2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    229
Açlık şekerimi?? Benim de 100 cıktı, ilk defa bu kadar yuksekti. Doktor dedi takip edelim. Evde ölçüyorum ac tok şimdilik iyi, yemeğe de dikkat ediyorum tabi :)
Aynen açlık benimde 103 ama bnm onceden de böyle idi ailemde şeker hastası çok hatta ben dedim doktora 2 yıl önce yükleme yapmıştık normal çıktı 3 aaylik değer var hba1c değeri oda tam sınırda 5.7 çıktı dikkatli olmak lazim
 
kasık, bel, karın tam tarif edemediğim belli olmayan yaygın ve yer yeri değişen sevimsiz bi ağrı hissi :) tam şuramda diyemiyorum.. bazen kalçamda bile oluyor
Benimde bazen oluyor ya tam iyiyim diyemiyorum her zaman dün biraz temizlik falan yaptım belim çok ağrıyordu mesela.
 
Gözün aydın canım çok şükür darısı bize.
 
O zaman sanada sıkı takip lazim, bu durumlarda olcum yapmasanızada şeker hastasiymissiniz gibi başkanın diyorlar. Dikkatli olmakta fayda var
 
Bugun detaylı ultrasyon için iki dr ıle görüştüm. Ben Konyanın ilçesınde oldugum için bır burdakı tek özel muayenesi olan bır bayan dr ıle görüştüm ve muayene ucretı 150 dedı bırde dogum hakkında bılgı alayım dedım Konya merkezde Medova hastanesi var orda sezeryam yaptıgını soyledi anlaşmalı olarak ve 5000tl dedı ayrıyeten 15 şubattan sonra bu fiyatın 15000 tl cıvarı olabileceğini belırttı yenı toplantı yapılacak dedı.
Neyse ıkıncı tercıhım olan bana yakın olan Niğde de ıkızlerını dogum yaptıran kardesımın ve gorumcemınde dogumunu yapan dr özel hastanede gorev yapıyordu artık ayrılmış ve özel muayene yapıyormuş onunla gorüştüm oda detaylı ultrasyon için muayene 150 tl dedı. Ve dogum için sezeryan dedı 3000 tl dedı. Eskı ayrıldıgı özel hastane ile anlaşmalıymış ustelık. Istersen de Niğde de istersen Kayseride istersen de Aksaray illerınde de gerceklestırebılıyoruz dedı.
Arkadasların memleketi ili ilçesi yakın olanları bılgılendıreyım dedım ben zaten kendısını cok begenırdım kardesım gorumcemden dolayı bılırım. Tercıhım bu dr dan yana olacak.
Aksaray 1 saat Nıgde 1 saat bana Kayseri 3 saat. Ustelık bırkac sehırde yapması cok ıyi.
İsteyen arastırabılır Murat Özdil kadın doğum dr Niğdede özel hayat hastanesindeydi şimdi özel muayene açmış ama yıne aynı hastanede dogum yaptırıyor. Ustelık bırcok ile göre cok ıyı fiyat hem detaylı hem dogum için.
İnşaallah hayırlısı olur hakkımızda.
 
Hangi ilçe canım bende Akşehir den konya ya gidiyorum meram tıp a bugüne kadar gördüğüm en iyi iki Dr ile görüştüm bugün hele meram tıp da ki prof Kazım gezginc ilgi ve alaka olarak muhteşem bı Dr .
 
Doktor niye sadece sezeryan ücreti vermiş acaba? Normal doğum yaptirmıyor mu?
 
Ereğlideyım canım. Ben devlette dr umu cok sevıyorum ayrıntılı için meram tıpa gıt dedı. Bende konya ıkı saat mesafe olunca bırde nıgdedekı dr ıyı bilince orayı düşünuyorum. Sen ne kadar muayene oldun detaylı için.
Tesekkürler bılgılendırdıgın için.
Bu arada sonucların temız cıkmış çok şükür inşallah kistler ıyıce kaybolucak merak etme sen benımde kıstlerle aram cok ıyıdır . Zamanla yok oluyorlar inşallah.
 
Selamlar arkadaşlar . Detaylı ultrasona giren, araştıran, fiyat alan, memnun kalan varsa yazabilir mi acaba? Benim bulunduğum ilçede yok. En yakın Balıkesir ve İzmirde gidebilirim. Bu şehirlerde yaptıran veya randevu alan var mı?
 
Yaptırmıyorlar normal dogum ustelık ıkısıde sezeryan dedi. O an sormamışım bı an neden normal yaptırmıyorsunuz dıye. Zaten ben sezeryan olucam fıtık olduğu için.
Bi an ilginç geldi ama sonuçta sezeryan isteyenler yada mecburen olması gerekenler tercih edebilir o zaman. En azından hep sezeryan yaptıkları için daha tecrubelidirler :)
 
Bi an ilginç geldi ama sonuçta sezeryan isteyenler yada mecburen olması gerekenler tercih edebilir o zaman. En azından hep sezeryan yaptıkları için daha tecrubelidirler :)
Kesınlıkle kardesım ikiz gorumcem tek cocuk oldu ıkısıylede cok ilgilendi ve herkesten duyardık nette bıle hala o kadar yorumları vardır ki baya basarılı. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda.
 
Çook şükür gözün aydın
 
Kesınlıkle kardesım ikiz gorumcem tek cocuk oldu ıkısıylede cok ilgilendi ve herkesten duyardık nette bıle hala o kadar yorumları vardır ki baya basarılı. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda.
Yakınlarının tecrübeleri çok önemli. Sağlıkla gelsin inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…