2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
bir de bende acayip sinir başladı ya. herkes akıl veriyor. doğum yapmayan bile bebeğe şunu kullan bunu kullan diyor. bri gelmiş karnın çok büyüdü diyor. büyüdüyse büyüdü napim yani. diğeri ben çok az kilo aldım hamilelikte diyor. hayır iç karnım yok zaten hamileyim dedim kocamandı karnım napabilirim. insanların sürekli akıl vermesinden bıktım bu aralar.

Aynı dertten muzdaribim ben de gerçekten, herkes aşırı bunaltıyo En yakın arkadaşım bile doğsun da görcem seni tavırlarında takılıyor. Annemi de etrafımızdaki bikaç kişi konusunda uyardım lohusalık dahil n'olur benden uzak tut diye. Kayınvalidemle konuşmak bile istemiyorum. Her telefonda iyi dilek yerine cinsiyet soruyo. Şimdiden böyleyse geri kalan kısmı nasıl olacak tahmin bile edemiyorum

zaten o sen doğunca gör bi diyenlerden nefret ediyorum. madem öyle sana da söylemişlerdi sen de yapmasaydın. çocuk bu ağlayacak uyumayacak yoracak tabiki bunlar olacak. ama kötü bişeyse sen neden yaptın yaptınsa neden beni bunlatıyorsun.

Bide lohusalık sendromlarını anlatanlar var ki evlere şenlik onlar da :) Size diyorum kocalarınız destek olmamış o yüzden bu kadar zor atlatmışsınız. Evde yerim var, odasını en baştan yapıcam diyorum. Ne gerek var bi yıl seninle yatacak diyolar. Ben öyle alıştırmak istemiyorum diyorum. Görcem seni diyolar. Tam tersi olarak tabi ne istiyosan onu yap ilk çocuk hevesini al diyolar. Her şeye ama her şeye bi şey diyolar ya inanılır gibi değil.

ben hareket etmedi mi hemen başlıyorum evhama. suyum geldimi diye kontrol etmeler bende de var. kontrole hala 10 gün var dayanmak öyle zor ki :)
Aynen ya demekki herkes te bu düşünceler var ama en azından korktuğumuz bişey olduğunda kendimizi yatıştırmayı bilelim ki çok stres yapmayalım.

Çok bilmişler hep var. Benim hala karnım ufak bana da bebek beslenmiyor mu diyorlar saçma saçma. Hiç olumlu konuşan yok.

Meraba kızlar. Dün biraz yoruldum yürüdüm. Ondan beri oglum cok hareket etmio ediyo ama arada sırada stres yaptım resmen. Gece uyuyamadım. Sonrasında sabah kahvaltıdan sonra baya baya vururdu hissederdim yine cok az hissettim. Boyle arada hareketi azalıyormu sizinde. Yoksa doktor yolu gözüktü tedirgin oldum. Bidaha asla yürümeyecegim.

Çok bilmişler hep var. Benim hala karnım ufak bana da bebek beslenmiyor mu diyorlar saçma saçma. Hiç olumlu konuşan yok.
Aynen ya benimde hiç yok karnım azıcık belli bile değil. Gidip gelip nasıl 19 haftalık o zaman bebek gelişmemiş deyip duruyorlar sinir oluyorum. Doktorum herşey normal bebekte gayet iyi demesine rağmen sinir oluyorum. Hiç kilo almadım daha sen niye beslenmiyorsun falan ay ay herkesin yapısı farklı bir bilseler

Ben de 1 kg aldım. totalde. Ama iç karnm genişmiş benim. doktorum da öyle dedi. Gelişimi çok iyi takma dedi.

Korkma canım benimde öyle oluyor. Çok aşırı yorulduğum zaman hareketini çok az hissediyorum. Sonra ki günler normale dönüyor. En çok hangi duruş pozisyonunda hareket ediyorsa hissetmek için öyle bekliyorum. Hissedince içim rahatlıyor.

Ben de 1 kg aldım. totalde. Ama iç karnm genişmiş benim. doktorum da öyle dedi. Gelişimi çok iyi takma dedi.
Aynen bana da doktorum o zaman iç karnın geniştir dedi. Sıkıntı yapma bebek gayet iyi gelişmiş dedi. Şu çevreden dolayı takıp sinir olmamak elde değil

İnşallah oyledir. Bende uzanıp bekliyorum ama nafile. Pekmeze cok tepki verirdi bide onu denicem

Canım geçen ben de yoruldum baya yol gittim falan toplu taşıma ile. O gün çok minik hissettim. Sa8llanınca çok uyuyorlarmış annem öyle dedi. Bugün hissediyorum yine mesela. Ama o gün ve sonraki gün ben de hissetmemiştim panik yapma. Hareket takibi için çok erken

Eşimde dio uyuyordur o sende uyu. Yok uyansın o zaman diyorum. Panik oldum baya baya hissedince bi an. Yatıyorum sabahtan beri cok hareket etmedim inşallah duzelir.

Normaldır canım merak etme anı anına uymaz. Ben mesela hala hareketlerı net hıssetmıyorum arada sol gogus altı pıt pıt atıyor gıbı oluyor. Sonra duruyor. Burda herkes kadar net hıssetmıyorum ben sanırım.
Ama şükür hiç kötü düşünmuyorum. Obur cuma kontrolumuz var zaten inşallah hersey yolundadır.

Eşimde dio uyuyordur o sende uyu. Yok uyansın o zaman diyorum. Panik oldum baya baya hissedince bi an. Yatıyorum sabahtan beri cok hareket etmedim inşallah duzelir.
dün ben de çok korktum hareket etmedi diye ama bugün eski formunda.sanırıım onlar da yoruluyor:)

Bak ben senden 20 gün ileriyim yaklaşık 3 hafta ben senin vaktinde hiç hissetmemiştim öyle düşün. Daha 200 gram falandır çok ufak his için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…