2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Detaylı ultrason için gittiğimiz doktor için yorum yapmadan geçemeyeceğim. Kendisini o kadar zor bir gününde ziyaret ettik ki, profesör kimliğini sonuna kadar hakediyor. Yeşim Bülbül hanımefendi. İşinde çok iyi, en ufak bir şeyi atlamadan, tek bir negatif enerji hissettirmeden, büyük bir çabayla görüntülemeyi bitirdi. Eğer ki izmirdeyseniz ve imkanınız varsa kesinlikle kendisini tavsiye ediyorum.

Hangisi için sormuştun? Babytogo mu joie mi
Hangi model acaba netten baktığımızda hiç fermuarlı yoktu
baktım şimdide baby2gonun o modeli hiç bir yerde yok. 2007 de almıştım onu. İyiki söyledin ben fermuar detayına dikkat etmedim. İstediğim diğer markada da fermuar yok. Sanırım başka bir model bakmak zorundayım.

En sinir olduğum şey alışveriş yapmak şimdi mecburen gitmem gerekecek bebeğin ihtiyaçları için oldum olası sevmedm alışverişi hele eminonunde boğulacak gibi oluyorum
Ben seviyorum ama haftasonu gitmeyi tercih etmiyorum o yüzden haftaiçi bir gün gideceğim.
Kapalıçarşı oradan mahmutpaşa hanları gezmek hoşuma gidiyo. Hediyeliklerini de kendim yapacağım için görerek almak daha iyi Diye düşündüm

İsmi netleştirsek bende basliycam da

O dert bizde de var ben Vera ismini çok istedim ama sağolsun abim soğuttu beni
Lina
İdil
İpek
Pırıl
bunlarda aklımda olanlar
Vera cokkk guzel isim aile dostumuzun kızlarının ismi bayılıyoruz ismine ve o kadar şirin bı kız ki onlar koymadaydi biz kızımız olsa isterdim

kızlar aşırı şişkinliği olanlar napıyorsunuz hiçbirsey yiyemiyorum yarım kase çorba içsem nefes bile alamıyorum cok zorlanıyorum
şişkinlikten değil ama ben de yiyemiyorum. kilo hiç alamadım mesela bu yüzden. yiyebildiğim şeyler de normalde yemediğim pilav, makarna gibi şeyler. zaten ilk 3 ay bulantılardan dolayı hiç yiyemedim. hala da midem kötü. vitaminlerinizi alıyorsanız ve az da olsa sağlıklı şeyler yiyebiliyorsanız hiç sorun değil aslında. benim doktorum kilo almamayı önemsemedi hiç mesela. et yiyemiyorum diye demire başlattı sadece.
iş yerime ufak atıştırmalıklar aldım. normalde hiç sevmememe rağmen meyve yiyebildiğimi farkettim. yanıma bişeyler alıp bir kaç saatte bir, bir kaç dilim meyve yemeğe çalışıyorum mesela

bende durum aynı vitamin vermedi dr.meyve kurusu daha cok gıdıyo elmadır kaysıdır az az zorluyorum kendimi herseyden yemeye

selam herkese arkadaşlar 22 haftalığım bende doktorum kan ilacı demir ilacı falan vermesi bana ekstra olarak sadece vitaminlerle devam ediyorum vitamin haplarının içinde az miktarda d vitamini ve denir var ama herkes ekstradan kan ilacı filan kullandığını yazıyor kafam karıştı eksik bişeyler mi oluyor diye

Ben tetanozun ikinci dozunu alicam bu ayin 13 unde gidince saglik ocagina sorucam.beni neden erken cagirdiniz diye. Iki doz yapilicak demi canim sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…