- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
- 358
Büyük olasılık ile Sare NilSen ne koycaksın canım ? Karar verdın mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük olasılık ile Sare NilSen ne koycaksın canım ? Karar verdın mi
Aynen öyle her markanın her ürünü iyi ya da kötü içerikli değil maalesef o nedenle tek tek yazdım bübchen Markası mesela pişik kremi temiz içerikli iken şampuanı temiz değil. Önerdiğiniz site de çok faydalı tesekkürler.ben ürünlerin içeriğinin ne kadar temiz olduğunu anlamak için ewg'nin database'ini kullanıyorum. büyük kızıma hep buradan bakıp almıştım. 1 ve 2 olarak numaralandırılanlar zararsız olanlar. kendinize kullandığınız kozmetik ürünlerde ne kadar kimyasal olduğuna buradan bakabilirsiniz
trukid, thinkbaby ve earth mama angel ürünleri kullanmıştım. yine de markalar iyi olsa da bazı spesifik ürünlerde kimyasalı daha fazla kullanabiliyorlar. tek tek bakmak gerek.
![]()
EWG Skin Deep® Cosmetics Database
EWG’s Skin Deep® database gives you practical solutions to protect yourself and your family from everyday exposures to chemicals in personal care products.www.ewg.org
Değişenleri okudukça acabamı diyorum bende bi kiz bi erkek dedilerBenim detayli adi sadecehic begenmedim. Cinsiyet bile soylemedi sonra bitince sordum doktorun soyler deyip gecistirdi. Degisen yokyut herhalde ama inan ben de hala kiyafet alirken acaba mi diyorum
![]()
Basından berı devlet doktorum 12 haftalıkken erkek ama netlestırrız demıstı ılerleyen hafta, derken 16da erkek yıne dedı bende oyle hıssetmıstım hep nedense ta ki bugun detaylı ultrasonda bacaklarını acıp pipiyi bı anda gösterınce ve özel muayene doktoru da gördugunuz gıbı erkek dedi kesınlıkleDeğişenleri okudukça acabamı diyorum bende bi kiz bi erkek dediler
Babe diye bır catlak kremı kullanıyorum arkadas tavsiye ettı zaten su an catlıyormuyum bılmıyorum da. Arada suruyorum. Bacak yanları zaten kılo alımında catlar benım hafif onlar azcık daha oluştu o kadar. Gogus gobek yok bırsey sımdılık. İnşallah olmaz. 5aylık oldukKızlar selam çatlak kremi kullanlar ne kullanıyor aceba ilkinde çok çatladım tekrar yırtılmak istemiyorum![]()
Benimkiler de geldi ama sen baya baya almissin ya gule gule giysin kullansin insaAllah
Ela guzel.Kızlar benım gıbı isim netlestırneyen var mı hala? Bilge nasıl bir isim sizce yada ela?
Ben de henuz netlestirmedim. Hattq tam icime sinen isim bulamadim da bakalim nasip hangisiKızlar benım gıbı isim netlestırneyen var mı hala? Bilge nasıl bir isim sizce yada ela?
Diziyi tam da izlerken simdi yazmissinEla guzel.
Alternatif ıstersen Nare güzel guc kuvvet demekmiş. Fılımden esınlendım çok hoş.
Aynen bende ızlıyorum. Ama cıdden cok hoş ve ılk duydum. Manıdarda.Diziyi tam da izlerken simdi yazmissin![]()
Teşekkür ederim iyi günlerde kullanırız inşallah. Çok gibi duruyor ama kolileri büyük göndermişler o büyük kolide sadece küvet var düşün ama aldıklarımı çok begendim görmeden aldığım için acaba diyordum belki deforme olmuşları yollarlar ama hepsi gayet iyi kıyafetlerde bile dikiş hatası yokBenimkiler de geldi ama sen baya baya almissin ya gule gule giysin kullansin insaAllah![]()
Benim bel agrilarim oluyor yemek yaparken bile zorlaniyorum arrikKızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor şikayetiniz oluyor mu
Aynen ben de cok sevdim ilk duydugumda. Esini ikna yollari bulmaya calisAynen bende ızlıyorum. Ama cıdden cok hoş ve ılk duydum. Manıdarda.
Ben buldum da ne oluyor ısım sagolsun eşim ona cık buna cık dıyor ben Sarp ıstıyorum![]()
Ben civilden kiyafet aldim baya. Firsat bulsam koltuga dizip size atacagim fotografi da bakalim. Ben de cok begendim cunku cok tatlilar cokkkTeşekkür ederim iyi günlerde kullanırız inşallah. Çok gibi duruyor ama kolileri büyük göndermişler o büyük kolide sadece küvet var düşün ama aldıklarımı çok begendim görmeden aldığım için acaba diyordum belki deforme olmuşları yollarlar ama hepsi gayet iyi kıyafetlerde bile dikiş hatası yok
Aylardir:)Kızlar selamsizinde ara ara burnunuz kanıyor mu? Benim 2 haftadır var bu durum.
Lierac corp kullanıyorum hatta bıtmek uzre ,yenisini yada bu sefer de mustela alabılırımKızlar selam çatlak kremi kullanlar ne kullanıyor aceba ilkinde çok çatladım tekrar yırtılmak istemiyorum![]()
Benim eşim de oyle .. bi de istemeyınce de inat etmıyorum ,belki eskı sevgılısıdır ondan istemıyofur diyeAynen bende ızlıyorum. Ama cıdden cok hoş ve ılk duydum. Manıdarda.
Ben buldum da ne oluyor ısım sagolsun eşim ona cık buna cık dıyor ben Sarp ıstıyorum![]()
Hadi yaa, geçmiş olsunAylardir:)
ben günde bir kez 2 fıs karnımı yağlıyorum ama yerterli geliyor mudur emin değilim ya? bebek çıkınca aaa çatlamışım meğerse demekten korkuyorum..Lierac corp kullanıyorum hatta bıtmek uzre ,yenisini yada bu sefer de mustela alabılırım