2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evet haklısın benim tsh biraz yüksek çıkmıştı sağlık ocağında , doktorum bidaha yaptır hemen hastanede dedi yaptırdım normal çıktı fakat şöyle bişey var bazı doktorlar da şeker yüklemesini sağlık ocağı yapıyo diyo doktor öyle derse mecbur sağlık ocağında yaptırcam ..

Onlara belki şöyle bir argümanla gidilebilir : '' bekleyen kan glukozu kullanıyormuş ve sağlık ocaklarında kan bazen 5 saat kadar bekleyebiliyormus. Bu konuda yine de onerirseniz yaptırayım.'' Tabii bunu onları sinirlendirmeyecek şekilde üst perdeden değil gibi söylemek gerekiyor bazıları kizabiliyor çünkü bazı hastanede çalışan Dr lar da sağlık ocağı şartlarını tam bilemeyebiliyor

Kizlaaar babynest konusunda ne düşünüyorsunuz? ???
Arkadaşım 4 ay önce doğum yaptı ilk aylar hep onda uyudu bebeği sonra şu salıncaklar varya ona ne deniyor bilmyşorum şuan hep onda duruyo ağlarsa hemen ona koyup salla susuyo çok gerekli değil sanki ama netten baktım yapımı çok kolay teyzem terzi ona yaptırcam bi kumaş bi elyaf bitti

İlk gittiğim doktor demişti kan orada bekletiyorlar yanlış çıkması normal diye bu doktor da bilir heralde ama söylemezse ilk doktorun söylediğini söylerim

Ben de acaba kendim yapmayı denesem mi diye düşünüyorum

Kızlar çok merak ediyorum mesela dışarda yürürken (uzun süreli) beliniz ve karnınız Ağrıyomu ben dün dayak yemiş gibiydim akşam

Kızlar çok merak ediyorum mesela dışarda yürürken (uzun süreli) beliniz ve karnınız Ağrıyomu ben dün dayak yemiş gibiydim akşam
Ben çalışıyorum aktif olarak yürüme halindeyim ve evet agriyor hatta az önce çok değişik ağrıyordu aslında zorlamamak lazım

haklısın..Allah m saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın.

Bende kendim yapmayı planlıyorum baby nestimi. Kalıbını falan ayarladım. Ama içine elyaf yerine pamuk yada yün koycam. Elyaf cünkü zararlı sentetik ürün en azından altına yattıgı yere yani pamuk gibi şeylerle yapmak daha iyi olmazmı canım

Benim kendi yapmam konusundaki tek soru isaretim bazı babynestlerde ortopedik sünger kullanıyorlar onu nasıl bulabilirim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…