Cevabın için teşekkür ederimCanım benim gebelik sonrası alt değerim yükseldi. Tüp bebek gebesiyim. Bir sürü progestan içeren ilaç iğne kullandım. 11 Ekimde ayak ağrılarım için doktora gitmiştim o bu değerleri istemişti orda normal çıktı. 22 kasımda kalp atışını duyduğum gün kadın doğumcum istedi alt yüksek. Gebelik ile ortaya çıktığını anladı ilaçlardan dedi. O süreçte ilaçları kesemediler. 12. Haftadan sonra ilaçlar kesildi prolutex diye bir iğnem vardı onu bırakınca iki haftada geri düştü. Ultrasona da girdim ciğere bir tahribatı olmuşmu diye çok şükür normaldi her şey. Benim ilaç yapıyordu kesince düştü.
Karaciğer enzimlerini kasıntıyla iliskilendiriyorlar ama doktorum çatlağa bağlı olabileceğini de söylemişti. Döküntü varsa o zaman bağdaştırıyorlar sanirimmerhabalar bugün çıkacak sonuçlarım dilerim normal çıkarKaşıntı şikayetim vardı bunun üzerine tahlil istedi doktorum paylaşırım sonucunu
Evet mesela bende folik asit kesildi. Vitaminler yapabilir dedi doktorum. İnşallah düşer canımCevabın için teşekkür ederimBenden de takip istedi fakat ilaçlardan olacağını söylemedi. Kafama takıldı biraz ama 15 gün sonra tahlil vericem insallah düşer. Bende vitaminlerden şüphelendim çünkü daha önce normaldi
Canım süt altta 3 gün buzluk kısmında 3 ay duruyor çok uzun süre muhafaza edilmiyoBenim aklımda şöyle bir durum da var aslında , hani bazen hastalık vs ya da hiçbir şey olmadan bebislerin sütten mecburen mahrum kalabildigi ya da sütun erken kesildiği durumlar olabiliyor ya. O zamanlar için sut varken nolur nolmaz diye fazlasını depolamak için kullanılabilir mi acaba diyebi de bebek emdikten sonra memede kalan son sütü boşaltmak da sütün artmasını sagliyormus ya...
Merhaba canım ben hareket halindeyken fazla hissetmiyorum, ama uzanınca ya da geceleri daha çok hissediyorum.Merhaba arkadaşlar gün içinde bebeğinizin hareket sıklığı nasıl
Canim bende ilk defa bugun hissettim ama cok zayif hareketlerdi o an duugulandim birdenUzanırken daha çok hissediyorum ama artık otururken falan da fark ediliyor günde 10 kere falan galiba hissediyorum
İlk gebeliğin mi canım ilk ise ancak benim 3. Olunca iki haftadır falan hissediyorumCanim bende ilk defa bugun hissettim ama cok zayif hareketlerdi o an duugulandim birden
Canım senin haftan 19. haftaysa daha bebek hareketi saymak için çok erken. Ben 23. haftadayım 10-15 kere hissediyorum gün içinde. Senin haftanda bir gün hissedip birkaç gün hissetmemen de çok normal.Merhaba arkadaşlar gün içinde bebeğinizin hareket sıklığı nasıl
benimde 3uncu bende Bayadır hissediyorum@ays1
İlk gebeliğin mi canım ilk ise ancak benim 3. Olunca iki haftadır falan hissediyorum
Biz aynı haftadayız seninle. Benim bu ara hiç belli değil. Arkadaşlar saymak için erken demişlerdi bi kaç gun durgundu. Arada sırada zayıf zayıf dokunuyordu. Korktum hatta buraya da yazdım çünkü agzıma bir lokma birşey alsam içim de zıp zıp zıplıyordu adeta. Sonraki gunler normale döndü. Bugunde yine arada dokunuyor biraz güçlendi sanırım daha guçlü artık hareketleri. Maşallah.Merhaba arkadaşlar gün içinde bebeğinizin hareket sıklığı nasıl
İlk evet@ays1
İlk gebeliğin mi canım ilk ise ancak benim 3. Olunca iki haftadır falan hissediyorum
Aynen canım uzanınca oluyor geceleri bide gündüz kıpırdamıyor bide kahvaltıdan sonra sadeceMerhaba canım ben hareket halindeyken fazla hissetmiyorum, ama uzanınca ya da geceleri daha çok hissediyorum.
Benimde aynen senin gibi canım bir yere gittiğim gün ne yersem yiyeyim kıpırdamaz bugün bir yere cikmadimda hareketleri seyrekti birazUzanırken daha çok hissediyorum ama artık otururken falan da fark ediliyor günde 10 kere falan galiba hissediyorum
Güzel canım ya gerçekten rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucaklarimiza versin kiminde gönlünde ne varsa rabbim rızasıyla hayirlisiyla kabul etsin inşallahCanim bende ilk defa bugun hissettim ama cok zayif hareketlerdi o an duugulandim birden☺
Demi canım haklisin ilk başlardada öyleydi saatleri var kahvaltıdan sonra gece uzanırken benimki o saatlere bugün bebek uymayınca biraz evhamlandim ama kendimi idare edebildim başa cikabildim kendimle korkmamam ıçın şeker yersem tatlı falan işte kıpırdıyor hayirlisyla 20 gun sonra gorseydik canım senin doğum hastanesinde randevun her ay mı var Benim dündü ta nisan ayına verdilerCanım senin haftan 19. haftaysa daha bebek hareketi saymak için çok erken. Ben 23. haftadayım 10-15 kere hissediyorum gün içinde. Senin haftanda bir gün hissedip birkaç gün hissetmemen de çok normal.
Amin canim cumlemizinAllah yardımcın olsun. Sağlıkla geçsin bu günler inşallah
İyi çıktı değerlerim şükürKaraciğer enzimlerini kasıntıyla iliskilendiriyorlar ama doktorum çatlağa bağlı olabileceğini de söylemişti. Döküntü varsa o zaman bağdaştırıyorlar sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?