2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
ben ürünlerin içeriğinin ne kadar temiz olduğunu anlamak için ewg'nin database'ini kullanıyorum. büyük kızıma hep buradan bakıp almıştım. 1 ve 2 olarak numaralandırılanlar zararsız olanlar. kendinize kullandığınız kozmetik ürünlerde ne kadar kimyasal olduğuna buradan bakabilirsiniz

trukid, thinkbaby ve earth mama angel ürünleri kullanmıştım. yine de markalar iyi olsa da bazı spesifik ürünlerde kimyasalı daha fazla kullanabiliyorlar. tek tek bakmak gerek.

Aynen öyle her markanın her ürünü iyi ya da kötü içerikli değil maalesef o nedenle tek tek yazdım bübchen Markası mesela pişik kremi temiz içerikli iken şampuanı temiz değil. Önerdiğiniz site de çok faydalı tesekkürler.

Kızlar selam çatlak kremi kullanlar ne kullanıyor aceba ilkinde çok çatladım tekrar yırtılmak istemiyorum 😕

Benim detayli adi sadece😂hic begenmedim. Cinsiyet bile soylemedi sonra bitince sordum doktorun soyler deyip gecistirdi. Degisen yokyut herhalde ama inan ben de hala kiyafet alirken acaba mi diyorum🙈🤷‍♀️
Değişenleri okudukça acabamı diyorum bende bi kiz bi erkek dediler

Değişenleri okudukça acabamı diyorum bende bi kiz bi erkek dediler
Basından berı devlet doktorum 12 haftalıkken erkek ama netlestırrız demıstı ılerleyen hafta, derken 16da erkek yıne dedı bende oyle hıssetmıstım hep nedense ta ki bugun detaylı ultrasonda bacaklarını acıp pipiyi bı anda gösterınce ve özel muayene doktoru da gördugunuz gıbı erkek dedi kesınlıkle 🤭🤭 🙏 şükür bır degısıklık olmadı. İnşallah hayırlısı olur herkesın hakkında🥰

Kızlar selam çatlak kremi kullanlar ne kullanıyor aceba ilkinde çok çatladım tekrar yırtılmak istemiyorum 😕
Babe diye bır catlak kremı kullanıyorum arkadas tavsiye ettı zaten su an catlıyormuyum bılmıyorum da. Arada suruyorum. Bacak yanları zaten kılo alımında catlar benım hafif onlar azcık daha oluştu o kadar. Gogus gobek yok bırsey sımdılık. İnşallah olmaz. 5aylık olduk 🙏🤭🙈gerıye 4 kaldı asıl bundan sonrası onemlı gerci.

Benimkiler de geldi ama sen baya baya almissin ya gule gule giysin kullansin insaAllah😊
Teşekkür ederim iyi günlerde kullanırız inşallah. Çok gibi duruyor ama kolileri büyük göndermişler o büyük kolide sadece küvet var düşün ama aldıklarımı çok begendim görmeden aldığım için acaba diyordum belki deforme olmuşları yollarlar ama hepsi gayet iyi kıyafetlerde bile dikiş hatası yok

Teşekkür ederim iyi günlerde kullanırız inşallah. Çok gibi duruyor ama kolileri büyük göndermişler o büyük kolide sadece küvet var düşün ama aldıklarımı çok begendim görmeden aldığım için acaba diyordum belki deforme olmuşları yollarlar ama hepsi gayet iyi kıyafetlerde bile dikiş hatası yok
Ben civilden kiyafet aldim baya. Firsat bulsam koltuga dizip size atacagim fotografi da bakalim. Ben de cok begendim cunku cok tatlilar cokkk🙏😍

Back
X