2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ay güle güle giysin inşallah sağlıcakla. Neler aldın. Bende ebebekten dün bugün baya bişey aldım bakalım nasıl gelecekler hiçbir fikrim yok 😉 hastane çıkışım hala yok bakalım neler olacak 😄
Teşekkürler canım aldıklarımı yazdım bi arkadaşa zıbın falan havlusu da aradan çıktı 🙂 ben ebebekte pek güzel şeyler göremedim sanki yani cıvıl den sipariş verince oraya pek bakmadım güzel gelirse yaz canım oradan da alırız bişeyler hastane çıkışı 10 lu mu bakıyorsun.

Ben 1 eylülde adet gördüm. Fakat ergenliğimden beri gördüğüm en sancılı adetti. Ben adetimi anlamazdım pek başlar olur biterdi. Ağrıymış falan hiç anlamazdım. Ama 1 eylülde olan gibi bişey hiç yaşamadım. Resmen kıvrandım. Sonrasında hamile olduğumu öğrenip doktora gittiğimde doktora adet günümü söylediğimde yumurtama 28 i gibi görünüyor. Muhtemel hamile kalma tarihinde odur dedi. Buna göre ben üstüne adet görmüş oluyorum. Bebeğinde bir kaç gün önden gittiğini varsayarsak doğru gibi görünüyor. Bilemiyorum. Tek bildiğim gebe kalmak istiyorsan, bu isteğini unutmak bu iiişin sırrı kesinlikle. Ve benim boşluklarım ağrıyordu. Sanırım rahimin gerilmesinden kaynaklıydı. Göğüs hassasiyeti de vardı.
Bende de adetten önce rahimde çekilmeler kasılmalar batmalar vardı... adetim benim hep sancılı geçer ama bu başka ilk günümde kan pırtısı geliyordu ama şimdiye kadar gelmedi ilk kez oldu bu.. burdaki çoğu yorumuda okuyunca acaba bende onlar gibi olabilirmiyim diye düşünmeye başladım 🥰😂

Aldıklarını yazdım bi arkadaşa zıbın falan havlusu da aradan çıktı 🙂 ben ebebekte pek güzel şeyler göremedim sanki yani cıvıl den sipariş verince oraya pek bakmadım güzel gelirse yaz canım oradan da alırız bişeyler hastane çıkışı 10 lu mu bakıyorsun.
10
Teşekkürler canım aldıklarımı yazdım bi arkadaşa zıbın falan havlusu da aradan çıktı 🙂 ben ebebekte pek güzel şeyler göremedim sanki yani cıvıl den sipariş verince oraya pek bakmadım güzel gelirse yaz canım oradan da alırız bişeyler hastane çıkışı 10 lu mu bakıyorsun.
1 tane 10 düşünüyorum 1 tane de isimli zıbın yastık seti düşünüyorum eğer fikrim değişmezse

Normal adet gördüm dedi o yüzden anlamadim hamilemiyim diye cok ayrıntılı sormadim canim ama 6 ay önce dogum yaptı. Yani ben adet görmedim.ama ilk ben üşüttüm sanmistim midem bulandi gaz sancisi karin agrisi cekince üşüttüm dedim hic aklima gelmedi hamile olacağım. Yani ama kasik agrisi sonra oluyor bir aylik iken falan baslamisti kasik agrilarim adet olmasaydiniz limon idrar testi yap derdim ama simdi olmaz bekle biraz bence sonra test yaparsin
Evde yapılan limon gibi testleri yaptım hepsi yalan 😂 benim yumurtlamam ayın sonunda biraz denk geldiği için acaba geç döllenmede olabilirmi üzerine adet oldum diyede düşündüm 😂

Evde yapılan limon gibi testleri yaptım hepsi yalan 😂 benim yumurtlamam ayın sonunda biraz denk geldiği için acaba geç döllenmede olabilirmi üzerine adet oldum diyede düşündüm 😂
Şuan kanamanız varsa test yapmayın bence kesilince bi test yapın hayırlısı olsun.

Benim bugün 21+6 günlüktü siz benden öndesiniz kilo 496 gram boyu 26 cm çıkto benimde sırtı dönüktü doktor göbeğimi salladı 😊 ağzıyla emme hareketi yapıyordu çok tatlıydı 😊
Maşallah❤️ Rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻

Bende de adetten önce rahimde çekilmeler kasılmalar batmalar vardı... adetim benim hep sancılı geçer ama bu başka ilk günümde kan pırtısı geliyordu ama şimdiye kadar gelmedi ilk kez oldu bu.. burdaki çoğu yorumuda okuyunca acaba bende onlar gibi olabilirmiyim diye düşünmeye başladım 🥰😂
Hayırlısı olsun inşallah. Pıhtı varmıydı hatırlamıyorum açıkcası, dikkat etmedim hiç kanı görünce ihtimal bile vermemiştim gebeliğe. Hatta ekim adetim geç kalınca bi sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım. Onun öncesinde çatlamayan yumurtam ara ara kanama yapıyordu çünkü. Ekim adetim gecikince öğrendim. O zamanda 5 haftalıktı.

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-07-23-14-57.webp
    Screenshot_2020-02-07-23-14-57.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2020-02-07-23-13-47.webp
    Screenshot_2020-02-07-23-13-47.webp
    31 KB · Görüntüleme: 35
Erkek anneleriiiii, huuuuu :)) isim düşündünüz mü, belirlediniz mi? Bizde daha tık yok

Benim.tutmustu limon testi 😊 Banada bi arkadasim dedi ama suan kanamaniz varsa birsey yapmayın en sagliklisi kan vermek :))

Back
X