Okuduğunu anlayamama sorunu bence çok doğal:)) arkadaşın şuan akli biraz karışmış olabilir çünkü onun belirledigi konular disinda konustugumuz icin anlamakta zorluk çekebilir:)Güzel oku! Okudugunu anla! Ben sosmodiv arkadasımın ailesınde doktor oldugu için ne gusel kültürlü aıleden gelmiş dedim,senle ılgılı en ufak birsey yok orda!
Nedense herkesde senin kalitesiz olduğunu düşünüyor hayretSoyledıgının dogru oldugu cok belli .yazma tarzından sevıyesı kalıtesı cok belli. Herkesınki belli..agzından bir kotu soz cıkmadı cunku..tartısmayı bilmek bile ayrı bir sanat..
İşte mal diyerek hakaretlerde bulunarak üste cıkabılıyor birtek , mantıklı cevapları yok cunku ..işin kolayına ve terbıyesızlıgıne kaçıyor..Okuduğunu anlayamama sorunu bence çok doğal:)) arkadaşın şuan akli biraz karışmış olabilir çünkü onun belirledigi konular disinda konustugumuz icin anlamakta zorluk çekebilir:)
Ya buraya gelmek için uydurdun bisi geldin ben senin bilgilerinin doğru olduğuna bile inanmıyorum..Okuduğunu anlayamama sorunu bence çok doğal:)) arkadaşın şuan akli biraz karışmış olabilir çünkü onun belirledigi konular disinda konustugumuz icin anlamakta zorluk çekebilir:)
Kim o herkes? Neredeler? Sen herkes misin?Nedense herkesde senin kalitesiz olduğunu düşünüyor hayret
Faydalı olarak sen ne konustuk acaba ? Bir faydalı bılgı soyle bize!Ya buraya gelmek için uydurdun bisi geldin ben senin bilgilerinin doğru olduğuna bile inanmıyorum..
Senin konustugun kanama ve erken doğumdan başka birşey yok yani burda faydalı
Kaç yaşında kadınsın akıntı hiç.mi gelmedi hayatında onu bile ayrıntılı yazdın yani mide bulandırıcı sekildeİşte mal diyerek hakaretlerde bulunarak üste cıkabılıyor birtek , mantıklı cevapları yok cunku ..işin kolayına ve terbıyesızlıgıne kaçıyor..
Herkes giitikten sonra konuştun sesin cıktı ondan olabilir miKim o herkes? Neredeler? Sen herkes misin?
Doğrudur canim sen öyle diyorsan kesin öyledir zaten, sen üzülme yeterkiYa buraya gelmek için uydurdun bisi geldin ben senin bilgilerinin doğru olduğuna bile inanmıyorum..
Senin konustugun kanama ve erken doğumdan başka birşey yok yani burda faydalı
Çünkü cevap verebilmekte bir maharet olmayınca olmuyor yapacak birşey yok malesefİşte mal diyerek hakaretlerde bulunarak üste cıkabılıyor birtek , mantıklı cevapları yok cunku ..işin kolayına ve terbıyesızlıgıne kaçıyor..
Senın sacma mesajlarını buraya tek tek ekleyerek yorum yapayım mı ? Tabiki akıntı cok onemli ,bunu basitlestırebılrcek kadar basitsın! Bekarken yumurtladıgın için gelıyordu ! Bekarlıkla hamılelık durumları farklı once bunu anla tatlımKaç yaşında kadınsın akıntı hiç.mi gelmedi hayatında onu bile ayrıntılı yazdın yani mide bulandırıcı sekilde
Herkes giitikten sonra konuştun sesin cıktı ondan olabilir mi
Hadi canım hadi sen lafının arkasında dur da canını sıkma ınsanların burda uzaktan iyiydin..Doğrudur canim sen öyle diyorsan kesin öyledir zaten, sen üzülme yeterki
Google sor sen googleSenın sacma mesajlarını buraya tek tek ekleyerek yorum yapayım mı ? Tabiki akıntı cok onemli ,bunu basitlestırebılrcek kadar basitsın! Bekarken yumurtladıgın için gelıyordu ! Bekarlıkla hamılelık durumları farklı once bunu anla tatlım
Canim benim ben senin için geldim zaten, bi yere gidermiyim daha hiç :))Hadi canım hadi sen lafının arkasında dur da canını sıkma ınsanların burda uzaktan iyiydin..
Bende seni bekliyordum canım zatenCanim benim ben senin için geldim zaten, bi yere gidermiyim daha hiç :))
Ne güzel bak buluştuk işte yenidenBende seni bekliyordum canım zaten
Yarın çalışıyoruz tatlım birdaha haftasonuna artık ,byes:))Hadi iyi geceler uyuycam sizle yarın uğraşırım vida bensiz duramadinda geldin zaten
Yok kız eğleniyoruz burda ne gerilmesiNe güzel bak buluştuk işte yenidensen bugün çok gerildin uyu istersen artık senin uykusuz kalmanı istemem
Aaa yapma arada gel sen olmazsan kim soru sorcak pamuk sekerimYarın çalışıyoruz tatlım birdaha haftasonuna artık ,byes:))
Iyi gecelerYok kız eğleniyoruz burda ne gerilmesisende uyu bak geç oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?