2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende kasıklarda hissediyorum ya hatta nerelere vuruyo bilmiyorum sürekli idrara çıkma ihtiyacı duyuyorum arada ağrı da yapıyor.

Kızlar yönetici olarak başka biri olması gerekiyo galiba yapabilecek olan var mı?
Neden yöneticiye ne oldu kaçırmışım ben. Bir arkadaşımız şikayet etmiş de banlıydım dün :)))) kendi isteğiyle mi bırakıyor?
Grupta hep aktif olan biri olsun bari. Benim gibi grubun gidişatına göre yazıp yazmayan biri olmasın :)

Bende kasıklarda hissediyorum ya hatta nerelere vuruyo bilmiyorum sürekli idrara çıkma ihtiyacı duyuyorum arada ağrı da yapıyor.
Canım böyle durumlarda bir yere çok baskı yapıyorsa yürüyüş veriyor benim ebem. Bir ara sol kasığım ve bacağım dayanılmaz ağrıdı hiçbir enfeksiyon vs olmamasına rağmen. Ebeyi aradım muayene etti. Duruş pozisyonu zorluyordur, bir yerine baskı yapıyor yürü poziyonunu değiştir dedi. Ben her gün 45 dk yürüyorum. 20-25 dk olmak üzere iki kere. Sabah işe gitmeden ve akşam dönerken. Hiç ağrı olmuyor o zaman. Oturup yattıkça ağrı artıyor bende.

Merhaba,

Ben göbek deliğinin tam alt kısmında hissediyorum. Geçen haftadan beridir hissetmeye başladım. Bazen sol, bazen de sağ taraflarda. Her gün bir kaç kez pıt pıt atıyor. Ama özellikle elimi karnıma götürüp çok hafif bastırırsam daha net hissedebiliyorum. Sanırım karnımızın neresinde hissettiğimiz, hareketleri ve duruşu ile alakalı bir durum. Herkesinki kişiye özgü :)

Bilmiyorum da kazen yazmış üstlerde görmediniz mi? Bende yapamam ya çünkü bilgisayarım falan yok lazım oluyor galiba liste yaparken falan.
Yapabılecek bır arkadas olursa aynen ıyı olur ben anlamam malesef.

Genelde bende bakar oldukca yazmaya calısırım. Bugun sabahta erken kalkmıştım 5 gibi bakınmıştım. Konu sahıbı arkadas burayı dıger ıkı arkadasla arkadaslık kurduklarını ve uyelıklerını ıptal ettıklerını dısarda goruseceklerını vs yazmıs sanırım oyle okumuştum onuda konu uzamasın dıye yonetıcı sanırım sildi ki haklı konu uzuyor.
Tek yapılması gereken konu sahıbesi olması bırının. Uygun bırı olur inşaallah

Benimde bazen iyi oluyorum bazen sürekli ağrı yürümekten de korkuyorum daha kötü olur falan diye. Geçen haftalarda hemen hemen bir hafta süren ağrım oldu acile falan gittim enfeksiyon da çıkmadı.Ama benim afedersiniz sürekli akıntım var vajinal enfeksiyondan şüpheleniyorum doktor sirkeli su öneriyor ama faydasını göremedim.

Hadi ya ben de görmedim o msjı o yüzdenmiş demekki yapabilecek bi arkadaş çıkar herhalde ya.

Benim de akıntım yoğulaşıyor dönem dönem. Doktor idrarda enfeksiyona baktı mı? Eğer yoksa benimki gibi bir durumdur, yürüyebilirsin kendini zorlamadan. 2-3 güne faydasını görürsün. İleri haftalarda doğuma yakın bebek baş aşağı dönmezse de yürüyüş veriyor doktorlar. Yürüyüş bebeğin pozisyon değiştirmesine çok yardımcı oluyor.

Bende Eyüp Ekici muayeneden 650,Ali İpek muayeneden 550 diye fiyat aldım. Şimdilik şehir hastanesinde randevum var. Yarın doktorum ne diyecek ona göre devam edeceğim bakalım.
Şehir hastanesi kadin dogumdan mi sira aliypsunuz peki canim hic gitmedim nasıl olacak?

Yapıldı canım iki kere geçen haftalarda temiz çıktı.Zaten normalde hareket halindeyim sürekli bende çok ayakta kaldığım için olduğunu düşünüyorum.

Evet doğru aslında nasıl durduğunu bilmiyoruz kafamıza göre aşağıda diyoruz bende öyleyim

Evet kesinlikle öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…