2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hepiniz hastane cikisi almissiniz galiba kizlar. Ben begenemedim bi turlu. Isimli olanlar da herkeste var gibi diye almadim. Degisik bi set olsun istiyorum bir tanesi.
Bende almadım daha ama bi tane isimli bişey alacağım birde iktidara diye bir marka var ürünleri çok güzel şuana kadar en cok kumaşını beğendiğim marka oldu onun hastane çıkışını begendim güneşli aylı falan bak istersen sadeleri var

T9 yanlış yazmış yine kitikata

Hangi marka verdin ? Elektrikli manuel ? Ben de 10 ay calısmıycam ama gerek olurmu acaba sonradan mı alsam bilemedım
Bence herşey için acele etmeyin derim. Benim mesela sütüm pek olmadi 40 gün anca emzirdim, makina ile sağmaya çalışıyordum ama kan geliyordu artık, süt olmayınca o da bi ise yaramıyor. O zaman hala ihtiyacın olurmu olmaz mı ona gore değerlendirip almak daha mantıklı. Bazen uygun diye aldığımız şeyler hiç kullanmayınca boşuna alınmış oluyor.

B

Ben İstanbuldayım Eminönünde alışverişe gitmeye bayılıyorum oraya gideceğim yine kısmetse bakalım
En sinir olduğum şey alışveriş yapmak şimdi mecburen gitmem gerekecek bebeğin ihtiyaçları için oldum olası sevmedm alışverişi hele eminonunde boğulacak gibi oluyorum

Evet pahalıymış gerçekten içerik olarakta çok az o paraya. Sizin aldığınız nasıl kumaşı vs
Ben çok beğendim açıkçası kumaşını yumuşacık, öncesinde girdiğim mağazalarda pek çok kez baktım hastane çıkışlarına kumaşların dokundum falan ama bunun kumaşı cidden fark ediliyor . Pamuk zaten ..

Hangi marka verdin ? Elektrikli manuel ? Ben de 10 ay calısmıycam ama gerek olurmu acaba sonradan mı alsam bilemedım
Ben çalışmasam da kullanicam hem memede kalan sütü boşaltip sut verimini arttirmak hem de fazla olursa depolamak icin... ben bebeğin beslenmesiyle ilgili her şeyi hatta emzigini bile Philips avent almaya karar vermiştim uzunca araştırıp. Philips avent aldım o yüzden . Indirimden alınca diğer markalarla çok farkı da olmadı maddi olarak .

Biz bugün gittik. Çok şükür herşey yolunda gerçekten çok memnun kaldık doktordan.
Park yatağınız hangi marka acaba birde çocuğun çıkması için açılan fermuarı yandan mı yoksa ayak ucundan mi
babytogo markasıydı. Ama şimdi joie park yatak alıcam. Ayak ucundan açılıyrdu

İndirim hangı magazada canın ,devam edıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…