2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
YA utanmıyorsun da hanile hamile hafızadan mallıktan bahseden ..gercekten sana soylencek laf yok.haaa ben sevıyemı hiç bozmadım ama senın kullandgım kelımelerden hersey ortada..

Sana bu konuyla ilgili birçok makale gonderırım , az arastırmayı ogren.. tıp okudugumu kim soyledı ? Her unıyi tıp sanıyor:)))
Ben tıp okumuş herhalde her şeyi biliyor diye vidaya dedim
Sen mantıksız sorular kralicesi o kötülük tellalı bikere karıştırmayalım lütfen..

Hahaha muhtemelen sınıf başkanlıgı falan içinde kalmış,ya da bişeyin yonetıcısı idarecisi olma istegını burda karsılamaya calısmıs :)

Canim üzgünüm ama kocamda çok memnun benden yaaa, napsak ki bilemedim şimdi:)) başka bişey bulamadın bunlara sarıyorsun tabi şimdi. Kendim tıp okumasamda ablam doktor ve doktorların arasindayim 20 senedir yani ondan biraz bilgim fazla olabilir. Tamam mi canim bi sorun bulamadın bende malesef uzuluceksin ama ayy kıyamam ama şimdi sana da

kalite

Ya seni kimse cagirmamis gelmişsin hala da ötüyosun kaç kişi daha ağzının payını vercek doymadın mi anlamadım defoldun gittin artistlik yaptın tükürdüğünü yalayıp gelmişsin yine herkesi rahatsız ettin zaten birde bilmişlik tasliyosun..
Ablanın Doktor olduğunu da 3783737282862 kez söyledin onuda ezberledik ayrıca..
Engin ve derin bilgilerini bilgisiz olan pamukla paylaş işte herkes sana öyle diyor burda tek ben degilki bana saldırıyorsunuz.

Ben tıp okumuş herhalde her şeyi biliyor diye vidaya dedim
Sen mantıksız sorular kralicesi o kötülük tellalı bikere karıştırmayalım lütfen..
Ya lakaplar takan biri..inanmıyorum hala boyle ınsanlar kaldı mı ? Uzun zamandır karsılasmamıstım bu agızla.. yazık ,umarım düzeltir kendini..

O herkes nerde? Herkes kendi adına konusabılır .sen onların avukatı mısın acaba ? Belli ki kültürlü bir aıleden gelıyor arkadasım,ki her cunlesınden de bu belli..

Burası sosyal medya diye ağzına geleni söylemek sana çok normal gelebilir ama inşallah biraz adap yol yordam öğrenirsin ne diyim, Allah akil fikir versin bence çok ihtiyacın var

Ya lakaplar takan biri..inanmıyorum hala boyle ınsanlar kaldı mı ? Uzun zamandır karsılasmamıstım bu agızla.. yazık ,umarım düzeltir kendini..
Sen nerde yaşıyorsun acaba??
Lakap mi kalmışmış valla tam da yakisti gerçi senin bunu söylemene sasirmadim hiç biz milletçe konuşuyoruz bu tarz hayret sen demekki ayrı bir kafadasın

Sen nerde yaşıyorsun acaba??
Lakap mi kalmışmış valla tam da yakisti gerçi senin bunu söylemene sasirmadim hiç biz milletçe konuşuyoruz bu tarz hayret sen demekki ayrı bir kafadasın
Hiçkimseye lakap takmadım da takmam da,hiç bu kadar seviyesızlesmedim , işte insan kendinden bilir işi.. çevren için üzüldüm..

Sen aileme laf edicek insan değilsin olay oralara getirme ben senin ailene laf etmedim bu mu terbiye ahlak şimdi
Güzel oku! Okudugunu anla! Ben sosmodiv arkadasımın ailesınde doktor oldugu için ne gusel kültürlü aıleden gelmiş dedim,senle ılgılı en ufak birsey yok orda!

Güzel oku! Okudugunu anla! Ben sosmodiv arkadasımın ailesınde doktor oldugu için ne gusel kültürlü aıleden gelmiş dedim,senle ılgılı en ufak birsey yok orda!
Noldu yardım gelince ötmeye başladın okadar yazan vardı cvp niye vermedin yazmadın acaba..sosyal medya diyorsun nerden biliyorsun doğru söylediğini..

Noldu yardım gelince ötmeye başladın okadar yazan vardı cvp niye vermedin yazmadın acaba..sosyal medya diyorsun nerden biliyorsun doğru söylediğini..
Soyledıgının dogru oldugu cok belli .yazma tarzından sevıyesı kalıtesı cok belli. Herkesınki belli..agzından bir kotu soz cıkmadı cunku..tartısmayı bilmek bile ayrı bir sanat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…