2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
yoo, maaşla ilgili sorun olmaz diye biliyorum ... ben de sırf doğumdan sonraki süreçte ücretli izin dönemi uzatabileceğim kadar uzatabilmek için dişimi sıkıyorum. ama değmeyecek galiba strese.. ya da 1 hafta gidip 1 hafta rapor mu alsam dinlene dinlene 32. haftayı getirsem? :D
Ben de oyle dusunuyorum ,mart nisan ı 1 er hafta calısıp bırer hafta raporlu geçirsek 😂

Çalışan hanımlar işyerınde performansınız dustu mu hamıleyken? Ben sanki eski hırsımı calısma azmımı kaybrttım ,tek derdım zamanı rapora kadar az strese gırerek geçirmek
Bende aynıyım hatta zam az yaptılar 6 ay olmayacağım diye daha da performansım düştü ☹️ Hiç çalışasım yok.

Yaaa😕 hamılesın diye mi az zam yPtıkar? Bu haksızlık ve ayrımcılık..bızımkiler daha belli olmadı inş öyle olmaz..
Aynen öyle bende gün içinde gidiyorum revirde yatıyorum. Haksızlık ve ayrımcılık yaptıkları. Döndüpüm gün kim ne maaş alıyosa bende o maaşı alacakmışım. Bende Şubatta başlamayı düşünüyorum bu yüzden .

Aynen öyle bende gün içinde gidiyorum revirde yatıyorum. Haksızlık ve ayrımcılık yaptıkları. Döndüpüm gün kim ne maaş alıyosa bende o maaşı alacakmışım. Bende Şubatta başlamayı düşünüyorum bu yüzden .
Ayıp ya ,insanın aidiyet duygusunu yok edıyolar,aynı maası da verseler dondugunde ,sen bunu asla unutmıycaksın ki .. zamsnındakı cok calısmalarına saymaları lazım

Bizde saklı oluo genelde,bana az yapsalarda ruhum duymaz sanki ,hayırlısı..

Çalışan hanımlar işyerınde performansınız dustu mu hamıleyken? Ben sanki eski hırsımı calısma azmımı kaybrttım ,tek derdım zamanı rapora kadar az strese gırerek geçirmek
Canim oyleyim ama is ogretmenlik olunca performansin hep yuksek olmak zorunda hak olayi var bizim meslekte.Zorlaniyorum ama yapacak bisi yok. Mayis basi gibi izne ayrilcam diyorum ama cocuklari da ortada birakmis gibi hissediyorum. Bakalim artik hayirlisi🤷‍♀️

Benim bugün bilgisayar başında bir uykum geldi ki anlatamam koydum kafayı uyumuşum yarım saat allahtan kimse görmedi :KK48: bir de sürekli oturunca müthiş bir mide yanması oluyor, dolaşma ihtiyacı duyuyorum bu da dikkat çekiyor inşallah yakın zamanda azar yemem çok dolaşıyorum diye... İzin için de elimden geldiği kadar bekleyeceğim benim rapor alma durumum da yok müdürüm burnumdan getirir çünkü benim işimi yapacak kimse yok kendisinden başka.. Geçen yarım gün detaylı ultrason için izin istedim de yüzü düştü. Ben gideyim de görsün gününü 4 ay !!! :KK45:

Benim bugün bilgisayar başında bir uykum geldi ki anlatamam koydum kafayı uyumuşum yarım saat allahtan kimse görmedi :KK48: bir de sürekli oturunca müthiş bir mide yanması oluyor, dolaşma ihtiyacı duyuyorum bu da dikkat çekiyor inşallah yakın zamanda azar yemem çok dolaşıyorum diye... İzin için de elimden geldiği kadar bekleyeceğim benim rapor alma durumum da yok müdürüm burnumdan getirir çünkü benim işimi yapacak kimse yok kendisinden başka.. Geçen yarım gün detaylı ultrason için izin istedim de yüzü düştü. Ben gideyim de görsün gününü 4 ay !!! :KK45:
Yedeksiz olmanın stresı cok ayrı zaten canım ,onu yasamıstım.. Allah yardımcın olsun.o mıdurunun sorunu,şimdiden ekıbı bir kişi artırmalı,senın işini ögrettırmelı ,yapcak bişey yok. Ben de cok yuruyorum ,saatte bır kalkıp dolanıyorum ,neden yuruyosun dıye kızarsa ,benım çok oturunca pıhtı sorunum oluyo ,dr arada yuru dedi geçerim ki getcekten oyle,uzun sure oturmamamız lazım

Performansı yüksek tutmaya çalışıyorum ama bedenim yıkıldı yıkılacak öğrencilerin gürültüsü başımı ağrıtıyor. Bugün ders+nöbet +kurs vardı eve yeni geldim. Allah'tan yine kargom geldi de mutlu oldum 😄

Performansı yüksek tutmaya çalışıyorum ama bedenim yıkıldı yıkılacak öğrencilerin gürültüsü başımı ağrıtıyor. Bugün ders+nöbet +kurs vardı eve yeni geldim. Allah'tan yine kargom geldi de mutlu oldum 😄
Hayatta daha gusel mutluluklar mucızeler oldugunu bılınce insan iş hevesi azalıyo galıba :)) normale donerız heralde dogum dönüşü 🤔

Yedeksiz olmanın stresı cok ayrı zaten canım ,onu yasamıstım.. Allah yardımcın olsun.o mıdurunun sorunu,şimdiden ekıbı bir kişi artırmalı,senın işini ögrettırmelı ,yapcak bişey yok. Ben de cok yuruyorum ,saatte bır kalkıp dolanıyorum ,neden yuruyosun dıye kızarsa ,benım çok oturunca pıhtı sorunum oluyo ,dr arada yuru dedi geçerim ki getcekten oyle,uzun sure oturmamamız lazım
hayır kişi de öneriyorum şuna öğretelim buna öğretelim diye ben onlara güvenmiyorum onların ingilizcesi çok iyi değil falan diyor o zaman çeksin valla 4 ay ne yapayım... Geziyorum yani yoksa acı çekiyorum.. bir şey derse de veririm cevabını..

Hayatta daha gusel mutluluklar mucızeler oldugunu bılınce insan iş hevesi azalıyo galıba :)) normale donerız heralde dogum dönüşü 🤔
İnşallah ya ama okuldaki arkadaşlar bunlar senin iyi günlerin bebekli uykusuz geceler olunca daha da yorulacaksın diyorlar. İnşallah mazlum kuzu gibi evlatlarımız olur 🙏

Canım kahve soruna da cevap vereyim içmiyorum aşırı kahve tüketiminin düşüğe yol açtığına dair araştırmalar var hicbir şeyde aşırıya kaçmamak gerek. Ben hiç içmiyorum emzirme döneminde de kolay kolay tuketmemeye çalışmıştım. Is yeri performansıma gelince yoğun bir isim yok o yüzden benim için değişen bi şey olmadı diyebilirim

Back
X