Evet haklısın benim tsh biraz yüksek çıkmıştı sağlık ocağında , doktorum bidaha yaptır hemen hastanede dedi yaptırdım normal çıktı fakat şöyle bişey var bazı doktorlar da şeker yüklemesini sağlık ocağı yapıyo diyo doktor öyle derse mecbur sağlık ocağında yaptırcam ..Evet 24-28. Haftalar arasında şeker yüklemesi yapılıyor sağlık ocaklarında da yapılabiliyor ama bana sorarsanız hastanede yaptırmak daha iyi çünkü sağlık ocağında kanı aliyorlar da laboratuvara gönderiyorlar da orda kim bilir ne zaman çalışılıyor vs sonucu etkileyebilir diye düşünüyorum.
Karataş hastanesindeSen nerde yaptırıyorsun canm takipleri.
Oralar soğuk olur yaaa evetKız biz donuyoruz Akşehir de
Onlara belki şöyle bir argümanla gidilebilir : '' bekleyen kan glukozu kullanıyormuş ve sağlık ocaklarında kan bazen 5 saat kadar bekleyebiliyormus. Bu konuda yine de onerirseniz yaptırayım.'' Tabii bunu onları sinirlendirmeyecek şekilde üst perdeden değil gibi söylemek gerekiyor bazıları kizabiliyor çünküEvet haklısın benim tsh biraz yüksek çıkmıştı sağlık ocağında , doktorum bidaha yaptır hemen hastanede dedi yaptırdım normal çıktı fakat şöyle bişey var bazı doktorlar da şeker yüklemesini sağlık ocağı yapıyo diyo doktor öyle derse mecbur sağlık ocağında yaptırcam ..
Arkadaşım 4 ay önce doğum yaptı ilk aylar hep onda uyudu bebeği sonra şu salıncaklar varya ona ne deniyor bilmyşorum şuan hep onda duruyo ağlarsa hemen ona koyup salla susuyo çok gerekli değil sanki ama netten baktım yapımı çok kolay teyzem terzi ona yaptırcamKizlaaar babynest konusunda ne düşünüyorsunuz? ???
Bu güzel bir şey aslında eğer bebegin gelişiminde sorun yoksa takılacak bişey de yok keyfini çıkar :)Zaten daha erken canım hissedersiniz 20 haftaya kadar diyolar bende hiç kilo almıyorum anlamadım hala 65 im ilk hamilelik kaldığım da aynıydı ya
İlk gittiğim doktor demişti kan orada bekletiyorlar yanlış çıkması normal diye bu doktor da bilir heralde ama söylemezse ilk doktorun söylediğini söylerimOnlara belki şöyle bir argümanla gidilebilir : '' bekleyen kan glukozu kullanıyormuş ve sağlık ocaklarında kan bazen 5 saat kadar bekleyebiliyormus. Bu konuda yine de onerirseniz yaptırayım.'' Tabii bunu onları sinirlendirmeyecek şekilde üst perdeden değil gibi söylemek gerekiyor bazıları kizabiliyor çünkübazı hastanede çalışan Dr lar da sağlık ocağı şartlarını tam bilemeyebiliyor
Ben de acaba kendim yapmayı denesem mi diye düşünüyorumArkadaşım 4 ay önce doğum yaptı ilk aylar hep onda uyudu bebeği sonra şu salıncaklar varya ona ne deniyor bilmyşorum şuan hep onda duruyo ağlarsa hemen ona koyup salla susuyo çok gerekli değil sanki ama netten baktım yapımı çok kolay teyzem terzi ona yaptırcambi kumaş bi elyaf bitti
Ya makineyle dikiliyor ya ben hiç anlamam o işlerden ama sen dikerim dersen bi bak izle çok basitBen de acaba kendim yapmayı denesem mi diye düşünüyorum
Ben çalışıyorum aktif olarak yürüme halindeyim ve evet agriyor hatta az önce çok değişik ağrıyordu aslında zorlamamak lazımKızlar çok merak ediyorum mesela dışarda yürürken (uzun süreli) beliniz ve karnınız Ağrıyomu ben dün dayak yemiş gibiydim akşam
haklısın..Allah m saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın.Sağlıklı olsunda canım gerisini düşün me bende kız istiyordum bı kızım bı oğlum var kız demesine sevinemedim kist var başında dedi test verdim sonuçlarını bekliyorum ömrümden ömür gidiyor günler geçmiyor hiçkız erkek saglikli olsunlar
Evet ağırınca yavaş yürümeye başlıyorum ama eve gelince Pertim çıkmış oluyo , normal bir durum o zamanBen çalışıyorum aktif olarak yürüme halindeyim ve evet agriyor hatta az önce çok değişik ağrıyordu aslında zorlamamak lazım
Normaldir canım, ben böyle durumlarda nefes nefese bile kalabiliyorum artık, yavaş hareket etmeye çalışıyorum :)Evet ağırınca yavaş yürümeye başlıyorum ama eve gelince Pertim çıkmış oluyo , normal bir durum o zaman
Benim genelde ağrılı geçiyor günler idrar tahlilide temiz çıktı o yüzden büyümeye yoruyorum.Evet ağırınca yavaş yürümeye başlıyorum ama eve gelince Pertim çıkmış oluyo , normal bir durum o zaman
Evet mantıklı bide ben kilo aldım ondanda olabilir diyorumBenim genelde ağrılı geçiyor günler idrar tahlilide temiz çıktı o yüzden büyümeye yoruyorum.
Olabilir ama işte insan bilemiyor çok rahatsız ediyorsa doktoruna söyle bence tahlil falan yapar belki.Evet mantıklı bide ben kilo aldım ondanda olabilir diyorum
Bende kendim yapmayı planlıyorum baby nestimi. Kalıbını falan ayarladım. Ama içine elyaf yerine pamuk yada yün koycam. Elyaf cünkü zararlı sentetik ürün en azından altına yattıgı yere yani pamuk gibi şeylerle yapmak daha iyi olmazmı canımArkadaşım 4 ay önce doğum yaptı ilk aylar hep onda uyudu bebeği sonra şu salıncaklar varya ona ne deniyor bilmyşorum şuan hep onda duruyo ağlarsa hemen ona koyup salla susuyo çok gerekli değil sanki ama netten baktım yapımı çok kolay teyzem terzi ona yaptırcambi kumaş bi elyaf bitti
Benim kendi yapmam konusundaki tek soru isaretim bazı babynestlerde ortopedik sünger kullanıyorlar onu nasıl bulabilirim bilemedimBende kendim yapmayı planlıyorum baby nestimi. Kalıbını falan ayarladım. Ama içine elyaf yerine pamuk yada yün koycam. Elyaf cünkü zararlı sentetik ürün en azından altına yattıgı yere yani pamuk gibi şeylerle yapmak daha iyi olmazmı canım
İstanbuldaysan eminonunde belki vardır ordaki çarşılarda.Benim kendi yapmam konusundaki tek soru isaretim bazı babynestlerde ortopedik sünger kullanıyorlar onu nasıl bulabilirim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?