- 7 Temmuz 2019
- 2.217
- 1.434
- 83
- 28
Hastanede kullanmak için aldım canım çıkış için daha başka bişey almayı düşünüyorum. Güzel şeyler bulabildin mi ben çoğunu karşılaştırıp aldım.Hastahane çıkışı mi aldin canim uygunmus bende simdi internetten baktim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastanede kullanmak için aldım canım çıkış için daha başka bişey almayı düşünüyorum. Güzel şeyler bulabildin mi ben çoğunu karşılaştırıp aldım.Hastahane çıkışı mi aldin canim uygunmus bende simdi internetten baktim
Teşekkürler canım aldıklarımı yazdım bi arkadaşa zıbın falan havlusu da aradan çıktıAy güle güle giysin inşallah sağlıcakla. Neler aldın. Bende ebebekten dün bugün baya bişey aldım bakalım nasıl gelecekler hiçbir fikrim yokhastane çıkışım hala yok bakalım neler olacak
![]()
Bende de adetten önce rahimde çekilmeler kasılmalar batmalar vardı... adetim benim hep sancılı geçer ama bu başka ilk günümde kan pırtısı geliyordu ama şimdiye kadar gelmedi ilk kez oldu bu.. burdaki çoğu yorumuda okuyunca acaba bende onlar gibi olabilirmiyim diye düşünmeye başladımBen 1 eylülde adet gördüm. Fakat ergenliğimden beri gördüğüm en sancılı adetti. Ben adetimi anlamazdım pek başlar olur biterdi. Ağrıymış falan hiç anlamazdım. Ama 1 eylülde olan gibi bişey hiç yaşamadım. Resmen kıvrandım. Sonrasında hamile olduğumu öğrenip doktora gittiğimde doktora adet günümü söylediğimde yumurtama 28 i gibi görünüyor. Muhtemel hamile kalma tarihinde odur dedi. Buna göre ben üstüne adet görmüş oluyorum. Bebeğinde bir kaç gün önden gittiğini varsayarsak doğru gibi görünüyor. Bilemiyorum. Tek bildiğim gebe kalmak istiyorsan, bu isteğini unutmak bu iiişin sırrı kesinlikle. Ve benim boşluklarım ağrıyordu. Sanırım rahimin gerilmesinden kaynaklıydı. Göğüs hassasiyeti de vardı.
10Aldıklarını yazdım bi arkadaşa zıbın falan havlusu da aradan çıktıben ebebekte pek güzel şeyler göremedim sanki yani cıvıl den sipariş verince oraya pek bakmadım güzel gelirse yaz canım oradan da alırız bişeyler hastane çıkışı 10 lu mu bakıyorsun.
1 tane 10 düşünüyorum 1 tane de isimli zıbın yastık seti düşünüyorum eğer fikrim değişmezseTeşekkürler canım aldıklarımı yazdım bi arkadaşa zıbın falan havlusu da aradan çıktıben ebebekte pek güzel şeyler göremedim sanki yani cıvıl den sipariş verince oraya pek bakmadım güzel gelirse yaz canım oradan da alırız bişeyler hastane çıkışı 10 lu mu bakıyorsun.
Evde yapılan limon gibi testleri yaptım hepsi yalanNormal adet gördüm dedi o yüzden anlamadim hamilemiyim diye cok ayrıntılı sormadim canim ama 6 ay önce dogum yaptı. Yani ben adet görmedim.ama ilk ben üşüttüm sanmistim midem bulandi gaz sancisi karin agrisi cekince üşüttüm dedim hic aklima gelmedi hamile olacağım. Yani ama kasik agrisi sonra oluyor bir aylik iken falan baslamisti kasik agrilarim adet olmasaydiniz limon idrar testi yap derdim ama simdi olmaz bekle biraz bence sonra test yaparsin
Aslında 10 lu olmasa bile 5 lilerde iyi alt üst eldiven şapka önlük birde tam içinde ne vardı bakmadım 10 luların.10
1 tane 10 düşünüyorum 1 tane de isimli zıbın yastık seti düşünüyorum eğer fikrim değişmezse
Şuan kanamanız varsa test yapmayın bence kesilince bi test yapın hayırlısı olsun.Evde yapılan limon gibi testleri yaptım hepsi yalanbenim yumurtlamam ayın sonunda biraz denk geldiği için acaba geç döllenmede olabilirmi üzerine adet oldum diyede düşündüm
![]()
Evet öyle yapcam bakalım kısmet artıkŞuan kanamanız varsa test yapmayın bence kesilince bi test yapın hayırlısı olsun.
Penye battaniye iç zıbın gibi bişeyler var ama bilmiyorum ablama anneme sormam lazım yinedeAslında 10 lu olmasa bile 5 lilerde iyi alt üst eldiven şapka önlük birde tam içinde ne vardı bakmadım 10 luların.
MaşallahBenim bugün 21+6 günlüktü siz benden öndesiniz kilo 496 gram boyu 26 cm çıkto benimde sırtı dönüktü doktor göbeğimi salladıağzıyla emme hareketi yapıyordu çok tatlıydı
![]()
Hayırlısı olsun inşallah. Pıhtı varmıydı hatırlamıyorum açıkcası, dikkat etmedim hiç kanı görünce ihtimal bile vermemiştim gebeliğe. Hatta ekim adetim geç kalınca bi sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım. Onun öncesinde çatlamayan yumurtam ara ara kanama yapıyordu çünkü. Ekim adetim gecikince öğrendim. O zamanda 5 haftalıktı.Bende de adetten önce rahimde çekilmeler kasılmalar batmalar vardı... adetim benim hep sancılı geçer ama bu başka ilk günümde kan pırtısı geliyordu ama şimdiye kadar gelmedi ilk kez oldu bu.. burdaki çoğu yorumuda okuyunca acaba bende onlar gibi olabilirmiyim diye düşünmeye başladım![]()
Aslında 10 lu olmasa bile 5 lilerde iyi alt üst eldiven şapka önlük birde tam içinde ne vardı bakmadım 10 luların.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum canım bakalım hayırlısıŞuan kanamanız varsa test yapmayın bence kesilince bi test yapın hayırlısı olsun.
Evet onu belki ablam hediye alırPenye battaniye iç zıbın gibi bişeyler var ama bilmiyorum ablama anneme sormam lazım yinede
Şuan eşimle bunu tartışıyordukErkek anneleriiiii, huuuuu :)) isim düşündünüz mü, belirlediniz mi? Bizde daha tık yok
Benim.tutmustu limon testiEvde yapılan limon gibi testleri yaptım hepsi yalanbenim yumurtlamam ayın sonunda biraz denk geldiği için acaba geç döllenmede olabilirmi üzerine adet oldum diyede düşündüm
![]()
Evt düşünüyorumGüzelmiş canım bundan mı yaptırcaksın
Şuan eşimle bunu tartışıyorduk![]()