2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Gereksız gruplaşmalar gereksız tartısmalar karsılıklı yakışıksız atışmalar...
Daha oncede fıkrımı belırtmıstım. Isteyen ıstedıgını sorar yazar çizer. İsteyen ıstedıgını okur okumaz cevap vermez. Burası ortak olan ve fıkır beyan edip etmemek serbest. İsteyen a sorar ısteyen b. Kimi pinpiriklidir kimi soguk kanlı. Kim ne yazıyor, ne basıt, ne kötü dıye bakılmaksızın daha yapıcı fıkır beyan etmeyı denemelısınız, komık basıt yada zor geliyorsa cevap vermezsınız.Sıze gore cok basıt olan bırsey baskasına gore tuhaf ilginç gelebılır. Bunca eleştırılerınız yetmedıgı gıbı sınıf catısmalarına gırmenızde bırbırınızın alt üst seviyesi içinde yarışmanızda ayrı bır latife.
Yakışık almayan konular uzerıne tartısıp baska ay dogum yapacak grup annelerinın muhabbetlerı ıle de kıyaslamanızda yararsız.
Kişilik catısmasını bı kenara bırakın bıldıklerınızi sandıklarınızı duzgunce paylasın ıstegınız geregı.Kimsede kımseye kıl tüy kordon yada şunu okudum bunu okudum yarışına gırmesın. Özgur bır ortak platform ısteyen ıstedıgını yazsın. Kımın nerde nasıl ne sevıyede kımlerle nasıl bır ortamda yasadıgını ne ogrenıp ne ogrenmedıgıni bılemezsınız. Elınızden gelıyorsa yardımcı olun. İstemıyorsanız bırakın kendı haline.

Tartışmalar olmuş üzüldüm gerek yok arkadaşlar tartışmayın, neyse konuyu değiştireyim, ben bugün detaylıya girdim her şey iyi ama kan ve idrar tahlili yapılmıştı enfeksiyon çıktı doktor infex 200 mg antibiyotik verdi kullanmakta biraz tereddütte kaldım kullanan var mı acaba

Gecmıs olsun inşallah oda gecer nır an once. Ben kullanmadım hiç bılgım yok canım. Ama dr onerdıyse korkma.

Canım sen geçenlerde girmemiş miydin detaylı ya ben kullanmadım ama doktor verdiyse sıkıntı olmaz herhalde canım idrarda mı enfeksiyon çıktı kan da mı

Eveeet gebeciklerrr sıra geldi süt sagma pompası incelemelerine sabahtandir oku oku bitiremedim ama en çok avent onerilmis bi de ameda lactalline diye bi marka var ama o çok çok pahalı . Medela marka çok acitiyormus. Chicco nerde okuduysam hepsi lanet etmiş . Avent in bozulma ihtimalinden bahsetmiş bi iki kişi . Mamajoo görece yeni galiba çok fazla yorum göremedim. Medela çok gürültülüymüş bir de... anladığım kadarıyla bebek emse de emmese de herkesin süt pompasina ihtiyacı oluyormuş . Sizin bu konuda deneyim ya da bilgileriniz var mı ?

Benim deneyimim ya da bilgim yok ama deneyimli annelerden Lansinoh markasinin da tavsiye edildigini cok duydum. Onu da buraya ekliyim

benimde çok merak ettiğim bir konu gerçekten. mamajoo evet yeni bir marka ama, reklam anlasması olmayan bir blogger diğer makinelerde 2-3 damla olurken bunda yarım biberon sağabildiğini söylemişti. fiyatı da uygun diye onu düşündüm ben

peki sizce babyneste gerek var mı? kullanıslı mıdır acaba emin olamıyorum bu konuda

Eki Görüntüle 2581735
peki sizce babyneste gerek var mı? kullanıslı mıdır acaba emin olamıyorum bu konuda
Ben de düşündüm onu baya en sonunda eşimle konuştum, ilk aylar sık emzirme için yanımızda uyuması onun için uygun mu diye o da tabii ki öyle olması gerektiğini söyledi ben uyuyakalirsam o uyandiracakmis beni anne yani beşik ayrıca almaktansa babynest alayım diye düşündüm ben de, bi de koltukta vs düşmesin diye çevresini yastıkla sarmaktan iyidir

Ben galiba Philips avent alacağım . Araştırmam sonucunda hem en nazik acitmayan hem biberonlariyla uyumlu hem de sterilizatörlerde kolayca temizlenebilir hem de emiş gücü yüksek o görünüyor

Benim kendi yapmam konusundaki tek soru isaretim bazı babynestlerde ortopedik sünger kullanıyorlar onu nasıl bulabilirim bilemedim
Ben de alcam aynısını düşünüyorum. Yani ilk aylar aramızda bununla yatsın beşiği büyük odasından çıkarıp yanıma alamam gibi.

Ben galiba Philips avent alacağım . Araştırmam sonucunda hem en nazik acitmayan hem biberonlariyla uyumlu hem de sterilizatörlerde kolayca temizlenebilir hem de emiş gücü yüksek o görünüyor
evet o da cok öneriliyor. fiyatları biraz uçuk sanki sadece

ben beşiğimi anne yanı aldım o yüzden gerek yok o zaman, ben ezerim çocuğu diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…