2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Maşallah ya ne yedin kızında kilolu doğmuş Allah bağışlasın canım🤗 benim kızımda bir hafta önden gidiyordu ama 41. Haftada 2,780 doğdu önde gitmeyle değil de yediğimiz şeylerle alakalı sanırım🤔
kasar peyniri ve muuz cok kilo aldiriyormus bebege arkadasimin bebegi oldukca kucuktu doktor önermişti

Kızlar bugün doktoruma yatışı sordum. Nasıl yatmamız gerek dedim sola yatacağım diye bacağım uyuşuyor dedim 🤭 30. Haftaya kadar nasıl yatabilirsen yat dedi. Hiç farketmez. Şu an bebek damarlara baskı yapmıyor etkilemez seni dedi. 30. Haftadan sonra sırt üstü yatılmayacak dedi. Sol kan akışı için iyi olur ama illa solda yayılacak diye birşey yok 30dan sonra dikkat edeceğiz şimdi anları değerlendir uyuyabildiğin şekilde uyu dedi 🤭😜
Ama saç boyamaya izin vermedi. Ben önermiyorum. Boyamak istersen boya ama bana sorarsan boyama dedi. 🙃

Bana o konuda bişey demedi ama eczane de söylerler herhalde nasıl kullanılacağını.
Bende gynefor mu adı ne idi tam hatırlamadım ondan alıyorum ac cok dokunuyo migdeye. Bende kahvaltıdan 1 saat sonra alıyorum. Doktor ac alma dedi aczacı ac dio da

Bende gynefor mu adı ne idi tam hatırlamadım ondan alıyorum ac cok dokunuyo migdeye. Bende kahvaltıdan 1 saat sonra alıyorum. Doktor ac alma dedi aczacı ac dio da
Bakalım ben nasıl kullanıcam canım sana bişey sorcam idrar tahlili de yassı epitel kaç çıkmıştı senin benim dün tekrar tahlil yapıldı.

Hayır canım ikisini de yaptırmadım onun için Dr kromozom bozukluğu falan olanlarda da bu sıkıntı olabilir diyor sanırım 3 luyu vericem pazartesi ayrıntılı ya giricem

keske yaptirsaydin:( ins bisey cikmasin... evet trizomi olan bebeklerde de olabiliyormus ama gordugun uzere bizde olmamasina ragmen var. ben hem ikili hem yurt disina dna ornegi yolladim.Ins bisey cikmasin🙏🙏🙏 hic birine🧿

Bacak boyunun 5 katı falanmış sanırım boyu bana 23 cm demişti. Bacak boyundan bak istersen benim bacak 4.6 🤭
Sağol. Canım sabah bakacam ama detaylıda foto felan vermedi bir ay önceki kendi doktorumun verdiiği çıktıdan bi bakayım😊

Kızlar karın ve kasık ağırlarım oluyor ama duramayacak derecede değil normalde olurdu az az ama şimdi sıklaştı dediğim gibi rahatsız edecek kadar değil siz de de oluyor mu normal mi 19. Haftamdayım bu arada

Kızlar karın ve kasık ağırlarım oluyor ama duramayacak derecede değil normalde olurdu az az ama şimdi sıklaştı dediğim gibi rahatsız edecek kadar değil siz de de oluyor mu normal mi 19. Haftamdayım bu arada
Bende de oluyor. Bu haftalarda Relaxin diye bi hormon salgilaniyormus, o da kasları genişletiyor o yüzden kaslarda uyumsuzluk ve ağrı ortaya çıkıyor. Ani hareketlerde dikkat etmek lazım. Çok kolay incinebiliyor her yerimiz.

benim 2-3 haftadır neredeyse hiç ağrım olmadı ama sizinki de normalmiş. doğum olana kadar kasık ağrısı devam edebilirmiş, cünkü rahim günden güne büyümeye devam ediyor :)

Kizlarr bebis icin alisveris yapaniniz oldumu :-)
ben aldım 20 parça falan şu ana kadar, bebek arabası da hediye geldi zaten o kadar :)
alırken hep tedirgin oldum ama alıcak nefesi varsa alır zaten, kıyafet aldım diye bişey olucak değil kafasındayım artık :)

Back
X