Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artıkay çok komikler
Allah'ım Yarabbim bence bakmasınlar ya ben kendilerine hem bize eziyet
![]()
Bende anlamadim nasik hissediliyor benim hafif karincalanma oluyor ama bebistenmi degilmi bilmiyorimKızlar bebek hissiiçerden gıdıklanma seyrime gıbı bişimi ,gunde yada saatte kac kere hıssedıyosunuz
O bebiş işte sanırım canım ,bende oyle karıncalanma ,seyirme,damar atması gibi değişik bişeyBende anlamadim nasik hissediliyor benim hafif karincalanma oluyor ama bebistenmi degilmi bilmiyorim
Aksamlari oluyor yada egilip kalkinca oluyor benim bebismi acabaO bebiş işte sanırım canım ,bende oyle karıncalanma ,seyirme,damar atması gibi değişik bişey
Çok kendımı dınlersen ve o an hareketli zamanına denkgelırse hıssedıyorsun galıba anca ,yoksa gun içinde yogunlukta zorAksamlari oluyor yada egilip kalkinca oluyor benim bebismi acaba
Canım google a 18.haftada bebek kaç gr yaz ortalaması cıkıyor :) 200 gram normalmiş senınkı daha iyi masallahKizlar 18+3 olduk 260 gr normalmi sizce
Banu çiftçi uygulamasını takıp edıyor musun ,kızsa rahmi ve tüplerı bıle oluştu yazıyor 18.haftadaKizlar 18+3 olduk 260 gr normalmi sizce
Cok gecmıs olsun acıl şifalar diliyorum inşallah.Kızlar kanamam oldu serum verdi iğne yaptılar Şimdi çok korktum Allah'tan rahimi kapalı dedi doktor oğlum da iyi çok şükürEki Görüntüle 2580475
Cok gecmiş olsun ya. Bi sıkıntı varmıydı.
Çok geçmiş olsun bi anda mı oldu
Çok gecmıs olsun , cok yoruldun fln mı , sebep ne?
Gecmiş olsun
Geçmiş olsun cnm
Sağolun kızlar biranda sabah tuvalete gittim 2 büyük damla kan vardı çamaşırda klozette kırmızı oldu su hemen eşimi aradım geldi aklıma neler geldi çok korktum.Nedeni neymis canim gecmis olsun cok şükut iyiymiş durumu
Sağol cnmCok gecmıs olsun acıl şifalar diliyorum inşallah.![]()
Sizde İzmir desiniz sanırım takiplernizi nerede yaptırıyorsunuz.Ben izmir ilcesinde oturuyorum nerde oturuyosunuz siz dediginiz doktor nerde görev yapiyor
Çok geçmiş olsun canım.Sağolun kızlar biranda sabah tuvalete gittim 2 büyük damla kan vardı çamaşırda klozette kırmızı oldu su hemen eşimi aradım geldi aklıma neler geldi çok korktum.
Geceden beri kasıklarımda ağrı vardı sebebi bilmiyorm dinlen bol su iç dedi haftaya kontrole çağırdı
mustela kullanablilrsin bebekler için olanı.Kızlar yaza 1-2 ay kaldı ,hamıle gunes kremı tafsıyesı olan marka vs ?
ya şiddetli bir ağrı mıydı kesilmeyen?açıklığına vs baktılar mı? beni hastanede yatırmış yollamamışlardı ve ufacıktı kanamamSağolun kızlar biranda sabah tuvalete gittim 2 büyük damla kan vardı çamaşırda klozette kırmızı oldu su hemen eşimi aradım geldi aklıma neler geldi çok korktum.
Geceden beri kasıklarımda ağrı vardı sebebi bilmiyorm dinlen bol su iç dedi haftaya kontrole çağırdı
Çok geçmiş olsun canım. Umarım bir problem yoktur. Dinlen sen yine de dikkat et kendine.Kızlar kanamam oldu serum verdi iğne yaptılar Şimdi çok korktum Allah'tan rahimi kapalı dedi doktor oğlum da iyi çok şükürEki Görüntüle 2580475
Ben parmagima peçete sararak ittiriyorum ama illaki daha sonra biraz parça olarak düşüyor. Ne kadar içeri gidiyor bilmiyorumKizlar fitil kullanirken böyle baski gibi agri gibi olmasi normalmi bide ben itemiyorum tam iceri anlamadim.vallahi nasil kullanicam mantar icin verdi 6 günlük valla yanlis kullaniyorummu bilmiuorum
Benim evde var kullaniyorum, bazen bulması zor oluyor bebekler daha küçük olduğu için birde annenin kalp atisi ile karışıyor bazen. Çok endişe edicek bi durum değil çünkü doktor daki gibi profesyonel bir alet değil:)Cevabın için teşekkür ediyorum kuzumevet benimki de öyle ama kadın bir tuhaftı sandım ki bir tek benim başıma geldi
Seyirme gibi hissediyorum ben günde 10 kezden fazladır. Özellikle sabaha karşı ve akşam yapıyor.Kızlar bebek hissiiçerden gıdıklanma seyrime gıbı bişimi ,gunde yada saatte kac kere hıssedıyosunuz