- 20 Mayıs 2010
- 253
- 187
- 303
kasar peyniri ve muuz cok kilo aldiriyormus bebege arkadasimin bebegi oldukca kucuktu doktor önermiştiMaşallah ya ne yedin kızında kilolu doğmuş Allah bağışlasın canımbenim kızımda bir hafta önden gidiyordu ama 41. Haftada 2,780 doğdu önde gitmeyle değil de yediğimiz şeylerle alakalı sanırım
Ben de yaptırdım riskli çıktı ama ultrasonda bi sıkıntı görmüyorum dedi doktorum ayrıntılıyı bekliyorum perinatologdan randevu aldımKızlar afp testi yaptıran var mı ? Degerınız kac cıktı?
Bacak boyunun 5 katı falanmış sanırım boyu bana 23 cm demişti. Bacak boyundan bak istersen benim bacak 4.6Boyunu söylemedi ya ben de sormadım bir hafta sonra tekrar gidecem sorarım o zaman, kilosu iyi mi
Bende gynefor mu adı ne idi tam hatırlamadım ondan alıyorum ac cok dokunuyo migdeye. Bende kahvaltıdan 1 saat sonra alıyorum. Doktor ac alma dedi aczacı ac dio daBana o konuda bişey demedi ama eczane de söylerler herhalde nasıl kullanılacağını.
Bakalım ben nasıl kullanıcam canım sana bişey sorcam idrar tahlili de yassı epitel kaç çıkmıştı senin benim dün tekrar tahlil yapıldı.Bende gynefor mu adı ne idi tam hatırlamadım ondan alıyorum ac cok dokunuyo migdeye. Bende kahvaltıdan 1 saat sonra alıyorum. Doktor ac alma dedi aczacı ac dio da
Hayır canım ikisini de yaptırmadım onun için Dr kromozom bozukluğu falan olanlarda da bu sıkıntı olabilir diyor sanırım 3 luyu vericem pazartesi ayrıntılı ya giricem
Teşekkürler ben de muz yiyorumkasar peyniri ve muuz cok kilo aldiriyormus bebege arkadasimin bebegi oldukca kucuktu doktor önermişti
Sağol. Canım sabah bakacam ama detaylıda foto felan vermedi bir ay önceki kendi doktorumun verdiiği çıktıdan bi bakayımBacak boyunun 5 katı falanmış sanırım boyu bana 23 cm demişti. Bacak boyundan bak istersen benim bacak 4.6
Bacak boyu yani fl 7 ile çarpınca boyu çıkıyorBacak boyunun 5 katı falanmış sanırım boyu bana 23 cm demişti. Bacak boyundan bak istersen benim bacak 4.6
Ben E bebekten aldım, içine falan çok dikkat etmedim açıkçası, sadece c şeklinde vücudu tamamen saranlardan olmasını istedim ki iki tarafa döndüğümde de kullanabileyim ve sırtıma destek olsun.Canım nasıl onerırsın ,dıs kuması ve iç malzemesı ne ,onerdıgın marka var mı ?
Bende de oluyor. Bu haftalarda Relaxin diye bi hormon salgilaniyormus, o da kasları genişletiyor o yüzden kaslarda uyumsuzluk ve ağrı ortaya çıkıyor. Ani hareketlerde dikkat etmek lazım. Çok kolay incinebiliyor her yerimiz.Kızlar karın ve kasık ağırlarım oluyor ama duramayacak derecede değil normalde olurdu az az ama şimdi sıklaştı dediğim gibi rahatsız edecek kadar değil siz de de oluyor mu normal mi 19. Haftamdayım bu arada
Test çıkmış aradılar. Bir sorun yok dediler. Çok şükürNormal dedi canım ama ben35 yasındayım diye yaptırmak istedim
benim 2-3 haftadır neredeyse hiç ağrım olmadı ama sizinki de normalmiş. doğum olana kadar kasık ağrısı devam edebilirmiş, cünkü rahim günden güne büyümeye devam ediyor :)Kızlar karın ve kasık ağırlarım oluyor ama duramayacak derecede değil normalde olurdu az az ama şimdi sıklaştı dediğim gibi rahatsız edecek kadar değil siz de de oluyor mu normal mi 19. Haftamdayım bu arada
12 cıktı.Bakalım ben nasıl kullanıcam canım sana bişey sorcam idrar tahlili de yassı epitel kaç çıkmıştı senin benim dün tekrar tahlil yapıldı.
ben daha hiç bişey almadım erken diye düşünüyorum ama araştırıyorum alacağım şeylere modellerine falan bakıyorum sürekliKizlarr bebis icin alisveris yapaniniz oldumu
Ben detaylıdan sonra düşünüyorum canım. Bir sıkıntı olacak diye korkuyorumKizlarr bebis icin alisveris yapaniniz oldumu
ben aldım 20 parça falan şu ana kadar, bebek arabası da hediye geldi zaten o kadar :)Kizlarr bebis icin alisveris yapaniniz oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?