2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Merhaba. Benim de ALT ve AST değerlerim yüksek çıktı. Bir de kolesterol çok yüksek. Doktorum bir dahiliye uzmanına gitmemi önerdi. Cuma günü gideceğim. Belki tekrar test ister. Bilmiyorum.
İnsallah normal seviyeye düşer değerlerin, insan stres oluyor ama çoğu gebelikte bu tarz durumlar ortaya çıkabiliyormuş. Cuma gidince haber verir misin bakalım doktor ne diyecek...

Canım çok gecmis olsun insallah sıkıntıların azalır. Mudur anlayışlı değilse sıkıntı çıkarabiliyor maalesef. İnsallah toparlarsın bir an once

Kızlar bebişin hareketlerini genelde karnınızın neresinde hissediyorsunuz tam olarak ben aşağılarda hissediyorum hep ondan soruyorum. Yukarı taraftada hissediyorum ama biraz göbek bölgem yağlı olduğu için tam gelmiyo sanırım oradan

Ben şuan tam göbeğinin oralarda hissediyorum :) ama büyüdükçe yeri degisiyor

Çok geçmiş olsun. Bende karın ve kaşık ağrısı ile doktora gitmiştim vajinada iltihap çıkmıştı, iğne ve antibiyotik kullandım geçti, sonra yine kasıklarda ağrı oldu tahlil ve vajinal kültür yaptık, idrar yolu enfeksiyonu cıktı bu seferde ilaç kullandım geçti çok şükür kültürde iyi cıktı ama doktor yinede ilişki yasak dedi, eğer size demediyse mutlaka bir sorun! Çünkü enfeksiyonlar çok önemli malesef

Gözün aydın Diğerleri de temiz çıkacak bence

Çok şükür canım Rabbim hep yüzümüzü güldürecek haberler almayı nasip etsin

Ankara daki arkadaslar dun 19 mayis la konustum muayene 90 detayli ultrason 350 dediler. Ankara icin baska fiyat bilgisi alan var mi

Ankara daki arkadaslar dun 19 mayis la konustum muayene 90 detayli ultrason 350 dediler. Ankara icin baska fiyat bilgisi alan var mi
Bende Eyüp Ekici muayeneden 650,Ali İpek muayeneden 550 diye fiyat aldım. Şimdilik şehir hastanesinde randevum var. Yarın doktorum ne diyecek ona göre devam edeceğim bakalım.

Dedi canım. Demese de o kadar kasık ağrım oluyor yapamazdım herhalde. Neyse yolu yarıladık az daha dayan Duygu diyorum.

Kalana git, gidene de kal deme lüksü bulunmamaktadır. Bu tür veda mesajları konuyu taze tutmakta.

Fakat gidip ilk sayfayı silmek kabul edilir gibi değil. İlk mesajı geri getirdim, dileyene konuyu devredeyim.

Ben cok tuhaftır ozellıkle dr yarın sorucam sol gogus altı sureklı gecelerı seyırır gıbı atıyor omu ki acaba nerde dıye soracagım. Nasıl anlarım dıye anlamıyorum yanı yanlış anlıyor olabilirim. Tecrubesızlık boyle bırsey sanırım.

Hadı gozun aydın inşallah hersey temız cıkıcak Allah buyuk hersey gececek.

Ben de baya aşağıda hissediyordum hatta bebek niye bu kadar aşağıda diye düşünüyordum. Detaylı ultrasonda doktor kafasını ölçerken göbek deliğimin baya üstünde bir yerden ölçtü. Çapraz duruyordu bebek ve bacakları aşağıdaydı. Başı ise göbek deliğimden birkaç parmak yukarda soldaydı. Kolları zayıf olduğundan sadece bacaklarını hissedyordum hep aşağıda gibi geliyordu. Doktorun söylediği en erken 26. Haftadan sonra kol, bacak hareketlerinin farklılığını ayırt etmeye başlarmışız. Bu hafta bol bol yer değiştiriyor :) ama hala nerde olduğunu kestirmek zor :)

Kızlar yönetici olarak başka biri olması gerekiyo galiba yapabilecek olan var mı?

Dedi canım. Demese de o kadar kasık ağrım oluyor yapamazdım herhalde. Neyse yolu yarıladık az daha dayan Duygu diyorum.
Canım bu enfeksiyon için Allah korusun erken doğum riski diyorlar senin doktorun bişey dedi mi bu konu hakkında bide geçmiyormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…