Evet öyleymiş ücreti ne kadar acaba sorsanız yapıyor mu diyeEn baştan takipli olmak mı gerekiyormuş yani? ben ilk gebeliğimde baştan beri orada takip edildiğim için bilmiyordum canım. Bu gebeliğimde yine egeden Perinatolog bir prof a gidiyorum özel muayenehanesine. Detaylıyı da yine kendisi yapacak.
Yarın randevum var sorarım tabii. Haber veririm.Evet öyleymiş ücreti ne kadar acaba sorsanız yapıyor mu diye
Ben lokmanhekime gidiyorum onun yonlendirecegi yine aynı hastanenin doktoru olur. Gülyüz hanimi arkadaşlar da önerdidetayli icin doktorun seni yonlendiriyor canim ragyolog veya perinatolog cekiyor eger bir sorun yoksa gebelikte doktor seni radyologa eger sorun gorup incelenmesini isterse perinatolojiye yonlendiriyor . ben gulhiz karatasa gidecegim ilk gebeligimde de ona gitmistim . birde ali ipek ismini cok duyuyorum oda ankarada baya meshur sanirim
Tmm canım sağolYarın randevum var sorarım tabii. Haber veririm.
Koptummm aynı benBence de oh iyi yapmışsın. Bizimde 2 sene sonra oldu. Biraz ben sıkıntı yaptım sadece eşim hep rahattı olacak dedi. Klomen kullandım doktor yumurtan çatlamamış kistw dönüşmüş dedi. Lanet olsun dedim daha bu hastaneye adım atmam. Sonraki aya hamile kalmışım. Nasip olacak ya işte. Eş cok onemli. Benim de eşim kimseye konuşturmazdı. Biri sorarsa sakın uzulme olur elbet bizim acelemiz yok keyfimiz yerinde de derdi.Canım kocam ☺ arada bi nefret geliyo bu donemde bak şu an sevesim geldi
Yani son cümleler :) burcun ıkızler mi yoksa:))Koptummm aynı ben
Tsh a saglık ocagı da bakıyor mu canım? Yanı yapıyor mu o testı?ben her ay tiroidime baktırırken hepsini tekrar yaptırıyorum. rubella ıgg gibi değilde kan sayımı vitamin gibi olanları.
Ay aman yok aslan burcum. Tek ikilemim kocam saniyelik hislerim değişebiliyorYani son cümleler :) burcun ıkızler mi yoksa:))
tabiki canım, öğrendiğim günden beri 4 kez yaptırdım ben.Tsh a saglık ocagı da bakıyor mu canım? Yanı yapıyor mu o testı?
Son gün patates bulgur kerevizNe yemiştin cBım gecmıs olsun
Evet ben enfluvir hap, assist pediatrik şurup, parol ve bi ilaç daha vardı adını unuttumÇok sağol canım inşallah. Peki sen domuz gribi olduğunda enfluvir diye Bi virüs ilacı varmış ondan kullanmış mıydın?
Çok çok geçmiş olsun canım benim. Bende ateş yok ama her yerim ağrıyo kusuyorum boğazım çok fena ve çok fena öksürüyorum ateş olmadığı için grip değildir diye düşünüyorum aile hekimine gittim antibiyotik yazdı. Yarın randevum var doktora sorcam ne yapabilirim diye kolumu kaldıracak halim yok ya hiç böyle olmamıştımEvet ben enfluvir hap, assist pediatrik şurup, parol ve bi ilaç daha vardı adını unuttum
Nerde kontrol oluyorsun :)Ben İzmir'de yaşıyorum canım.
Ben doc. Dr cenk gezer e randevu aldım özel muayenehanesine. Gittiğim 2 hekim birden onu önerdiMerhaba canım seninle konuşmuştuk detaylı için ege üniversitesin de sadece 5-6 haftalıktan itibaren randevu veriyorlarmış sen nerede yaptırıcaksın?
Perinatolog prof dr mert kazandı nın özel muayenehanesine gidiyorum canım. Benim iki düşüğüm ve kronik akciğer hastalığım olduğu için riskli gebelik uzmanının takibi gerekiyor.Nerde kontrol oluyorsun :)
Fiyatı ne kadarmış canım birde yeri nerdeBen doc. Dr cenk gezer e randevu aldım özel muayenehanesine. Gittiğim 2 hekim birden onu önerdi
Ben kullaninca biraz agri gibi birsey oluyo bide birsey dicem afedersin ama ben fitili yerlestiriken iki et arasina giriyo yani o ara cok dar anlatamam nasil iteyim anlamadim vallahiagrim ve yanma 15 gun kadar devam etti fitiller ayri bir agri yapmadi onlari kullanmadan da vardi
İlk bebeğin mi cnmİnşallah canım ya. Yine vuruyor da az asagılara vuruyor normalde göbek üstlerine cıkmıştı. Ben dışardan izliyorum bile. ☺
Anne balım ya . Yormam daha ben paşamı. Yürümem napim ☺
Ben 4 haftadır hissediyorum diyorum kimse inanmıyor☺
Evet ilkİlk bebeğin mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?