Ama eve gelip dinlenince geçiyo o yüzden çok da üzerine düşmüyorum aman aman bişe olmadıkçaOlabilir ama işte insan bilemiyor çok rahatsız ediyorsa doktoruna söyle bence tahlil falan yapar belki.
Gecmıs olsun inşallah oda gecer nır an once. Ben kullanmadım hiç bılgım yok canım. Ama dr onerdıyse korkma.Tartışmalar olmuş üzüldüm gerek yok arkadaşlar tartışmayın, neyse konuyu değiştireyim, ben bugün detaylıya girdim her şey iyi ama kan ve idrar tahlili yapılmıştı enfeksiyon çıktı doktor infex 200 mg antibiyotik verdi kullanmakta biraz tereddütte kaldım kullanan var mı acaba
Dinlenince geçmesi iyi bişey canımAma eve gelip dinlenince geçiyo o yüzden çok da üzerine düşmüyorum aman aman bişe olmadıkça
Canım sen geçenlerde girmemiş miydin detaylı ya ben kullanmadım ama doktor verdiyse sıkıntı olmaz herhalde canım idrarda mı enfeksiyon çıktı kan da mıTartışmalar olmuş üzüldüm gerek yok arkadaşlar tartışmayın, neyse konuyu değiştireyim, ben bugün detaylıya girdim her şey iyi ama kan ve idrar tahlili yapılmıştı enfeksiyon çıktı doktor infex 200 mg antibiyotik verdi kullanmakta biraz tereddütte kaldım kullanan var mı acaba
İzmirdeyim :)İstanbuldaysan eminonunde belki vardır ordaki çarşılarda.
Orda vardır belki oyle yerler izmiri bilmiyorum cok sen daha iyi bilirsin.İzmirdeyim :)
Benim deneyimim ya da bilgim yok ama deneyimli annelerden Lansinoh markasinin da tavsiye edildigini cok duydum. Onu da buraya ekliyimEveeet gebeciklerrr sıra geldi süt sagma pompası incelemelerinesabahtandir oku oku bitiremedim ama en çok avent onerilmis bi de ameda lactalline diye bi marka var ama o çok çok pahalı . Medela marka çok acitiyormus. Chicco nerde okuduysam hepsi lanet etmiş . Avent in bozulma ihtimalinden bahsetmiş bi iki kişi . Mamajoo görece yeni galiba çok fazla yorum göremedim. Medela çok gürültülüymüş bir de... anladığım kadarıyla bebek emse de emmese de herkesin süt pompasina ihtiyacı oluyormuş . Sizin bu konuda deneyim ya da bilgileriniz var mı ?
benimde çok merak ettiğim bir konu gerçekten. mamajoo evet yeni bir marka ama, reklam anlasması olmayan bir blogger diğer makinelerde 2-3 damla olurken bunda yarım biberon sağabildiğini söylemişti. fiyatı da uygun diye onu düşündüm benEveeet gebeciklerrr sıra geldi süt sagma pompası incelemelerinesabahtandir oku oku bitiremedim ama en çok avent onerilmis bi de ameda lactalline diye bi marka var ama o çok çok pahalı . Medela marka çok acitiyormus. Chicco nerde okuduysam hepsi lanet etmiş . Avent in bozulma ihtimalinden bahsetmiş bi iki kişi . Mamajoo görece yeni galiba çok fazla yorum göremedim. Medela çok gürültülüymüş bir de... anladığım kadarıyla bebek emse de emmese de herkesin süt pompasina ihtiyacı oluyormuş . Sizin bu konuda deneyim ya da bilgileriniz var mı ?
Ben de düşündüm onu baya en sonunda eşimle konuştum, ilk aylar sık emzirme için yanımızda uyuması onun için uygun mu diye o da tabii ki öyle olması gerektiğini söyledi ben uyuyakalirsam o uyandiracakmis beniEki Görüntüle 2581735
peki sizce babyneste gerek var mı? kullanıslı mıdır acaba emin olamıyorum bu konuda
Ben galiba Philips avent alacağım . Araştırmam sonucunda hem en nazik acitmayan hem biberonlariyla uyumlu hem de sterilizatörlerde kolayca temizlenebilir hem de emiş gücü yüksek o görünüyorbenimde çok merak ettiğim bir konu gerçekten. mamajoo evet yeni bir marka ama, reklam anlasması olmayan bir blogger diğer makinelerde 2-3 damla olurken bunda yarım biberon sağabildiğini söylemişti. fiyatı da uygun diye onu düşündüm ben ☺
Kendi yatagina almayacaksan gerek yok diyen de varEki Görüntüle 2581735
peki sizce babyneste gerek var mı? kullanıslı mıdır acaba emin olamıyorum bu konuda
Benim kendi yapmam konusundaki tek soru isaretim bazı babynestlerde ortopedik sünger kullanıyorlar onu nasıl bulabilirim bilemedim
Ben de alcam aynısını düşünüyorum. Yani ilk aylar aramızda bununla yatsın beşiği büyük odasından çıkarıp yanıma alamam gibi.Ben de düşündüm onu baya en sonunda eşimle konuştum, ilk aylar sık emzirme için yanımızda uyuması onun için uygun mu diye o da tabii ki öyle olması gerektiğini söyledi ben uyuyakalirsam o uyandiracakmis benianne yani beşik ayrıca almaktansa babynest alayım diye düşündüm ben de, bi de koltukta vs düşmesin diye çevresini yastıkla sarmaktan iyidir
anne yanı aldım beşiğimi zaten o zaman gerek yokKendi yatagina almayacaksan gerek yok diyen de var
evet o da cok öneriliyor. fiyatları biraz uçuk sanki sadeceBen galiba Philips avent alacağım . Araştırmam sonucunda hem en nazik acitmayan hem biberonlariyla uyumlu hem de sterilizatörlerde kolayca temizlenebilir hem de emiş gücü yüksek o görünüyor
ben beşiğimi anne yanı aldım o yüzden gerek yok o zaman, ben ezerim çocuğu diye korkuyorumBen de düşündüm onu baya en sonunda eşimle konuştum, ilk aylar sık emzirme için yanımızda uyuması onun için uygun mu diye o da tabii ki öyle olması gerektiğini söyledi ben uyuyakalirsam o uyandiracakmis benianne yani beşik ayrıca almaktansa babynest alayım diye düşündüm ben de, bi de koltukta vs düşmesin diye çevresini yastıkla sarmaktan iyidir
Ben de anne yani dusundugum icin nest almayi dusunmuyorum canimanne yanı aldım beşiğimi zaten o zaman gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?