İnsallah normal seviyeye düşer değerlerin, insan stres oluyor ama çoğu gebelikte bu tarz durumlar ortaya çıkabiliyormuş. Cuma gidince haber verir misin bakalım doktor ne diyecek...Merhaba. Benim de ALT ve AST değerlerim yüksek çıktı. Bir de kolesterol çok yüksek. Doktorum bir dahiliye uzmanına gitmemi önerdi. Cuma günü gideceğim. Belki tekrar test ister. Bilmiyorum.
Merhabalar herkes nasıl?Ben uzun süredir yokum.Çünkü çok zor geçiyor hamileliğim.Rahimde E.coli ve mantar çıktı çıktı.Mantar neyse de E.coli duymuşsunuzdur belki,antibiyotik dirençli bir bakteri ve etki edecek antibiyotiği kullanamadığım inanılmaz kasık ağrıları ile yaşıyorum.Sürekli rapor al al.Devlette öğretmenim konularda bir sürü sıkıntı yaşadım.Birde okulda düştüm onunla uğraştık falan güzel ama zor bir süreçten geçiyorum. Cinsiyetide bir türlü göstermiyor minnoşum.2 doktor erkek gibi dedi ama tam bir şey demediler.Sizler nasılsınız?
Ben şuan tam göbeğinin oralarda hissediyorum :) ama büyüdükçe yeri degisiyorKızlar bebişin hareketlerini genelde karnınızın neresinde hissediyorsunuz tam olarak ben aşağılarda hissediyorum hep ondan soruyorum. Yukarı taraftada hissediyorum ama biraz göbek bölgem yağlı olduğu için tam gelmiyo sanırım oradan
Çok geçmiş olsun. Bende karın ve kaşık ağrısı ile doktora gitmiştim vajinada iltihap çıkmıştı, iğne ve antibiyotik kullandım geçti, sonra yine kasıklarda ağrı oldu tahlil ve vajinal kültür yaptık, idrar yolu enfeksiyonu cıktı bu seferde ilaç kullandım geçti çok şükür kültürde iyi cıktı ama doktor yinede ilişki yasak dedi, eğer size demediyse mutlaka bir sorun! Çünkü enfeksiyonlar çok önemli malesefMerhabalar herkes nasıl?Ben uzun süredir yokum.Çünkü çok zor geçiyor hamileliğim.Rahimde E.coli ve mantar çıktı çıktı.Mantar neyse de E.coli duymuşsunuzdur belki,antibiyotik dirençli bir bakteri ve etki edecek antibiyotiği kullanamadığım inanılmaz kasık ağrıları ile yaşıyorum.Sürekli rapor al al.Devlette öğretmenim konularda bir sürü sıkıntı yaşadım.Birde okulda düştüm onunla uğraştık falan güzel ama zor bir süreçten geçiyorum. Cinsiyetide bir türlü göstermiyor minnoşum.2 doktor erkek gibi dedi ama tam bir şey demediler.Sizler nasılsınız?
Gözün aydınHerkese hayırlı akşamlar kizlar bugün nipt testimin sonuçları gelmiş çok şükür prof aradık sorduk temiz çıkmış çok mutluyum çok şükür ayrıntılı ve fetal ekomda temiz çıkarsa benden mutlu bı hamiş bulamazsınız
Aynisi 1.de yaşadım inşallah bunda yaşamamalerjinin sebebi gebelik vucudumun gebelige verdiği bir tepkibirsey yemekle alakali bir durum degil gebelik ilk başladiginda kirmizi benek benek döküntü son ayında ise hic gecmeyen bir kaşıntı şeklindeydi
Çok şükür canımHerkese hayırlı akşamlar kizlar bugün nipt testimin sonuçları gelmiş çok şükür prof aradık sorduk temiz çıkmış çok mutluyum çok şükür ayrıntılı ve fetal ekomda temiz çıkarsa benden mutlu bı hamiş bulamazsınız
Bende Eyüp Ekici muayeneden 650,Ali İpek muayeneden 550 diye fiyat aldım. Şimdilik şehir hastanesinde randevum var. Yarın doktorum ne diyecek ona göre devam edeceğim bakalım.Ankara daki arkadaslar dun 19 mayis la konustum muayene 90 detayli ultrason 350 dediler. Ankara icin baska fiyat bilgisi alan var mi
Dedi canım. Demese de o kadar kasık ağrım oluyor yapamazdım herhalde. Neyse yolu yarıladık az daha dayan Duygu diyorum.Çok geçmiş olsun. Bende karın ve kaşık ağrısı ile doktora gitmiştim vajinada iltihap çıkmıştı, iğne ve antibiyotik kullandım geçti, sonra yine kasıklarda ağrı oldu tahlil ve vajinal kültür yaptık, idrar yolu enfeksiyonu cıktı bu seferde ilaç kullandım geçti çok şükür kültürde iyi cıktı ama doktor yinede ilişki yasak dedi, eğer size demediyse mutlaka bir sorun! Çünkü enfeksiyonlar çok önemli malesef
Insallah bir daha yasamazsin, Allah şifa versinDedi canım. Demese de o kadar kasık ağrım oluyor yapamazdım herhalde. Neyse yolu yarıladık az daha dayan Duygu diyorum.
Ben cok tuhaftır ozellıkle dr yarın sorucam sol gogus altı sureklı gecelerı seyırır gıbı atıyor omu ki acaba nerde dıye soracagım. Nasıl anlarım dıyeKızlar bebişin hareketlerini genelde karnınızın neresinde hissediyorsunuz tam olarak ben aşağılarda hissediyorum hep ondan soruyorum. Yukarı taraftada hissediyorum ama biraz göbek bölgem yağlı olduğu için tam gelmiyo sanırım oradan
Hadı gozun aydın inşallah hersey temız cıkıcakHerkese hayırlı akşamlar kizlar bugün nipt testimin sonuçları gelmiş çok şükür prof aradık sorduk temiz çıkmış çok mutluyum çok şükür ayrıntılı ve fetal ekomda temiz çıkarsa benden mutlu bı hamiş bulamazsınız
Kızlar bebişin hareketlerini genelde karnınız neresinde hissediyorsunuz tam olarak ben aşağılarda hissediyorum hep ondan soruyorum. Yukarı taraftada hissediyorum ama biraz göbek bölgem yağlı olduğu için tam gelmiyo sanırım oradan
Canım bu enfeksiyon için Allah korusun erken doğum riski diyorlar senin doktorun bişey dedi mi bu konu hakkında bide geçmiyormuş yaDedi canım. Demese de o kadar kasık ağrım oluyor yapamazdım herhalde. Neyse yolu yarıladık az daha dayan Duygu diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?