Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16dan sonra yapılabiliyor diye biliyorum ama biraz daha büyüsün mantığıyla genelde 20 falan oluyor galibaBen neden aşıyı erken oldum hepiniz 19 -20 hafta falan diyosunuz. Acaba beni neden erken cagirdilar ki
Yalnız henüz cektirmediyseniz randevu alın şimdiden yer bulamayabiliyormus insanlar. Bikac hafta önceden randevuyu ayarla dedi bana Dr umBana da Sabahattin beyi onerdi detayli ultrasyona girdinizmi siz
Olur bence, çünkü bana direkt sabah aç gel tahlil de yapacağız dediler.bana 20*.sinde gel demişlerdi. aç gitsem tahlilleri de yaptırıp aşı vurulsam olur mu acaba?
Bugün 20 oldum pazartesi gideyim o zaman20 hafta olduysan sen irtibata geç bence bazen izin görevlendirme bişey oluyor unutabiliyorlar ya da arada kaynıyor. Beni de henüz aramadilar ama bekliyorum aramazlarsa 20de kendim irtibata gecicem
Cok gecmiş olsun ya. Bi sıkıntı varmıydı.Kızlar kanamam oldu serum verdi iğne yaptılar Şimdi çok korktum Allah'tan rahimi kapalı dedi doktor oğlum da iyi çok şükürEki Görüntüle 2580475
Çok geçmiş olsun bi anda mı olduKızlar kanamam oldu serum verdi iğne yaptılar Şimdi çok korktum Allah'tan rahimi kapalı dedi doktor oğlum da iyi çok şükürEki Görüntüle 2580475
Çok gecmıs olsun , cok yoruldun fln mı , sebep ne?Kızlar kanamam oldu serum verdi iğne yaptılar Şimdi çok korktum Allah'tan rahimi kapalı dedi doktor oğlum da iyi çok şükürEki Görüntüle 2580475
Benimki damar atması gibi oluyo genelde otururken hani bi işle meşgul değilsem bariz hissediyorum atıyo bişe ya ilk başta konduramadım ama bebişmişKızlar bebek hissiiçerden gıdıklanma seyrime gıbı bişimi ,gunde yada saatte kac kere hıssedıyosunuz
Geçmiş olsun cnmKızlar kanamam oldu serum verdi iğne yaptılar Şimdi çok korktum Allah'tan rahimi kapalı dedi doktor oğlum da iyi çok şükürEki Görüntüle 2580475
Damar atması gıbı bişi evet bende de oluyo sonunda sankiBenimki damar atması gibi oluyo genelde otururken hani bi işle meşgul değilsem bariz hissediyorum atıyo bişe ya ilk başta konduramadım ama bebişmiş![]()
Bende oldum geçen hafta canım 2.doz da 17sinde benimBen neden aşıyı erken oldum hepiniz 19 -20 hafta falan diyosunuz. Acaba beni neden erken cagirdilar ki
Yok artıkya zaten telsiz gibi bişey
önce baya kuvvetli geldi, dinledik dinledik diyoki ya bu senin kalp atışınmış. güler misiiin ağlar mısın![]()
Ben erken yaptirmisim ozamanBende oldum geçen hafta canım 2.doz da 17sinde benim
Evet gerçekten aletin dandik olduğunu bilsek de insan stres oluyor kuzum. İnşallah sende hemen duyarlar benim yaşadığımı yaşamazsınBana da 18.haftada gel bakalım kalp arısı duyarsak aşı yaparıs cunkesı bıle telefonda gerdı benı,19 da gıtcem galıba duyulmazsa stres olurum
Anladim tamm canim alicam randevu zor sıra bulunuyormusYalnız henüz cektirmediyseniz randevu alın şimdiden yer bulamayabiliyormus insanlar. Bikac hafta önceden randevuyu ayarla dedi bana Dr um
Nedeni neymis canim gecmis olsun cok şükut iyiymiş durumuKızlar kanamam oldu serum verdi iğne yaptılar Şimdi çok korktum Allah'tan rahimi kapalı dedi doktor oğlum da iyi çok şükürEki Görüntüle 2580475