2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Cok gecmiş olsun ya. Bi sıkıntı varmıydı.
Çok geçmiş olsun bi anda mı oldu
Çok gecmıs olsun , cok yoruldun fln mı , sebep ne?
Gecmiş olsun

Geçmiş olsun cnm
Nedeni neymis canim gecmis olsun cok şükut iyiymiş durumu
Sağolun kızlar biranda sabah tuvalete gittim 2 büyük damla kan vardı çamaşırda klozette kırmızı oldu su hemen eşimi aradım geldi aklıma neler geldi çok korktum.
Geceden beri kasıklarımda ağrı vardı sebebi bilmiyorm dinlen bol su iç dedi haftaya kontrole çağırdı

Sağolun kızlar biranda sabah tuvalete gittim 2 büyük damla kan vardı çamaşırda klozette kırmızı oldu su hemen eşimi aradım geldi aklıma neler geldi çok korktum.
Geceden beri kasıklarımda ağrı vardı sebebi bilmiyorm dinlen bol su iç dedi haftaya kontrole çağırdı
Çok geçmiş olsun canım.

Kızlar yaza 1-2 ay kaldı ,hamıle gunes kremı tafsıyesı olan marka vs ?
mustela kullanablilrsin bebekler için olanı.
ya şiddetli bir ağrı mıydı kesilmeyen?açıklığına vs baktılar mı? beni hastanede yatırmış yollamamışlardı ve ufacıktı kanamam

Kizlar fitil kullanirken böyle baski gibi agri gibi olmasi normalmi bide ben itemiyorum tam iceri anlamadim.vallahi nasil kullanicam mantar icin verdi 6 günlük valla yanlis kullaniyorummu bilmiuorum
Ben parmagima peçete sararak ittiriyorum ama illaki daha sonra biraz parça olarak düşüyor. Ne kadar içeri gidiyor bilmiyorum

Cevabın için teşekkür ediyorum kuzum 😊 evet benimki de öyle ama kadın bir tuhaftı sandım ki bir tek benim başıma geldi
Benim evde var kullaniyorum, bazen bulması zor oluyor bebekler daha küçük olduğu için birde annenin kalp atisi ile karışıyor bazen. Çok endişe edicek bi durum değil çünkü doktor daki gibi profesyonel bir alet değil:)

Merhaba arkaşlar aranıza yenı katıldım.16.haftama girdım bende 2 oğlum var .kızım olacak dıye ümitlendim.ama doktor bu hafta erkeğe benziyor dedı.3 hafta sonra detaylı ultrasyona gıdecem.Allah m hepimize sağlıklı sıhhatlı versınde olmayanı istıyor ınsan.inşallah yanlış görmüştür diye ümit ediyorum:)

Back
X