2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim.tutmustu limon testi 😊 Banada bi arkadasim dedi ama suan kanamaniz varsa birsey yapmayın en sagliklisi kan vermek :))
Ben hem kendim hemde hamile olmayan kızkardeşimle denedim limonu ikimizin limonuda aynı oldu hatta o hamile değil onunki daha çok alta çöktü 😂😂 adetim bittikten sonra test yapacağım 🤗

Ben kendi kendime isimlr bulmaya calisiyorum da esim bisi demedi henuz. Isim annelerin hakki😂saka bir yana benle esimin ismi 4 harfli diye 4 harfli erkek ismi ariyorum da bakalim.
Bende kısa isimleri cook seviyorum. Erkek olsa Ali Kaan koymak istiyordum şimdi de bakalım kızım adı Ayşe, ikinci kiz içinde Sare yi dusunuyorum ama bakalım nolcak :)

Yok canım ümitlenmek değilde kaynanamda ilk oğluna üç ay adet olmuş kan pırtısı ağrısı her belirtisi varmış yani yumurtlamadan sonra oluşan sağ kasık belirtim hala devam ediyor adetim hiç böyle olmamıştı insan acabamı diyor ağrım çok ama ağrı kesici atamıyorum ya hamileysem bişey olursa diye bu ağrıya rağmen adette fazla gelmiyor şaştım kaldım 😂 rabbim bebeğinide sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşaallah 🥰🤲
Amin canim teşekkür ederim en gu@eli test yapmak ben de korkardım ilaç içmezdim ve son adetim çok gecikti kanda negatif çıktı yine de adet söktürücü içmedim bekledim hamileymişim riske atma sen de testini de yap ara ara nasip belki vardır 😊

Arkadaşlar fotoğraf için hastanede giydirmeye ne ve nereden alacaksınız igde fiyatlar almış yürümüş alacaklarımızı paylaşırsak fikir olur diye düşündüm

Bende kısa isimleri cook seviyorum. Erkek olsa Ali Kaan koymak istiyordum şimdi de bakalım kızım adı Ayşe, ikinci kiz içinde Sare yi dusunuyorum ama bakalım nolcak :)
Ali ismini cok seviyorum esimin kuzeni ogluna Ali Deniz ismini koydugu icin kaldi Ali ismi😑ama kiz ismi Sare ve Mina cok sevdigim isimler😍

Amin canim teşekkür ederim en gu@eli test yapmak ben de korkardım ilaç içmezdim ve son adetim çok gecikti kanda negatif çıktı yine de adet söktürücü içmedim bekledim hamileymişim riske atma sen de testini de yap ara ara nasip belki vardır 😊
Adetim bitsin yapacam içim rahatlar en azından 🥰

Peki nasıl oldu canım gittiğin gün kadın doğum mu seni yönlendirdi yoksa sen direkt perinatoljiden mi sıra alıp girdin ? Ve doktorunun adı neydi mensun sanirim
Ben Gazi Üniversitesinden bir profa gidiyorum özel muayenehanesine o yönlendirdi sıra aldım Perinatolojiden başka nasıl sıra alınır bilemiyorum direkt gidip alınır belki.

Arkadaşlar fotoğraf için hastanede giydirmeye ne ve nereden alacaksınız igde fiyatlar almış yürümüş alacaklarımızı paylaşırsak fikir olur diye düşündüm
Idil baby, aziz bebe, andywawa, cassiope bebek, nenny baby, eda baby, pierre cardin hastane çıkışları var. Bunlara bakabilirsin yada daha farklı ürünler oluyor n11 yada hepsiburadada onlara bakabilirsin.

Benim su durumum var sahabe isimlerine bakiyorum o yuzden seceneklerim kisitli. Siz genel bakiyorsaniz secenek cok olur. Surekli acip bakin nette. Akliniza yatani notlara kaydedin. 2 gun sonra tekrar bakinca eliyorsunuz bazilarini😁
bende isminin bi anlamı olsun, yaşamış biri, deyim yerindeyse tarihe adını kazımış biri olsun istiyorum. Örnek yunus emre gibi. O concon isimleri bende sevmiyorum pek.

Ben her şeyi almışım yahu bugün internetten göğüs pompası siparişi bile verdim indirimde bulunca 😂
İyi akşamlar bende şimdi onu soracaktım gruptan. Hangi markanın aldınız. Elektrikli mi Philips ebebek de bugün indirimde lansihon da indirimde hangisini alsam acaba kararsız kaldım. Kızlar tecrübeli anneler yada fikri olanlar yardım edebilir misiniz 🤗

Eklentiler

• Screenshot_20200208-171720.webp
    Screenshot_20200208-171720.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20200208-184058.webp
    Screenshot_20200208-184058.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 25
Back
X