- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
Ay aynen dediğin gibi başta öyleydi bu aralar duruldu demekki normalmiş kız bende kocama diyorum diyor sen boşuna takıntı ediyon geçen günde diyon kımıldamadı bak kımıldadı diye ay yarabbim hayırlısıyla gelsin minnaklar ben daha cinsiyetini bile öğrenmedim tahmin bile yokBiz aynı haftadayız seninle. Benim bu ara hiç belli değil. Arkadaşlar saymak için erken demişlerdi bi kaç gun durgundu. Arada sırada zayıf zayıf dokunuyordu. Korktum hatta buraya da yazdım çünkü agzıma bir lokma birşey alsam içim de zıp zıp zıplıyordu adeta. Sonraki gunler normale döndü. Bugunde yine arada dokunuyor biraz güçlendi sanırım daha guçlü artık hareketleri. Maşallah.
Şükür ki benim de sonuçlarım temiz çıktı besin alerjisi olabillir dedi doktorum daha iyi gibiyim allah şükür azaldı sanki kaşıntı ama gerçekten zordu bir iki gün çok endişelendimcanim ben ilk gebeligimde benzer bir sorun yasadim 24 saat hic durmadan kasiniyordum karaciger ve safraya bakildi temiz cikti gebelik alerjisi teshisi kondu 2 defa kortizon vurundum tam gecmedi kasintim ama baya rahatlamistim umarim ciddi bir sorun cikmaz cok iyi bilirim o kaşıntıyı Allah yardimcin olsun
Hiç korkma çok normal hareket konusu. Ben 21. Haftaya kadar düzensiz hissettim. Bazen hissediyordum, birkaç gün hissetmediğim oluyordu. Artık her gün hissediyorum ama hareketlerini saymıyorum. Riskli gebeliklerde doktor saydırıyormuş hareketi ama sen hiç canını sıkma :) cinsiyeti öğrendin mi? Ben geçen hafta detaylıya girdim. 25 şubatta doğum hastanesinde randevum var. Sonrasında her ay randevum var doğuma kadar :) hatta yanılmıyorsam mart ayında hem anestezi uzmanıyla, birkaç gün sonra da hastane ebesiyle olmak üzere iki randevum var.Demi canım haklisin ilk başlardada öyleydi saatleri var kahvaltıdan sonra gece uzanırken benimki o saatlere bugün bebek uymayınca biraz evhamlandim ama kendimi idare edebildim başa cikabildim kendimle korkmamam ıçın şeker yersem tatlı falan işte kıpırdıyor hayirlisyla 20 gun sonra gorseydik canım senin doğum hastanesinde randevun her ay mı var Benim dündü ta nisan ayına verdiler
Anladim canim teşekkür ederim bilgilerin için. Tecrubesiz olduğum icin ondan sanirimDoktor bebeği ile alakalı değil kendisi az kilo aldığı için doğumu kolay olur demistir bence çünkü bebeğin kilosu için konuşmak şuan çok zor belki 37.hafta dogucak belki 40.haftayı geçicek, yani bebeğin kilosu şuan bir kriter olamaz doğum için. Eğer bebeğin kilosu haftasına gore en az 2 hafta az yada en az 2 hafta fazla ise o zaman bebeğin gelişimini incelerler.
Canım pmi bana hep sıkıntı çıkardı o yüzden ben aralikta doğum hastanesindenrandevu aldim geçen hafta dosya yaptilar dünde ebeyle randevum vardı gittim kadın ordinance verdi pmi kayıt icin bide doğum dersleri var katılmak istermisin falan bir saat yol gidiyom bir saat geliyom otobüsle gelemem dedim sonraki randevuyu iki ay sonra verdi anestezi içinde ayrı verdi ben çok kararsizim bu anestezi konusunda ama galiba istemicem sen ne dusunuyon bu konuda canım dediğim gibi şubat ve martta sağlık ocağı bakacak nisanda da tekrar doğum hastanesi inşallahHiç korkma çok normal hareket konusu. Ben 21. Haftaya kadar düzensiz hissettim. Bazen hissediyordum, birkaç gün hissetmediğim oluyordu. Artık her gün hissediyorum ama hareketlerini saymıyorum. Riskli gebeliklerde doktor saydırıyormuş hareketi ama sen hiç canını sıkma :) cinsiyeti öğrendin mi? Ben geçen hafta detaylıya girdim. 25 şubatta doğum hastanesinde randevum var. Sonrasında her ay randevum var doğuma kadar :) hatta yanılmıyorsam mart ayında hem anestezi uzmanıyla, birkaç gün sonra da hastane ebesiyle olmak üzere iki randevum var.
ben lansinoh gogus pomapasi kullanmistim hic acitmiyordu hastane tipleri cok kuvvetli oldugu icin onlar acitiyor diye duymustum benBen maalesef hemen işe dönmeyi planlıyorum zaten o yüzden bana lazım olacak. Hangi markayı kullanmıştınız siz? Bazıları acıtıyormuş sanırım.
Canım cok gecmis olsun ,bu alerji neden olmuş yedigin biseydenmi yoksa içten gelen bi rahatsizlikmi ,sebebini merak ettimcanim ben ilk gebeligimde benzer bir sorun yasadim 24 saat hic durmadan kasiniyordum karaciger ve safraya bakildi temiz cikti gebelik alerjisi teshisi kondu 2 defa kortizon vurundum tam gecmedi kasintim ama baya rahatlamistim umarim ciddi bir sorun cikmaz cok iyi bilirim o kaşıntıyı Allah yardimcin olsun
Geceleri 1 2 defa gündüz de bazen 1 2 defa hissediyorum pıt pıt vuruyor. Ama ultrasonda en son halay çekiyordu bilmiyorum vallaMerhaba arkadaşlar gün içinde bebeğinizin hareket sıklığı nasıl
Merhaba. Benim de ALT ve AST değerlerim yüksek çıktı. Bir de kolesterol çok yüksek. Doktorum bir dahiliye uzmanına gitmemi önerdi. Cuma günü gideceğim. Belki tekrar test ister. Bilmiyorum.MerhabalarrÇok sık yorum yapmıyorum buraya ama sürekli takipteyim. Grupta biraz araştırma yaptım bu konuda yazan olmamış o yüzden sormak istiyorum. Kan tahlilinde ALT ve AST değerlerinde yükselme olan var mi? Karaciğer enzimleriyle ilgili değerler yüksek çıkan varsa cevap verebilir mi doktorunuz nasıl yorumladı?
MaşallahGeceleri 1 2 defa gündüz de bazen 1 2 defa hissediyorum pıt pıt vuruyor. Ama ultrasonda en son halay çekiyordu bilmiyorum valla
Amin canım benim hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım miniklerimizi inşallahMaşallahdemekki normalmiş o zaman canım Sağolasın sağlıkla gelsinlar
Mrb pomba almak şart mımerhaba elektrikli mi hangi modeli linkini verebilir misiniz bende araştırıyorum da
ben 3 ay sonra işe döneceğim için sağıp saklamam lazım bana şart yani. siz kendinize göre değerlendirinMrb pomba almak şart mı
Merhaba şart değil ben çalıştığım ve işyerşnde de sağmam gerektiği için almıştımMrb pomba almak şart mı
Bende de enfeksiyon çıktı ama kültürde üreme çıkamadığı için ilaç vermedi dr bol su iç dediTartışmalar olmuş üzüldüm gerek yok arkadaşlar tartışmayın, neyse konuyu değiştireyim, ben bugün detaylıya girdim her şey iyi ama kan ve idrar tahlili yapılmıştı enfeksiyon çıktı doktor infex 200 mg antibiyotik verdi kullanmakta biraz tereddütte kaldım kullanan var mı acaba
Bol su içmek gerekir de işte içemiyorum ya içmemiz lazımBende de enfeksiyon çıktı ama kültürde üreme çıkamadığı için ilaç vermedi dr bol su iç dedi
Ben pompayi almak zorunda kalmistim ilk dogumumda cunku dogumdan bi kac gun sonra ğoguslerim asiri sisti süt doldu kizim gogus ucumu alamadi sislikten mecbur pompayla sagip yumusattim o sekilde emebildi benim icin olmazsa olmaz bir alet.Mrb pomba almak şart mı
Maşallah canımİlk eveto yuzden cok tuhaf duygular icine girdim
Yurt dışında misin canım bana 4. Kez kız dedi Dr bugün . Bı de devlet hastanesi ne gideyim dedim üçlü testi verdim ikiliyi yaptirmamisdim .bı de ben tatlı bişey yiyince daha iki dk geçmeden kipirdanmaya başlıyor belki psikolojik ama cidden tatlı yiyince çok hareket ediyor ..Ay
Ay aynen dediğin gibi başta öyleydi bu aralar duruldu demekki normalmiş kız bende kocama diyorum diyor sen boşuna takıntı ediyon geçen günde diyon kımıldamadı bak kımıldadı diye ay yarabbim hayırlısıyla gelsin minnaklar ben daha cinsiyetini bile öğrenmedim tahmin bile yok
Anladım cnm sart değil ama gereklide olabilir yaniBen pompayi almak zorunda kalmistim ilk dogumumda cunku dogumdan bi kac gun sonra ğoguslerim asiri sisti süt doldu kizim gogus ucumu alamadi sislikten mecbur pompayla sagip yumusattim o sekilde emebildi benim icin olmazsa olmaz bir alet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?