı ama bi şey çıkmadı kaç gün korktum ama birşey olacak diye dudağım uçukladı.Hadi ya geçmiş olsun canım ne dedi peki karnının ağrısına
İçten bişey ya faydası olur muOlabilir nemlendirici sür biraz rahatlarsın
Benim kziim 4 kilo doğdu belki bu kızımda kilolu dogacakdir ondan olabilirBenim de 16 haftalıkken 160 gr demişti benim normale göre bir hafta önce gidiyor hep
Gynoferon galiba dün yazdı daha almadimKızlar kan ilacı olarak ne kullanıyorsunuz bana dün doktor maltofer yazmış. Birde tahlil yapıp mı verdiler kan ilacını.
Bebek yukarı çıkıyor canım yemek yiyince benim de oluyor. Bugün doktor bebeğe kaburgamın orada baktı midemi sıkıştırması normal. Senin de sıkıştırıyor olabilir.Kızlar benim karnım büyüdüğü için galiba göğüsün biraz daha alt tarafı falan yırtılacak gibi oluyor ya.
Banada dün yazdı bende daha almadımGynoferon galiba dün yazdı daha almadimtahlil le değil 4. Ayda başlanıyor diye biliyorum
Ben zaten bebeğin hareketlerini kasığımda hissediyorum ya ama geçen gün göbek deliği hizasında tekme attı resmen dışardan hissedildiBebek yukarı çıkıyor canım yemek yiyince benim de oluyor. Bugün doktor bebeğe kaburgamın orada baktı midemi sıkıştırması normal. Senin de sıkıştırıyor olabilir.
Şuradan anlarsın yemek yiyince miden dışarı fırlıyor nefes almak zor oluyorBen zaten bebeğin hareketlerini kasığımda hissediyorum ya ama geçen gün göbek deliği hizasında tekme attı resmen dışardan hissedildi
Benim şuan öyle bir midem yanıyor ki anlatamam canım ya.Benim aşağıdan bakıyordu ultrason la bi aşağı bi yukarı geziyo galibaŞuradan anlarsın yemek yiyince miden dışarı fırlıyor nefes almak zor oluyorbenim başından beri sıkıntım bu. Bebek yukarı çıktıkça daha da olacak dedi doktor. Ama bugün çok şaşırdım kaburgamın orada idi.
Bende maltofer kullaniyorum genelde veriyorlar snirim ama benim dusuk ciimistiKızlar kan ilacı olarak ne kullanıyorsunuz bana dün doktor maltofer yazmış. Birde tahlil yapıp mı verdiler kan ilacını.
Maşallah miniğine. Boyu kaç acabaKızlaaaarrr merhaba ben dün detaylıya girdim her şey iyiydi bişey soracam 20. HaftadYım kilosu 318 gr sizlerin nasıl
Oh masallah neler yedın bize de sırrını soyle:)) normal dogummuyduBenim kziim 4 kilo doğdu belki bu kızımda kilolu dogacakdir ondan olabiliraman sağlıklı olsunda
Ben kullanıyorum çok rahat gerçektenHamile yastığı alan varmı benim karnım baya büyük rahat yatamıyorum sola dönmek iyiymiş kan akışı için birde bacakların arasına yastık kullanırsanız daha iyi oluyormuş kan akışı acısından annede de şişkinlik vs olmuyormuş
Bana da bunu yazdı ,canın alırken kullanımını sorar mısın ? Süt urunu aldıgımızda bikÇ saat sonra akcaz galıba?Gynoferon galiba dün yazdı daha almadimtahlil le değil 4. Ayda başlanıyor diye biliyorum
Canım nasıl onerırsın ,dıs kuması ve iç malzemesı ne ,onerdıgın marka var mı ?Ben kullanıyorum çok rahat gerçekten
Geçmiş olsun tekrardan canım bişey çıkmamasına sevindim dikkat et kendineÇok şükür birşey çıkmadı ultrason da da idrar tahlili de yapıldı ama bi şey çıkmadı kaç gün korktum ama birşey olacak diye dudağım uçukladı.
Yani olabilirİçten bişey ya faydası olur mu
Maşallah ya ne yedin kızında kilolu doğmuş Allah bağışlasın canımBenim kziim 4 kilo doğdu belki bu kızımda kilolu dogacakdir ondan olabiliraman sağlıklı olsunda
Boyunu söylemedi ya ben de sormadım bir hafta sonra tekrar gidecem sorarım o zaman, kilosu iyi miMaşallah miniğine. Boyu kaç acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?