Ilk gebelikse normal mesela benim üçüncü gebeligim çoktandır hissediyorum 2 haftadirda baya tekme atıyor ama uzandigim zamn veya arkama yaslanarak oturduğum zaman daha iyi hissediyorumKizlar iyi geceler birsey sorucam Biz 20+4 olduk ama ben halen de bebisi hissetmiyorum dün aksam bi karincalanma oldu biraz karnimda. Bebek hareketlerimi bagirsak hareketlerimi onu anlayamadim ama bugün hic hissetmedim normalmi acaba yani erken mi hissetmek icin
Ben de kabin modelini begendim bir de kraft you var. O da cok guzel ama karar veremedimMerhaba ben oğluma kraft kabin modeli almıştım şimdi kızımda aynı arabayı kullanıcam kucağımda bebek elimde araba 5. Kata çıkıyodum ☺ 5 kilo sadece araba katlanınca küçücük olıyo bi bak istersen
Canim baston modeller cok hafif ve baya kisi aliyor ama onlar 2 ye katlaniyor ve sap kismi uzun oluyor. Araba hatchback oldugundan arkaya o da sigmiyor. Benim baston gibi hafif ama 2 ye katlanan model bulmam lazim. Kraft kabin ve kraft you ya odaklandim hep. Canli da gorup oyle almayi dusunuyorumBende bayagı araştırıyorum bunu gördüğüm herkese soruyorum arabanızıdan memnunmusunuz die ☺ casual vista baston cok hoşuma gitti. Travel alanlar hiç memnun değil biraz da yer kaplıyor malum. Birde buna bakın derim.
Benim ilk gebeligim stres yaptim ya herkes hissetmeye baslamisIlk gebelikse normal mesela benim üçüncü gebeligim çoktandır hissediyorum 2 haftadirda baya tekme atıyor ama uzandigim zamn veya arkama yaslanarak oturduğum zaman daha iyi hissediyorum
You modeli bilmiyorum açıkcasıBen de kabin modelini begendim bir de kraft you var. O da cok guzel ama karar veremedim
Yakinlarinda saglik ocagi varsa kalp atisini duymak icin gidebilirsin.Benim ilk gebeligim stres yaptim ya herkes hissetmeye baslamis
Bende daha karar veremedim beşiği nasil alsam diye. Mobilya istiyorum aslinda ama çoğu kullanışlı degil diyor park beşik al diyolar bakalim arastirma icerisindeyimÇok güzel gülegüle kullansın zaten hemen büyüyorlar banada hediye geldi beşik yatak odasına kurduk bile böyle bisi benziyor yan resimdeki gibi boş bir odam var oraya ayrı oda yapcam ama yatağı büyük alcamki büyüyünce de yatsın bize çokmu yaptılar sanki yani birkere yaparım yatar orda
Cinsiyet belli olsun nevresim alcam..
Biraz gec aramadilarmi sizi ben 16 haftanin sonlarina doğru olmustum tetanozu ikincisini bu ayin 13 unde olucamselam kızlar,
bugün 22 haftalık oldum sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için gelin dediler haftaya bile gelebilirsiniz diye eklediler, henüz olmamışlara hafta olarak fikir olur diye size de yazayım dedim :)
bende öyle dedim yoo 21 den sonra yapıyoruz dedi hemşire bilemedim dr arayın sorun dedi aradım son 5 yıl içinde olmadıysan 2 doz yaptırabilirsin dediBiraz gec aramadilarmi sizi ben 16 haftanin sonlarina doğru olmustum tetanozu ikincisini bu ayin 13 unde olucam
Yok gitmicem normalmis daha ilk gebelik olduğu icin doktorum 24.haftayida bulabilir dedi bilgi aldim. Teşekkür ederimYakinlarinda saglik ocagi varsa kalp atisini duymak icin gidebilirsin.
Zaten 2 doz yapiliyor bir ay arayla ama bilemedim demekki sorun olmaz gec veya erken yapilmasi bizden daha iyi biliuolar sonuctabende öyle dedim yoo 21 den sonra yapıyoruz dedi hemşire bilemedim dr arayın sorun dedi aradım son 5 yıl içinde olmadıysan 2 doz yaptırabilirsin dedi
bende öyle düşündüm ilk bana yapıyor değillerdir :)Zaten 2 doz yapiliyor bir ay arayla ama bilemedim demekki sorun olmaz gec veya erken yapilmasi bizden daha iyi biliuolar sonucta
Merhaba ben kızımda 3 tane bebek arabası aldım, kraft, chicco ve başka bir marka daha hatırlamıyorum şuan. Ilk aldığım travel sistemdi tabi pek kullanışlı olmadi, daha sonra baston aldım ve uzun süre kullandım. 1 tanesini verdim 2 bebek arabam duruyor, şuan aslında yeni arabaya ihtiyacım yok ama internette rastladım ve hoşuma gitti onları paylaşabilirim. Kilo olarak baya fazla ağırlık taşıyabiliyorlar benim için en önemlisi o, normal arabalar 15 18 kg kadar tasiyabiliyorlar. Ben o zaman chiccoyu bulmustum 22kg tasiyan ama benin kizim biraz tombul oldugu icin 3 yasa kadar kullanabildik. Belki ilerleyen zamanlarda bundan yine alabiliim. Şuan da indirimdelerMerhaba arkadaşlar bebek alışverişine başladık ama hala bebek arabası konusunda karara varamadık. Hafif olsun kolay kutlansın ve araba bagajında yer kutlamasın istiyoruz pusetli modeller genelde çok hantal beğendiğimiz bi kaç model var ama onlarda baya yüksek fiyatlar da acaba sizler ne yaptınız neye karar verdiniz
Dün birileri bütün yataklar dolu falan dedi orda yatis yapılması gereken birileri vardı doğum için hiç konuşmadım ama 800 TL ise iyiymiş burda 2000 TL civarı gercekden Dr çok iyi devam edebildiğim kadar gitmek istiyorum kazım hocaya .İnşaallah hersey yolunda gıder canımMaasallah şükür bugunumuze. Bende ayrıntılıyı burda özelde yaptırcam şimdi eşim geldı onunla konuştuk bır arkadası kazım gezgıncı önermiş dogum için dogumu 800 yapmış bırıne. Acaba bılgın varmı dogum ne kadar sezeryan fılan. Olmazsa konyada olucam senın gıbı onu da onerenler olmuş eşime.
Tamam canim teşekkür ederim bilgi verdiginn icinitebildigin kadar ileri taa iceri itmen gerekiyor bosluga dusecek rahim agzinda kalmamasi lazim
Iyi yerlesmemis derken anlamadim ? Öyle bi durum olsa okadar doktora gidiyorum soylemezmiydi doktorlarSarı olunca mantardan şüphe ediyorlar. Vajinal kültür testi yaptirabilirsin emin olmak için. Bende de bazen küçük parça geldiği oluyordu ama tam bilemiyorum sebebini belki iyi yerlesmemistir.
Yanı tam içeri kadar itememiş olabilir o yüzden parça gelmiş olabilir. Bir önceki gittiğim doktorda enfeksiyon vardı o da kültür testi yapmadı yapalım mi ben demistim, sonra doktoru degistirdim, kendisi dedi vajinal kültür yapalım diye. Doktordan doktorada fark ediyor.Iyi yerlesmemis derken anlamadim ? Öyle bi durum olsa okadar doktora gidiyorum soylemezmiydi doktorlar
Cok guzel bu fiyati da baya iyiMerhaba ben kızımda 3 tane bebek arabası aldım, kraft, chicco ve başka bir marka daha hatırlamıyorum şuan. Ilk aldığım travel sistemdi tabi pek kullanışlı olmadi, daha sonra baston aldım ve uzun süre kullandım. 1 tanesini verdim 2 bebek arabam duruyor, şuan aslında yeni arabaya ihtiyacım yok ama internette rastladım ve hoşuma gitti onları paylaşabilirim. Kilo olarak baya fazla ağırlık taşıyabiliyorlar benim için en önemlisi o, normal arabalar 15 18 kg kadar tasiyabiliyorlar. Ben o zaman chiccoyu bulmustum 22kg tasiyan ama benin kizim biraz tombul oldugu icin 3 yasa kadar kullanabildik. Belki ilerleyen zamanlarda bundan yine alabiliim. Şuan da indirimdeler
Mevayigit M Muallimeee90 C Cokoprenses83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?