- 7 Temmuz 2019
- 2.217
- 1.434
- 83
- 28
Evka 3 tarafına doğru canım aynı ilaçları falan yazınca doktor aynı hastaneye mi gidiyoruz dedimHayr canim Medifemada Irem hanima gitmistim Turkan ozhilhan nerde bilmiuorim hangi hastahanede

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evka 3 tarafına doğru canım aynı ilaçları falan yazınca doktor aynı hastaneye mi gidiyoruz dedimHayr canim Medifemada Irem hanima gitmistim Turkan ozhilhan nerde bilmiuorim hangi hastahanede
Siz nerde oturuyorsunuzTürkan özilhan a mı gidiyorsun
Bizde korktuk ogun ben kendimi disari attim hemen eşim sakinlestirdi biraz ama şükür birsey yok bebisteGeçmiş olsun canım sakin olmaya çalış arkadaşın da dediği gibi geçen İzmir de de oldu korktuk baya ama sen sakin ol bebeğin etkilenmesin.
İzmir Bornova dedğim hastane Türkan özilhan devlet hastanesi trafik diye de geçiyorSiz nerde oturuyorsunuz
Yok canim ben Selcuk tarafinda oturuyorumEvka 3 tarafına doğru canım aynı ilaçları falan yazınca doktor aynı hastaneye mi gidiyoruz dedim![]()
Bende sakin kalmaya çalıştım 4. Kattayız hemen de aşağı inemedik zordu ya Allah beterinden korusun inşAllah.Bizde korktuk ogun ben kendimi disari attim hemen eşim sakinlestirdi biraz ama şükür birsey yok bebiste
Anladım uzakmışız ya benim teyzem selçuk ta oturuyor.Yok canim ben Selcuk tarafinda oturuyorum
Öylemi bende burayı cok bilmiyorum gelin geldim Antalyada yasiyordumAnladım uzakmışız ya benim teyzem selçuk ta oturuyor.
Elazig baya kötü olmuş insalah can kaybı yoktur çok fazla yaBende sakin kalmaya çalıştım 4. Kattayız hemen de aşağı inemedik zordu ya Allah beterinden korusun inşAllah.
Prof Dr Mert Kazandı canım Perinatolog ege üniversitesinde hoca aynı zamanda. ama bayraklıda özel muayenehanesinde bakıyor.Hangi Dr bu ?
Ben Erzincan dayım burasıda beşik gibi salandıKizlar varmi Elazig da oturan baska nerde deprem oldu
Evt iyi gidiyor çok şükürÖylemi ayniyiz seninle ozaman 10 gr eksik![]()
Amin cümlemizden inşallahCanim benim cok teşekkür ederim yorumun icin Allah razi olsun icimi rahatlattin bende randevu alicam sen ozeldemi yaprircan
Ben elimi sokamıyorum tiknisiyorumBende bel agrisi yapıyor sende de oluyormu kac günlük kullaniyosun aslında pecete de zararli en iyisi elerini iyice yikamak ama zor oluyor yani itemiyorim
Geçmiş olsun cnmBen Erzincan dayım burasıda beşik gibi salandı
İnşallah cnm benimde gaz gibiydi bende gaz diye düşünmüştüm dikkat etBenim de bugün kasık ağrım var oturunca geçiyor ama gazdır diye düşünüyorum. Kanama çok kötü oluyor. Umarım bendeki de sorun değildir. Şu ayrıntılıya girsek bir sorun olup olmadığını da görürdük. İnş. Sorunsuz hamilelik yaşarız.
3 gün önceki Manisa depreminde ben de aynı öyle korktum ya Allahım korusun hepimiziKizlar gaziantep cok kotu sallandi biran elimi karnima koydum panik oldum o korkuyla bebegim etkilendimi bilmiyorum ama cok kotu bi his suan uyuyamiyorum bebegimi merak ediyorum yine olurmu diye korkularim var rabbim elazigdakilere yardim etsin biz boyle etkilendiysek onlari düşünemiyorum![]()