- 5 Haziran 2019
- 2.218
- 2.738
- 53
Evet bende oluyor oyle.KIZLAr gunaydın,iç camasırınızda beyaz yumurta akı kurumus gıbı iz goruyor musunuz? Bu akıntı normal mi acaba ,sizlerde sıfır akıntımı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende oluyor oyle.KIZLAr gunaydın,iç camasırınızda beyaz yumurta akı kurumus gıbı iz goruyor musunuz? Bu akıntı normal mi acaba ,sizlerde sıfır akıntımı ?
Bende oluyor. Şeffaf akıntı kuruyunca öyle yapıyor. Normal dedi benim doktorum.KIZLAr gunaydın,iç camasırınızda beyaz yumurta akı kurumus gıbı iz goruyor musunuz? Bu akıntı normal mi acaba ,sizlerde sıfır akıntımı ?
Normalmış kokulu ve koyu sarı olmadıkça normal dedi doktor. Bu beyaz olan hormonalmiş.Evet bende oluyor oyle.
NORmalmiki canım ,ben tedırgın olmaya basladımEvet bende oluyor oyle.
Senin haftanda ben de kilo almamıştım şu anda da aldığım kilo 1.2 kg. Dert etme benim doktorum bebeğin kilosu yerinde dedi. Hatta normal doğumun kolay olur üzülme dedi.kızlar mrb neyazıkki midem hala düzlmedi cok yiyemiyorum yemek işkence gibi iştahsızım geçen kontrole giim hiç kilo almamışım bebek iyiyymiş herseyi haftasıyla uyumlu acaba biyüdükçe bi sıkıntı olurmu
Bebegin suyu falansa die buyuk ihtimal arkadaş tedirgin olmuştur. Bende cok takip ederim akıntımı. Beyaz kremsi tarzda baştan beri. İç çamaşırımı sürekli kontrol ederimArkadaşlar akıntı olanlar var ama kızken evlenmeden önce hiç mi olmuyordu ki sizin çünkü yumurtlama döneminde bile olan birşey o yüzden şuan olması normal![]()
Zaten gunde 2 kere değiştirmek lazım koku yoksa sıkıntı yok ve çok degilse normaldir herzaman bayanlarda olan birşey çünküBebegin suyu falansa die buyuk ihtimal arkadaş tedirgin olmuştur. Bende cok takip ederim akıntımı. Beyaz kremsi tarzda baştan beri. İç çamaşırımı sürekli kontrol ederim
en pahali dogum ankara galiba ankara memorial 8500 dogum hatta burda en ucuz hastaneler 6000 liraMemorial 2020 de zam yapacaktı ben 2019 kasımda konuştum 3800₺ idi o pakette kontrol hariç kapsıyo bi çok şeyi
Evet kesinlikleZaten gunde 2 kere değiştirmek lazım koku yoksa sıkıntı yok ve çok degilse normaldir herzaman bayanlarda olan birşey çünkü![]()
83.4 ile gebe kaldım. Önce 81.7 ye kadar düştüm 12 haftadan sonra verdiğimi geri alıp üstüne 2 daha koydumKızlar toplamda kac kılo aldınız,hanıle kaldıktan sonra?
4 kilo aldım benKızlar toplamda kac kılo aldınız,hanıle kaldıktan sonra?
ben 84 le hamile kaldım 82 ye düştüm ve hala 82 yim ☺Kızlar toplamda kac kılo aldınız,hanıle kaldıktan sonra?
63 ile hamile kaldım 62 oldum şu an 64üm.Kızlar toplamda kac kılo aldınız,hanıle kaldıktan sonra?
Yarım kilo aldım karnımda son 3 gündür çıktıKızlar toplamda kac kılo aldınız,hanıle kaldıktan sonra?
Ya bende 4-5 kılo aldım ,bunalıma gırıyo gibiyimçok aldım diye4 kilo aldım ben![]()
rekor bende hâlaKızlar toplamda kac kılo aldınız,hanıle kaldıktan sonra?