Bende kasıklarda hissediyorum ya hatta nerelere vuruyo bilmiyorum sürekli idrara çıkma ihtiyacı duyuyorum arada ağrı da yapıyor.Ben de baya aşağıda hissediyordum hatta bebek niye bu kadar aşağıda diye düşünüyordum. Detaylı ultrasonda doktor kafasını ölçerken göbek deliğimin baya üstünde bir yerden ölçtü. Çapraz duruyordu bebek ve bacakları aşağıdaydı. Başı ise göbek deliğimden birkaç parmak yukarda soldaydı. Kolları zayıf olduğundan sadece bacaklarını hissedyordum hep aşağıda gibi geliyordu. Doktorun söylediği en erken 26. Haftadan sonra kol, bacak hareketlerinin farklılığını ayırt etmeye başlarmışız. Bu hafta bol bol yer değiştiriyor :) ama hala nerde olduğunu kestirmek zor :)
Neden yöneticiye ne oldu kaçırmışım ben. Bir arkadaşımız şikayet etmiş de banlıydım dün :)))) kendi isteğiyle mi bırakıyor?Kızlar yönetici olarak başka biri olması gerekiyo galiba yapabilecek olan var mı?
Canım böyle durumlarda bir yere çok baskı yapıyorsa yürüyüş veriyor benim ebem. Bir ara sol kasığım ve bacağım dayanılmaz ağrıdı hiçbir enfeksiyon vs olmamasına rağmen. Ebeyi aradım muayene etti. Duruş pozisyonu zorluyordur, bir yerine baskı yapıyor yürü poziyonunu değiştir dedi. Ben her gün 45 dk yürüyorum. 20-25 dk olmak üzere iki kere. Sabah işe gitmeden ve akşam dönerken. Hiç ağrı olmuyor o zaman. Oturup yattıkça ağrı artıyor bende.Bende kasıklarda hissediyorum ya hatta nerelere vuruyo bilmiyorum sürekli idrara çıkma ihtiyacı duyuyorum arada ağrı da yapıyor.
Yapabılecek bır arkadas olursa aynen ıyı olur ben anlamam malesef.Kızlar yönetici olarak başka biri olması gerekiyo galiba yapabilecek olan var mı?
Kızlar bebişin hareketlerini genelde karnınızın neresinde hissediyorsunuz tam olarak ben aşağılarda hissediyorum hep ondan soruyorum. Yukarı taraftada hissediyorum ama biraz göbek bölgem yağlı olduğu için tam gelmiyo sanırım oradan
Bilmiyorum da kazen yazmış üstlerde görmediniz mi? Bende yapamam ya çünkü bilgisayarım falan yok lazım oluyor galiba liste yaparken falan.Neden yöneticiye ne oldu kaçırmışım ben. Bir arkadaşımız şikayet etmiş de banlıydım dün :)))) kendi isteğiyle mi bırakıyor?
Grupta hep aktif olan biri olsun bari. Benim gibi grubun gidişatına göre yazıp yazmayan biri olmasın :)
Yapabılecek bır arkadas olursa aynen ıyı olur ben anlamam malesef.
Genelde bende bakar oldukca yazmaya calısırım. Bugun sabahta erken kalkmıştım 5 gibi bakınmıştım. Konu sahıbı arkadas burayı dıger ıkı arkadasla arkadaslık kurduklarını ve uyelıklerını ıptal ettıklerını dısarda goruseceklerını vs yazmıs sanırım oyle okumuştum onuda konu uzamasın dıye yonetıcı sanırım sildi ki haklı konu uzuyor.Neden yöneticiye ne oldu kaçırmışım ben. Bir arkadaşımız şikayet etmiş de banlıydım dün :)))) kendi isteğiyle mi bırakıyor?
Grupta hep aktif olan biri olsun bari. Benim gibi grubun gidişatına göre yazıp yazmayan biri olmasın :)
Benimde bazen iyi oluyorum bazen sürekli ağrı yürümekten de korkuyorum daha kötü olur falan diye. Geçen haftalarda hemen hemen bir hafta süren ağrım oldu acile falan gittim enfeksiyon da çıkmadı.Ama benim afedersiniz sürekli akıntım var vajinal enfeksiyondan şüpheleniyorum doktor sirkeli su öneriyor ama faydasını göremedim.Canım böyle durumlarda bir yere çok baskı yapıyorsa yürüyüş veriyor benim ebem. Bir ara sol kasığım ve bacağım dayanılmaz ağrıdı hiçbir enfeksiyon vs olmamasına rağmen. Ebeyi aradım muayene etti. Duruş pozisyonu zorluyordur, bir yerine baskı yapıyor yürü poziyonunu değiştir dedi. Ben her gün 45 dk yürüyorum. 20-25 dk olmak üzere iki kere. Sabah işe gitmeden ve akşam dönerken. Hiç ağrı olmuyor o zaman. Oturup yattıkça ağrı artıyor bende.
Hadi ya ben de görmedim o msjı o yüzdenmiş demekki yapabilecek bi arkadaş çıkar herhalde ya.Genelde bende bakar oldukca yazmaya calısırım. Bugun sabahta erken kalkmıştım 5 gibi bakınmıştım. Konu sahıbı arkadas burayı dıger ıkı arkadasla arkadaslık kurduklarını ve uyelıklerını ıptal ettıklerını dısarda goruseceklerını vs yazmıs sanırım oyle okumuştum onuda konu uzamasın dıye yonetıcı sanırım sildi ki haklı konu uzuyor.
Tek yapılması gereken konu sahıbesi olması bırının. Uygun bırı olur inşaallah ☺
Benim de akıntım yoğulaşıyor dönem dönem. Doktor idrarda enfeksiyona baktı mı? Eğer yoksa benimki gibi bir durumdur, yürüyebilirsin kendini zorlamadan. 2-3 güne faydasını görürsün. İleri haftalarda doğuma yakın bebek baş aşağı dönmezse de yürüyüş veriyor doktorlar. Yürüyüş bebeğin pozisyon değiştirmesine çok yardımcı oluyor.Benimde bazen iyi oluyorum bazen sürekli ağrı yürümekten de korkuyorum daha kötü olur falan diye. Geçen haftalarda hemen hemen bir hafta süren ağrım oldu acile falan gittim enfeksiyon da çıkmadı.Ama benim afedersiniz sürekli akıntım var vajinal enfeksiyondan şüpheleniyorum doktor sirkeli su öneriyor ama faydasını göremedim.
Yöneticiyi değiştirmek mi istiyorsunuz??Kalana git, gidene de kal deme lüksü bulunmamaktadır. Bu tür veda mesajları konuyu taze tutmakta.
Fakat gidip ilk sayfayı silmek kabul edilir gibi değil. İlk mesajı geri getirdim, dileyene konuyu devredeyim.
Yöneticiyi değiştirmek mi istiyorsunuz??
Kalanlardan kim olmak isterse olabilir sorun çıkaracak sorunlara sürekli parmak basıp ben yazarsam varsın ben yazmazsam uyuyosunuz demeyecek herkes olabilirKızlar yönetici olarak başka biri olması gerekiyo galiba yapabilecek olan var mı?
Şehir hastanesi kadin dogumdan mi sira aliypsunuz peki canim hic gitmedim nasıl olacak?Bende Eyüp Ekici muayeneden 650,Ali İpek muayeneden 550 diye fiyat aldım. Şimdilik şehir hastanesinde randevum var. Yarın doktorum ne diyecek ona göre devam edeceğim bakalım.
Yapıldı canım iki kere geçen haftalarda temiz çıktı.Zaten normalde hareket halindeyim sürekli bende çok ayakta kaldığım için olduğunu düşünüyorum.Benim de akıntım yoğulaşıyor dönem dönem. Doktor idrarda enfeksiyona baktı mı? Eğer yoksa benimki gibi bir durumdur, yürüyebilirsin kendini zorlamadan. 2-3 güne faydasını görürsün. İleri haftalarda doğuma yakın bebek baş aşağı dönmezse de yürüyüş veriyor doktorlar. Yürüyüş bebeğin pozisyon değiştirmesine çok yardımcı oluyor.
Evet doğru aslında nasıl durduğunu bilmiyoruz kafamıza göre aşağıda diyoruz bende öyleyimBen de baya aşağıda hissediyordum hatta bebek niye bu kadar aşağıda diye düşünüyordum. Detaylı ultrasonda doktor kafasını ölçerken göbek deliğimin baya üstünde bir yerden ölçtü. Çapraz duruyordu bebek ve bacakları aşağıdaydı. Başı ise göbek deliğimden birkaç parmak yukarda soldaydı. Kolları zayıf olduğundan sadece bacaklarını hissedyordum hep aşağıda gibi geliyordu. Doktorun söylediği en erken 26. Haftadan sonra kol, bacak hareketlerinin farklılığını ayırt etmeye başlarmışız. Bu hafta bol bol yer değiştiriyor :) ama hala nerde olduğunu kestirmek zor :)
Aynen kimseden ses yok yapabilecek olanKalanlardan kim olmak isterse olabilir sorun çıkaracak sorunlara sürekli parmak basıp ben yazarsam varsın ben yazmazsam uyuyosunuz demeyecek herkes olabilir
Evet kesinlikle öyleMerhaba,
Ben göbek deliğinin tam alt kısmında hissediyorum. Geçen haftadan beridir hissetmeye başladım. Bazen sol, bazen de sağ taraflarda. Her gün bir kaç kez pıt pıt atıyor. Ama özellikle elimi karnıma götürüp çok hafif bastırırsam daha net hissedebiliyorum. Sanırım karnımızın neresinde hissettiğimiz, hareketleri ve duruşu ile alakalı bir durum. Herkesinki kişiye özgü :)
Ben yapabilirdim ama istemeyecek olanlar olabilir diye düşündüm, bazı arkadaşlar saolsun karalayıp gittiler :)Aynen kimseden ses yok yapabilecek olan
Kendi adıma Konuşayım benim için hiç fark etmez diğer arkadaşlarda onaylarsa neden olmasın.Ben yapabilirdim ama istemeyecek olanlar olabilir diye düşündüm, bazı arkadaşlar saolsun karalayıp gittiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?