O zamana uzun kol takım aldım ben alt üst ve şapkası var ebebektenEvet işte insanın aklını kurcalayan şey bebis ilk doğduğunda cilt altı yağ dokusu tam oluşmadığı için yine de usuyebiliyormuş. Sıkıntı ilk 2-3 hafta zaten :) kafa karıştırıyor..
Ben direkt gidim diyorumBence sen ara aile hekimini bi unutmuş olmasınlar
geçse de yaptırmak lazım, mutlaka gidin sağlık ocağına. baya önemliymiş çünkü :)Ya benim geçti o zaman size göre 20+3 oldum bugun
Demi dede olmak kolay değilBi de eda baby hastane çıkışları dikkatimi çekti. O da 230 TL civarında ama kumaşı çok güzeldi :/ hediye alacaklara çıtlatılabilir
nerde yaşıyosunuz bilmiyorum ama geçen sene mayısta istanbul bizim icin bile bayağı soğuktu. dediğiniz gibi temmuz sonu gibi ancak kısa kollu giydirebiliriz sanırım o da ancak gündüzbir de tulumlar çok lazım oluyomuş bu Arada geçen mayısta doğum yapan arkadaşım mayısın sonunda bebeğini kısa kol giydirmeye başlamıştı ve geçen de de instada arşive baktım nisan da dondurma yemeye başlamışımMayıs feci sıcakmış bu senede öyle olursa çokta kalın şeylerin alınmaması gerektiğini düşünüyorum Temmuz’da kısa kola başlarlar heralde yanlışmıyım ?
Aynen şuan hazırlanıyorum gitmek içingeçse de yaptırmak lazım, mutlaka gidin sağlık ocağına. baya önemliymiş çünkü :)
aynen öyle, bizde yardımcı olmak istiyoruz tabiki o yüzden buradayız. hem bilgi almak hem bilgi vermek içinAynen şuan hazırlanıyorum gitmek içinbakın işte bu grup iyiki var yoksa ben nereden bilecektim de aşıyı da gidecektim, bi haber olacaktım yani ...
Bursadayım ben mayısta 34 derece diye hikaye atmışım yakınız aslında , Mayıs sonu olabilir emin değilimnerde yaşıyosunuz bilmiyorum ama geçen sene mayısta istanbul bizim icin bile bayağı soğuktu. dediğiniz gibi temmuz sonu gibi ancak kısa kollu giydirebiliriz sanırım o da ancak gündüz
Şu hafta bitince gel dediler mi? Eğer öyle dedilerse aramazlar. Bana 18 i bitir gel dedi ama ben 20. Haftada ayrıntılıdan çıkıp oraya giderim inşallahBen direkt gidim diyorum
Hayır hiçbişe demedi arıcaz dedi sadeceŞu hafta bitince gel dediler mi? Eğer öyle dedilerse aramazlar. Bana 18 i bitir gel dedi ama ben 20. Haftada ayrıntılıdan çıkıp oraya giderim inşallah
olabilir valla ben ramazanda üşüyodum diye hatırlıyorum o yüzden öyle dedimBursadayım ben mayısta 34 derece diye hikaye atmışım yakınız aslında , Mayıs sonu olabilir emin değilim
Hayır hiçbişe demedi arıcaz dedi sadece
Kış gelmedikiolabilir valla ben ramazanda üşüyodum diye hatırlıyorum o yüzden öyle dedim ☺
bu sene kış uzun sürücekmiş öyle dediler ama görücez bakalımm
Ne tarafta son canm ben Bornova tarafındaEveeet :)
Sen bi git sor canım benim 18 de gitmem lazımdı ama daha yeni gidebildim ikinci dozda bir ay sonra vurulcam.ben şuan 20+2 yim canımYa beni aramadılar 20+3 oldum bugün ben gidim diyorum sen kaçsın ?
Beni 18 de çağırmışlardı ben anca gidebildim ikinci doz bir ay sonra vurulcam.Beni henüz cagirmadilar 20. Haftayı bekliyorum :)
Bende normalde 18 deydi ama biraz rahatsızdım gidemedim ikinci doz vurulcak mısın.ben 18+3 te yaptırdım. 18-20 arası diyorlar zaten.
Ya benim kasıklarımda genelde ağrı oluyor ondan mı acaba nerde olduklarını da tam bilmiyoruz ki sen hareketlerini hissediyor musun?Bu arada bu haftasonu bebisi görmeye gittim Dr a. Rahim duvarına ayaklarini dayamış adimliyordu daha 18 haftalıkDr biraz büyüdüğünde bunu yaparsa doguruyorum sanabilirsin haberin olsun dedi. Çok ağrı yapıyormuş öyle olunca yandık
Yatağın yani için çok kullanışlı yer kaplanıyor ama kızım çok çok gazlı bı bebekdi asla durmadı kucagimda uyuttum hep sonra da şu eski usul iki ip cingen salıncağı kurdum salonun ortasına 1 yaşına kadar onda yattıGorunus Olarak güzel ama hiç kullanışlı olmadi ben bi iki ay sonra birine vermiştim. Hamak sanki daha kullanışlı olur gibi :) ben salonda elektrikli beşik kullanıyordum çok rahatti onuda düşünebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?