- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Hatta şöyle yazişmayi birakayimBu tarz da çok hoş, böyle bir takım almayı dusunuyorum
Bende almadım daha ama bi tane isimli bişey alacağım birde iktidara diye bir marka var ürünleri çok güzel şuana kadar en cok kumaşını beğendiğim marka oldu onun hastane çıkışını begendim güneşli aylı falan bak istersen sadeleri varHepiniz hastane cikisi almissiniz galiba kizlar. Ben begenemedim bi turlu. Isimli olanlar da herkeste var gibi diye almadim. Degisik bi set olsun istiyorum bir tanesi.
Hmm bende bakıyorum da bazıları ayaktan bazıları yandan olunca hangisi kullanışlı diye düşündüm teşekkür ederim o zaman bende ayaklı bakayım diğer türlü düşebilirKanz marka aldık biz ayak ucundan açılmasına özellikle dikkat ettim
T9 yanlış yazmış yine kitikataBende almadım daha ama bi tane isimli bişey alacağım birde iktidara diye bir marka var ürünleri çok güzel şuana kadar en cok kumaşını beğendiğim marka oldu onun hastane çıkışını begendim güneşli aylı falan bak istersen sadeleri var
Evet pahalıymış gerçekten içerik olarakta çok az o paraya. Sizin aldığınız nasıl kumaşı vsHatta şöyle yazişmayi birakayim
Yok canim ben battaniyeleri tekli aldim cok begendigim modelleri. O yuzden takima gerek yok dedim yoksa battaniye de onenliAma sonbahara doğru da yine battaniyeye ihtiyaç oluyor sadece yenidogan diye düşünmeyin bence
Cok guzeller ama pahaliymis cidden. Neyse bulduklarimizi burda paylasalim hepimize fikir olurBu tarz da çok hoş, böyle bir takım almayı dusunuyorum
Bakim hemenBende almadım daha ama bi tane isimli bişey alacağım birde iktidara diye bir marka var ürünleri çok güzel şuana kadar en cok kumaşını beğendiğim marka oldu onun hastane çıkışını begendim güneşli aylı falan bak istersen sadeleri var
Hangi marka verdin ? Elektrikli manuel ? Ben de 10 ay calısmıycam ama gerek olurmu acaba sonradan mı alsam bilemedımBen her şeyi almışım yahu bugün internetten göğüs pompası siparişi bile verdim indirimde bulunca
Aynen benzerleri vardır belki :)Cok guzeller ama pahaliymis cidden. Neyse bulduklarimizi burda paylasalim hepimize fikir olur
Bence herşey için acele etmeyin derim. Benim mesela sütüm pek olmadi 40 gün anca emzirdim, makina ile sağmaya çalışıyordum ama kan geliyordu artık, süt olmayınca o da bi ise yaramıyor. O zaman hala ihtiyacın olurmu olmaz mı ona gore değerlendirip almak daha mantıklı. Bazen uygun diye aldığımız şeyler hiç kullanmayınca boşuna alınmış oluyor.Hangi marka verdin ? Elektrikli manuel ? Ben de 10 ay calısmıycam ama gerek olurmu acaba sonradan mı alsam bilemedım
Mochi diye bir marka var arastırın bi isterseniz. ben henüz almadım ama alanlar çok memnun hatta elektrikli pompayı boşa almışız demişler bu vakumlayarak sağıyor sütü.Hangi marka verdin ? Elektrikli manuel ? Ben de 10 ay calısmıycam ama gerek olurmu acaba sonradan mı alsam bilemedım
Bunuda beğendim böyle sade modeller hoşuma gidiyor :)Cok guzeller ama pahaliymis cidden. Neyse bulduklarimizi burda paylasalim hepimize fikir olur
En sinir olduğum şey alışveriş yapmak şimdi mecburen gitmem gerekecek bebeğin ihtiyaçları içinB
Ben İstanbuldayım Eminönünde alışverişe gitmeye bayılıyorumoraya gideceğim yine kısmetse bakalım
Ben çok beğendim açıkçası kumaşını yumuşacık, öncesinde girdiğim mağazalarda pek çok kez baktım hastane çıkışlarına kumaşların dokundum falan ama bunun kumaşı cidden fark ediliyor . Pamuk zaten ..Evet pahalıymış gerçekten içerik olarakta çok az o paraya. Sizin aldığınız nasıl kumaşı vs
Ben çalışmasam da kullanicam hem memede kalan sütü boşaltip sut verimini arttirmak hem de fazla olursa depolamak icin... ben bebeğin beslenmesiyle ilgili her şeyi hatta emzigini bile Philips avent almaya karar vermiştim uzunca araştırıp. Philips avent aldım o yüzden . Indirimden alınca diğer markalarla çok farkı da olmadı maddi olarak .Hangi marka verdin ? Elektrikli manuel ? Ben de 10 ay calısmıycam ama gerek olurmu acaba sonradan mı alsam bilemedım
Biz bugün gittik. Çok şükür herşey yolunda gerçekten çok memnun kaldık doktordan.Öyle de İste bilmiyorum napıcağımı para aslında hiç önemli değil de sanki biraz korkuyorum ya kötü bişey çıkarsa diye zaten hafta büyük pldumu daha iyiymiş organları tam gelişmiş oluyomuş sende İzmir de ssin galiba cuma günü tepecik e gidicem sabah erken sıra bulamazsam ötesi başka bi yer bulucam artık napim.
babytogo markasıydı. Ama şimdi joie park yatak alıcam. Ayak ucundan açılıyrduPark yatağınız hangi marka acaba birde çocuğun çıkması için açılan fermuarı yandan mı yoksa ayak ucundan mi
Hangi model acaba netten baktığımızda hiç fermuarlı yoktuBiz bugün gittik. Çok şükür herşey yolunda gerçekten çok memnun kaldık doktordan.
babytogo markasıydı. Ama şimdi joie park yatak alıcam. Ayak ucundan açılıyrdu
idil baby ye baktinmi genelde en guzel orda oluyor setler bende hala almadim bakamadim bileHepiniz hastane cikisi almissiniz galiba kizlar. Ben begenemedim bi turlu. Isimli olanlar da herkeste var gibi diye almadim. Degisik bi set olsun istiyorum bir tanesi.
İndirim hangı magazada canın ,devam edıyormuBen çalışmasam da kullanicam hem memede kalan sütü boşaltip sut verimini arttirmak hem de fazla olursa depolamak icin... ben bebeğin beslenmesiyle ilgili her şeyi hatta emzigini bile Philips avent almaya karar vermiştim uzunca araştırıp. Philips avent aldım o yüzden . Indirimden alınca diğer markalarla çok farkı da olmadı maddi olarak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?