- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Bende bugun yaptrdim canim hic acimadiAramızda bırgun var doguma ama aynı haftayız. Bu hafta içi gidicem inşallah yaptırcam. ☺ İğneyıde hıc sevmem ama mecbur.
Ben kontrole gittim bugün dayanamayıp, haftasonu da iş sonrası azcık lekelenmem olmuştu . Serviks boyumu ölçtü sorun yok dedi ama yine de progesteron başladı :) pıtpıtım 21 cm ve 300 gr olmuşBenimde bazen oluyor ya tam iyiyim diyemiyorum her zaman dün biraz temizlik falan yaptım belim çok ağrıyordu mesela.
Normal kiste bende alışkınım da işte bebeğin basinda olunca daha çok yıprattı bizi hele 10 gün çok zor du şükür şimdi herşey yolunda .Ereğlideyım canım. Ben devlette dr umu cok sevıyorum ayrıntılı için meram tıpa gıt dedı. Bende konya ıkı saat mesafe olunca bırde nıgdedekı dr ıyı bilince orayı düşünuyorum. Sen ne kadar muayene oldun detaylı için.
Tesekkürler bılgılendırdıgın için.
Bu arada sonucların temız cıkmış çok şükür inşallah kistler ıyıce kaybolucak merak etme sen benımde kıstlerle aram cok ıyıdır. Zamanla yok oluyorlar inşallah.
Benim minnosda 320 Gr çıktı bugünBen kontrole gittim bugün dayanamayıp, haftasonu da iş sonrası azcık lekelenmem olmuştu . Serviks boyumu ölçtü sorun yok dedi ama yine de progesteron başladı :) pıtpıtım 21 cm ve 300 gr olmuş
Dr git istersen canım benim çok şükür daha eksimeler hiç başlamadı prilam i bıraktım 2haftadir falan ama sabah bulantilarim geri geldi benimde hergun sabah aç karnına epey oguyorum sonra birşeyler yiyince geçiyor şükür .az ve sık yemeye calis bide çok doldurmadan mideniArkadaslar ya midem cok kotu 3 gundur. Stresli bir donemdi atama donemim. Ondan mi artti bilemiyorum ama normal eksime degil. Ne yesem ozellikle sicak seyleri yerken midemde sanki bi yara var da oraya degince canim yaniyor.Iskenceye donustu yemek yiyemiyorum. Rennie surup iciyorum ama eksimeye iyi geliyor da bu yara gibi his gecmedi. Gastritim vardi eskiden o mu nüksetti yoksa hamilelikten mi? Sizlerin nasil durumlar
İnşaallah hersey yolunda gıder canımNormal kiste bende alışkınım da işte bebeğin basinda olunca daha çok yıprattı bizi hele 10 gün çok zor du şükür şimdi herşey yolunda .Ben meram tıp da ayrıntılı için yer bulamadım malesef Akşehir'de özel hastanede yaptırdım ama muayene 120 TL prof old içinmiş . Fetal eko 120 TL o da bugün yapıldı bebeğin bütün kalp damarlarına akış hızına ölçümlerine çok detaylı bi sekiilde bakıldı onu da prof çocuk kardiyologu yaptı şükür o da güzel geçti . Ayrintiliyi burda 350 TL ye yaptırdım . Bunların hepsini meram da ki Dr istedi .riskli gördü sanırım ama atlattık inşallah
Yarin gideyim olmazsa canim mahvetti beni. Ben prilami hala gece bi tane aliyorum. Saglikla gecse artik bu gunler yaDr git istersen canım benim çok şükür daha eksimeler hiç başlamadı prilam i bıraktım 2haftadir falan ama sabah bulantilarim geri geldi benimde hergun sabah aç karnına epey oguyorum sonra birşeyler yiyince geçiyor şükür .az ve sık yemeye calis bide çok doldurmadan mideni
Izmirde doc dr cenk gezer e aldım ben randevu. Haftaya gidicem. Muayenehanesi alsancaktaSelamlar arkadaşlar . Detaylı ultrasona giren, araştıran, fiyat alan, memnun kalan varsa yazabilir mi acaba? Benim bulunduğum ilçede yok. En yakın Balıkesir ve İzmirde gidebilirim. Bu şehirlerde yaptıran veya randevu alan var mı?
Hadi ya maşAllah lekenlenme niye olmuş pekiBen kontrole gittim bugün dayanamayıp, haftasonu da iş sonrası azcık lekelenmem olmuştu . Serviks boyumu ölçtü sorun yok dedi ama yine de progesteron başladı :) pıtpıtım 21 cm ve 300 gr olmuş
Ben de hala içiyorum prilamYarin gideyim olmazsa canim mahvetti beni. Ben prilami hala gece bi tane aliyorum. Saglikla gecse artik bu gunler ya
Haftasonu ev taşıdık biraz zorlandım yoruldum ondan heraldeHadi ya maşAllah lekenlenme niye olmuş peki
Ben de cok bakiyorum karar veremedim. Araba kucuk bagaja sigmaz diye 3 e katlananlardan almak istiyorum. Cok kullanmicam diye fazla pahali da almak istemiyorum. InsaAllah tecrubeli arkadaslar yardimci olurMerhaba arkadaşlar bebek alışverişine başladık ama hala bebek arabası konusunda karara varamadık. Hafif olsun kolay kutlansın ve araba bagajında yer kutlamasın istiyoruz pusetli modeller genelde çok hantal beğendiğimiz bi kaç model var ama onlarda baya yüksek fiyatlar da acaba sizler ne yaptınız neye karar verdiniz
İnşallah ya bizde sürekli şehir dışına git gel yaptığımız için yer kstlamaması lazımBen de cok bakiyorum karar veremedim. Araba kucuk bagaja sigmaz diye 3 e katlananlardan almak istiyorum. Cok kullanmicam diye fazla pahali da almak istemiyorum. InsaAllah tecrubeli arkadaslar yardimci olur
Biz pierre cardin escape travel sistem aldık. Hem hafif hem malzemesi kaliteli hem de diğerlerine göre uygunduBen de cok bakiyorum karar veremedim. Araba kucuk bagaja sigmaz diye 3 e katlananlardan almak istiyorum. Cok kullanmicam diye fazla pahali da almak istemiyorum. InsaAllah tecrubeli arkadaslar yardimci olur
Merhaba ben oğluma kraft kabin modeli almıştım şimdi kızımda aynı arabayı kullanıcam kucağımda bebek elimde araba 5. Kata çıkıyodumMerhaba arkadaşlar bebek alışverişine başladık ama hala bebek arabası konusunda karara varamadık. Hafif olsun kolay kutlansın ve araba bagajında yer kutlamasın istiyoruz pusetli modeller genelde çok hantal beğendiğimiz bi kaç model var ama onlarda baya yüksek fiyatlar da acaba sizler ne yaptınız neye karar verdiniz
Peki puseti var mı acabaMerhaba ben oğluma kraft kabin modeli almıştım şimdi kızımda aynı arabayı kullanıcam kucağımda bebek elimde araba 5. Kata çıkıyodum5 kilo sadece araba katlanınca küçücük olıyo bi bak istersen
Peki fiyatını öğrenebildin mi? Gittiğinde direk ultrasona mı alıcak yoksa yine gün mü vericek hastanedeki gibi?Izmirde doc dr cenk gezer e aldım ben randevu. Haftaya gidicem. Muayenehanesi alsancakta
Merhaba arkadaşlar bebek alışverişine başladık ama hala bebek arabası konusunda karara varamadık. Hafif olsun kolay kutlansın ve araba bagajında yer kutlamasın istiyoruz pusetli modeller genelde çok hantal beğendiğimiz bi kaç model var ama onlarda baya yüksek fiyatlar da acaba sizler ne yaptınız neye karar verdiniz
Bende bayagı araştırıyorum bunu gördüğüm herkese soruyorum arabanızıdan memnunmusunuz dieBen de cok bakiyorum karar veremedim. Araba kucuk bagaja sigmaz diye 3 e katlananlardan almak istiyorum. Cok kullanmicam diye fazla pahali da almak istemiyorum. InsaAllah tecrubeli arkadaslar yardimci olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?