2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Cevabın için teşekkür ederim Benden de takip istedi fakat ilaçlardan olacağını söylemedi. Kafama takıldı biraz ama 15 gün sonra tahlil vericem insallah düşer. Bende vitaminlerden şüphelendim çünkü daha önce normaldi

merhabalar bugün çıkacak sonuçlarım dilerim normal çıkarKaşıntı şikayetim vardı bunun üzerine tahlil istedi doktorum paylaşırım sonucunu
Karaciğer enzimlerini kasıntıyla iliskilendiriyorlar ama doktorum çatlağa bağlı olabileceğini de söylemişti. Döküntü varsa o zaman bağdaştırıyorlar sanirim

Evet mesela bende folik asit kesildi. Vitaminler yapabilir dedi doktorum. İnşallah düşer canım

Canım süt altta 3 gün buzluk kısmında 3 ay duruyor çok uzun süre muhafaza edilmiyo

Uzanırken daha çok hissediyorum ama artık otururken falan da fark ediliyor günde 10 kere falan galiba hissediyorum

Merhaba arkadaşlar gün içinde bebeğinizin hareket sıklığı nasıl
Canım senin haftan 19. haftaysa daha bebek hareketi saymak için çok erken. Ben 23. haftadayım 10-15 kere hissediyorum gün içinde. Senin haftanda bir gün hissedip birkaç gün hissetmemen de çok normal.

Merhaba arkadaşlar gün içinde bebeğinizin hareket sıklığı nasıl
Biz aynı haftadayız seninle. Benim bu ara hiç belli değil. Arkadaşlar saymak için erken demişlerdi bi kaç gun durgundu. Arada sırada zayıf zayıf dokunuyordu. Korktum hatta buraya da yazdım çünkü agzıma bir lokma birşey alsam içim de zıp zıp zıplıyordu adeta. Sonraki gunler normale döndü. Bugunde yine arada dokunuyor biraz güçlendi sanırım daha guçlü artık hareketleri. Maşallah.

Canım senin haftan 19. haftaysa daha bebek hareketi saymak için çok erken. Ben 23. haftadayım 10-15 kere hissediyorum gün içinde. Senin haftanda bir gün hissedip birkaç gün hissetmemen de çok normal.
Demi canım haklisin ilk başlardada öyleydi saatleri var kahvaltıdan sonra gece uzanırken benimki o saatlere bugün bebek uymayınca biraz evhamlandim ama kendimi idare edebildim başa cikabildim kendimle korkmamam ıçın şeker yersem tatlı falan işte kıpırdıyor hayirlisyla 20 gun sonra gorseydik canım senin doğum hastanesinde randevun her ay mı var Benim dündü ta nisan ayına verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…