2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Merhaba herkese oğluşumu gorduk maasallah herseyı cok ıyıydı 🙏💙🧿🥰 Dr beye suyunu huyunu boyunu mısal herseyı sordum hersey guzel dedı 19+5im haftasıylada uyumlu 242 gr dedı ondan sonra vıtamınıne devam et dedi devıt3 kullan dedı devam dedı kan hapına yıne baslama dedı benım mıdem hassas olunca 5.ayı bekle dedı istersen ocean mummy kullanabilirsin dedı o ekstra vıtamıne gırer dedı balık agırlıklı dedı tetanoz aşını yaptır obur hafta 20.haftan dedı. Bırde 21 22 23 haftalarda detaylı ultrason gorun dedı ilçede oldugum için ili önerdi. Ayrıca akıntı sıkayetımi belırttım normal dedı renk koku vs degısiklık yoksa hıc tereddut etme dedı kasık karın gerılmesınede buyuyor o yuzden dedı krem kullan dedı. Bıde bıde nerde dedım bak tam gobegının orda dedı ortalarda dedı 🤭🥰🥰🥰🙏🧿Şükürler olsun Allahım cumlemıze hayırlı haberler nasıp etsın inşaallah 💕

Evet kesinlikle katılıyorum çok teşekkür ederim 🙏🏻 maalesef türkiye deki süreci görünce ben mi bir şey atlıyorum diye düşünüyor insan. Burada hamilelik süreci o kadar olağan görülüyor ki... kadın vücudu için regl ne kadar normalse hamilelik süreci de o kadar normal görülüyor. sonra buradan bir şey okuyup ebeme sorduğumda bu takılacak bir şey değil, stres terapisi yapalım seninle diyor :) kaldı ki pimpirikli biri de değilim. Bir de öyle olsam neler olacak kim bilir... ultrason konusunda da, aşı konusunda da, ilaç konusunda da çok katı ve keskin fikirliler. Hamilelerin sürekli hastaneye gidip gelmesini de istemiyorlar mikroptan dolayı. Ayda bir laboratuvarda kan ve idrar örneği alınıyor toksoplazma ve enfeksiyona bakmak için, ebeye gönderiliyor o kadar. Bir de buradaki yorumları görünce sanki ben çocuğu ihmal ediyormuşum gibi geliyor bazen ama haklısınız hiç takılmamak lazım. En dikkat edeni de, sürekli yatanı da kaybedecekse kaybediyor bebeği. Ebe bana bebek kayıpları %90 genetik bozukluk nedeniyle olur, eğildi, yürüdü, yoruldu, öksürdü vs diye bebek kaybı olmaz sen rahat ol dedi. Ama hamilelikteki stresle çocuk hiperaktivitesinin bağlantılı olduğu bilimsel olarak kanıtlandı, kafanı takıp stres olma dedi. Hakikaten avrupa daki çocuklarla türkiye deki çocukları karşılaştırınca hiperakitivite, dikkat bozukluğu çok fazla bizim türk çocuklarda. Ben de stressiz bir hamilelik geçirmeye, kafamı boşaltmaya çalışıyorum :)
Merhaba bence senin şu an yaşadığın yerde sistem daha iyi burada herşey para odaklı benim dr m Bangladeşli benim burada arkadaşlarıma o kadar ıvıı zıvır şeyler yaptırıyor ki de ları ve çoğu kişiye down sendromu diyorlar test yapmak için benim dr m çoğu şeyi yaptırmıyo ve gereksiz ilaç vermiyo çokta güveniyorum kendisine.

Merhaba herkese oğluşumu gorduk maasallah herseyı cok ıyıydı 🙏💙🧿🥰 Dr beye suyunu huyunu boyunu mısal herseyı sordum hersey guzel dedı 19+5im haftasıylada uyumlu 242 gr dedı ondan sonra vıtamınıne devam et dedi devıt3 kullan dedı devam dedı kan hapına yıne baslama dedı benım mıdem hassas olunca 5.ayı bekle dedı istersen ocean mummy kullanabilirsin dedı o ekstra vıtamıne gırer dedı balık agırlıklı dedı tetanoz aşını yaptır obur hafta 20.haftan dedı. Bırde 21 22 23 haftalarda detaylı ultrason gorun dedı ilçede oldugum için ili önerdi. Ayrıca akıntı sıkayetımi belırttım normal dedı renk koku vs degısiklık yoksa hıc tereddut etme dedı kasık karın gerılmesınede buyuyor o yuzden dedı krem kullan dedı. Bıde bıde nerde dedım bak tam gobegının orda dedı ortalarda dedı 🤭🥰🥰🥰🙏🧿Şükürler olsun Allahım cumlemıze hayırlı haberler nasıp etsın inşaallah 💕
Oh ne güzel şimdi bi 3 hafta daha bekle ☺️
Bizimde yarın görüş günümüz ❤️

Sana bakmaya gelmiştim canım. Maşallah maşallah bende dün 19 +5 tim bende doktora gittim, devlet hastanesine. Cihaz bozuktu ölçüm alamadı kilo falan bilmiyorum. oyle bebege baktı iyi dedi ayrıntılı yapılıyormuş ona gun verdi 19 şubata. Benim bebek kendine yeni yerler bulmuş yanlarıma gelmiş artık oralara vuruyor tekmeyi. ☺️👣💙

Sana bakmaya gelmiştim canım. Maşallah maşallah bende dün 19 +5 tim bende doktora gittim, devlet hastanesine. Cihaz bozuktu ölçüm alamadı kilo falan bilmiyorum. oyle bebege baktı iyi dedi ayrıntılı yapılıyormuş ona gun verdi 19 şubata. Benim bebek kendine yeni yerler bulmuş yanlarıma gelmiş artık oralara vuruyor tekmeyi. ☺👣💙
Sagol canım benım. Evet sen benden hatta bıkacgun sonrasın doguma senınkı bıraz daha yön almış demekkı Maasallah paşa bunlar. 🙏İnşaallah ayrıntılıdanda guzel haberler alır doya doya goruruz. Yenı yenı hıssetmeye baslarsın dedı o pıtpıt baska bısey dedı🤭 asıl bundan sonra gör dedı. Şükürler olsun onlarada bizlerede. 💕

Sagol canım benım. Evet sen benden hatta bıkacgun sonrasın doguma senınkı bıraz daha yön almış demekkı Maasallah paşa bunlar. 🙏İnşaallah ayrıntılıdanda guzel haberler alır doya doya goruruz. Yenı yenı hıssetmeye baslarsın dedı o pıtpıt baska bısey dedı🤭 asıl bundan sonra gör dedı. Şükürler olsun onlarada bizlerede. 💕
İki gundur öksürürken hapşururken esnerken yanlarım cok fena agrıyo hatta tam dik bile duramıyorum sanırım oralar genişliyor. Hissetmek cok guzel bişey istemsiz gülüyorsun boyle ☺️😍

İki gundur öksürürken hapşururken esnerken yanlarım cok fena agrıyo hatta tam dik bile duramıyorum sanırım oralar genişliyor. Hissetmek cok guzel bişey istemsiz gülüyorsun boyle ☺😍
Evet dun sag yanım geriliyordu zannettımkı ya kıpırdıyormu dıye dr bundan sonra asıl baslıyor dedı. Hele ben bı komıkım kendı kendime konuşuyorum guluyorum kımseye caktırmıcam guya acemılıgımı🤭🤭

Uzunluk normalse rahim agzi yetmezliği yoktur muhtemelen plesenta kaynaklı bi kanama olabilir benimde plesenta asagidayken dediğin gibi adetin iki kati birden bosalmisti WC deyken cok paniklemistim Acile gitmiştik doktor plesentanin aşağıda olduğunu ondan kaynaklancagini söylemişti 5. Ayda yukari cikinca kanamalar kesildi inşallah seninde biran önce yukari cikar cnm
Merhaba, bebeğinize ve size sağlıklı günler diliyorum. Benimde ikiz gebelik ve plesentada kanama alanlarım var rahim ağzım kapalı .. dedğiniz gibi bende 10. Haftalarda böyle adettren yoğun b kanama yaşadım gece yarısı, sonra geçti. Ama ilerleyen haftalarda temizlik yemek bir gün çok iş yaptığımda tekrar hafif başladı şiddetlendi durdu şimdi leke leke oluyor doktora gittim ikiz gebelik olunca zaten riskli görüyorlar. Yatıp istirahat etmeye başladım ve bol su içiyorum acaba düzelirmi? Bebeğin beslenmesine engel olabiliyormuş sizde nasıl oldu? Cevap için cok tesekkür ederim. Bu arada plesentam geride

Gözünaydın canım 😍saglıkla devam etsin inşallah ,Allah kavustursun tekrar😂

Bizim isim hala belli değil valla çok üzülüyorum artık birşeyler yapıcam bebişin adına yapamıyorum eşim hiçbirşey beğenmiyor bu arada erkek olacak sizin önerileriniz var mı ?

Bizim isim hala belli değil valla çok üzülüyorum artık birşeyler yapıcam bebişin adına yapamıyorum eşim hiçbirşey beğenmiyor bu arada erkek olacak sizin önerileriniz var mı ?
Ay bu eşler 🙈
Pamir koyucaktım o ne dıyor
Pars o zaman dıyorum yok ya dıyor
O zaman Sarp kusura bakma dıyorum ne tepkı verdigi bellı degıl bı olumlu bı olumsuz gıbı.
Ne ıstedıgını bılmıyor yahu🤔
Bırde Acar, Cesur, Ateş, Atahan var aklımda ya herru ya merru yeter artık.

Biz de hala belirleyenedik canım,bizim de kız ,bu konuyu güncel tutalım ozaman bence :))

Bulut, Ekin(unisex sanırım), Buğra,Alparslan,Enis,Taha,Eymen isimleri hoşuma gıdıyor benım erkekte

Ay bu eşler 🙈
Pamir koyucaktım o ne dıyor
Pars o zaman dıyorum yok ya dıyor
O zaman Sarp kusura bakma dıyorum ne tepkı verdigi bellı degıl bı olumlu bı olumsuz gıbı.
Ne ıstedıgını bılmıyor yahu🤔
Bırde Acar, Cesur, Ateş, Atahan var aklımda ya herru ya merru yeter artık.
[/QUOTE
Biz de bebegı gorunce karar vercez heralde😛 mavi ismı hoşuma gıdıyor yada yeşim ,ama goz rengi oyle olmazsa diyor fln filan :)))
Dünya ismi var unisex o da

Back
X